Νταξ, είχα δεκαετία και βάλε να το δω και είχα ξεχάσει πραγματικά πως είναι μια ΓΑΜΗΜΕΝΑ καλή ταινία τρόμου. Ε, ΟΚ, άμα σήμερα -22 χρόνια μετά- βγεί κάτι που να την φτάνει έστω και στο 20% θα ντυθώ κυριολεκτικά Pinhead.
Fanny och Alexander του Ingmar Bergman. Την τρίωρη, γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει και άλλη έκδοση μεγαλύτερη.
Έχετε να προτείνετε άλλη ταινία του Bergman. Μόνο αυτή και την Περσόνα έχω δει. Η Περσόνα μου είχε φανεί περίεργη, αλλά αυτή μου άρεσε πάρα πολύ
Thanks Λούπιν
seventh seal και wild strawberries όπως και δήποτε. την άλλη που προτείνει ο λουπεν δεν την εχω δει.
επειδη εισαι αμπαλος:p
αντε,δες τις και συ τωρα…:p:p
τα χεις τσούξει και τα βλέπεις διπλά καμάρι μου?
συνελθε ρε μπαρμπα…
εδιτ,ααααααααααααααααααα,τωρα δεν μου φαινεται ουτε εμενα η πρωτη…οπωτε ανακαλω:p
:lol::lol: είναι σαν τα gifάκια. και εγώ 3 ταινίες έβλεπα και όχι 4
το fail του Fail ω fail εχω καταντησει με gif και εικονες πλεον φαινεται…
ασταναπανε. κι εγώ βέβαια να ομολογήσω ότι δεν είδα την αρίθμηση :lol:
μαζί τα πίνετε??? και δεν είπατε τίποτα [-X[-X στο πρώτο ποστ δεν είχε αρίθμηση :lol::lol:
Δεν την είδες, γιατί μετά το quote την έβαλε:roll::roll:
είναι σουπιά ο lupin.:lol:
εδιτ:με πρόλαβε ο φίλος μας από πάνω.
πω, θα τον συγυρίσω με μια κλωτσιά α λα black dynamite…
ποπο,σας γαμησα,χαχαχαχα[οφτοπικ μοντ ον]
:lol::lol::lol::lol:
η χαρα του οφτοπικ,δεν μπορω να αντισταθω:p
ότι και να πω είναι λίγο [-X
και εσύ γελάς??? και έκανες και double post [-X
πάντως το …και ψόφησε. και μέχρι εδώ ήταν ένα σοβαρό thread :lol:
πολυ ωραια…
την ειχα δει σε θερινο στη λαρισα…
κατα την διαρκεια της ταινιας χρειαστηκαμε να δειξουμε ολοι τις κολυμβητικες μας ικανοτητες καθως η κοπελα μου ειχε τρελαθει στο κλαμα…
ποταμι μιλαμε…!!
Εμένα το Dancer in the Dark δε μου άρεσε. Επίσης δε μου άρεσε και ο τρόπος που πήγαινε από την πλοκή στα μουσικά κομμάτια.
Το My Bluebbery nights επίσης δε μου άρεσε. Το βρήκα πολύ άνευρο και περίμενα πως και πως να τελειώσει.