αν και δεν γραφει κατι που δεν ειναι αληθεια, εγω θα φερω την πισσα…
αλλος ας φερει τα πουπουλα…
3 κολλητα ποστ με το ιδιο μηνυμα σε 22 λεπτα…
it’s a new record…!!
death to false movie guides
ρε παιδια μηπως εχετε δει διαφορετικο cube?γιατι εχει βγει ολοκληρη τριλογια…εγω ειδα το πρωτο και πραγματικα δε μου εκανε κλικ…τουλαχιστον τα αλλα 2 αξιζουν?
Α-μπα:):!:
Κλασικό “sci-fi με εξωγήινους” μοτίβο.
Που σημαίνει ενδιαφέρον ξεκίνημα, προβλέψιμη συνέχεια, απογοητευτικό (το λιγότερο) φινάλε.
Next please…
+1
η σκηνή με το αεροπλάνο επική όμως
The Andromeda Strain
Το ξεκινησα αλλα δεν το πάλεψα πάνω απο μια ώρα. Βασικά η πρωτη ώρα δεν είναι καν ταινία. Διαφημιση των αμερικανικών εγκαταστάσεων ειναι. Πιο ενδιαφέρον θα είχε αν έβλεπα το χορτάρι να μεγαλώνει. Δεν ξέρω αν γίνεται πιο ενδιαφέρον μετά αλλά λίγο με ενδιαφέρει.
Κι εγώ είδα το KNOWING χτές…
Συμφωνώ με chrisp…
Κάπως καλά το πήγαινε…μετά έκανε κοιλιά…και προς το τέλος το έχασε εντελώς…
Βαρετό και αδιάφορο…
Το μόνο που κάπως μου άρεσε,ήταν που έστω στο τέλος ο Κεΐτζ δεν έγινε ο υπεργαμάω ήρωας που βρήκε τρόπο να σώσει όλο τον πλανήτη!!! :lol: :lol:
ούτε στο βιβλίο δίνει κάποια εξήγηση.σε κάποια σημεία λέει κάποια πράγματα,αλλά δεν αναφέρει ποτέ συγκεκριμένα τι έγινε και αυτή είναι η ουσία.
επικεντρώνεται στον άνθρωπο και στη μάχη του απέναντι στο μηδέν για επιβίωση.
η ταινία είναι πολύ καλή αλλά δε συγκρίνεται με τίποτα με το βιβλίο του μακκάρθι το οποίο είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.
Οποιος δεν την εχει δει να την δει οπωσδηποτε…
^ [SIZE=“5”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/SIZE] Christian Bale
λάθος ταινία είδες… μισοριξιά πες καλύτερα.
Πραγματικά πως αυτό το πράγμα φούσκωσε και έγινε Batman μέσα σε ένα χρόνο??
ΕΠΙΚΗ ταινια το The Cube ε??
Πρωτα απ’ολα πρεπει να παρει οσκαρ καλυτερου σεναριου #-o#-o:lol:
Απ’τις μεγαλυτερες μουφες που εχω δει. Δεν μπηκα καν στον κοπο να δω τα υπολοιπα.
Ειδα παλι το γαμος αλα ελληνικα εχτες. Ειχα καιρο να το δω. Οκ, το εχουνε παραγαμησει στην προσπαθεια τους να το κανουνε κωμωδια αλλα εχει γελιο
#-o ειμαι ενα βημα πριν την τρελα…
Λογικό να μην αρέσει σε κάποιον το Cube, αν ψάχνει από το σινεμά του μόνο καλοδουλεμένα σουπερ ντούπερ σενάρια με Ντοστογεφσκικές αναφορές και επιρροές από Χεμινγουέι.
Μα δεν ηταν καν καλη ταινια sci-fi. Οι τυποι ηταν σε εναν κυβο και απεφευγαν παγιδες ξερω γω…
Τωρα αν μιλαμε για χαζοπαραγωγες χωρις ιδιαιτερα σκηνικα, χωρις εφε, χωρις σεναριο και χωρις καμια τρομερη ερμηνεια, ε ναι τοτε η ταινια τα σπαει… στο τιποτα
Χμ, νομίζω ότι αυτό που αρέσει στο περισσότερο κόσμο σχετικά με τη συγκεκριμένη ταινία είναι η ατμόσφαιρα που βγάζει. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να θυμηθώ πολλές ταινίες που όντως να με κάνουν να νιώθω τέτοια κλειστοφοβία βλέποντας τες. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη τουλάχιστον
Εγώ αυτές τις ημέρες είδα τους Πειρατές της Καραϊβικής, το οποίο παραμένει το ίδιο χαβαλετζίδικο όσες φορές και να το δεί κανείς, αλλά και τη μίνι ταινία Final Fantasy: Last Order.
Είδα το Halloween II τώρα στο dvd…αυτό και το I, είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ο Ρομπ Ζόμπι :):!: