Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Για το dancer,αμα αρχισω,θα μπει ο μοντε και θα σφαχτουμε,οπωτε το αφηνω:p(ναι,ουτε εμενα δεν μου αρεσει)…

Για το παραπανω,απο τον σκηνοθετη του 2046,δεν περιμενεις τετοιες ταινιες…

Ψόφος αργός και βασανιστικός στο My Blueberry Nights. Τουλάχιστον είχε ένα θετικό, μετά από αυτό είπα ότι δεν πρόκειται ποτέ πια να ξαναμπω σε σινεμά να δω γυναικουλίστικες χαζοταινίες για κανένα λόγο. =)

Όσο για την Τιτανομαχία, τι να πει κανείς. Μια μαλακία και μισή. Επίσης ήταν η πρώτη τρισδιάστατη ταινία που έβλεπα, και αν ήξερα ότι ήταν τέτοια τεράστια η διαφορά στην εικόνα, το πολύ να έδινα ένα πενηντάλεπτο παραπάνω, όχι περισσότερα. Άκους εκεί 12 ευρώ, το ψέμα το ίδιο. Α και ο ουλτιμεητ κακός είναι το Κράκεν ε. Εγώ πρώτη φορά το άκουγα, μου είπαν όμως ότι είναι από την σκανδιναβική μυθολογία. Ό,τι να 'ναι.

Λοιπον εγω ξαναειδα τουτο…

… με παρεα εννοειται :stuck_out_tongue: Γνωστη μαλακιουλα. Ηταν ενοχλητικο το πως προσπαθουσε να πεισει οτι εχει υποθεση και γενικοτερα να προωθησει σαν παρανοικη φαση το σκηνικο μ’ εναν τρελο που γουσταρει ταινιες τρομου. Μαλακια και η ανατροπη στο τελος. Γελας λιγο με την ολη προσπαθεια αλλα ως εκει. Απορω πως αρεσε.

Ως ιδεα-σεναριο ηταν καλο αλλα καταφερανε και του αλλαξανε τα φωτα…Απο ατμοσφαιρα 0.Κριμα,ειχε τις προδιαγραφες…

όχι πες πες 8)

Χάλια ε. και έλεγα να πάω να το δω, αλλά όχι 3D γιατί τα 12? είναι πολλά και άσε που ζαλίζεσαι κιόλας :lol:

βοηθεια …?

εχει δει κανεις αυτο…???
[SIZE=“4”]
Celda 211- (ΚΕΛΙ 211)[/SIZE]

Υπόθεση: Ο Χουάν Όλιβερ πρόκειται να ξεκινήσει δουλειά ως δεσμοφύλακας. Θέλοντας να κάνει καλή εντύπωση παρουσιάζεται στο σωφρονιστικό ίδρυμα μια ημέρα νωρίτερα. Καθώς δύο συνάδελφοί του τον ξεναγούν στις παλιές εγκαταστάσεις, ένα κομμάτι από την οροφή ξεκολλά και χτυπά τον Χουάν στο κεφάλι ο οποίος λιποθυμά. Οι φρουροί τον μεταφέρουν στο άδειο κελί 211 και προσπαθούν να τον συνεφέρουν. Όταν όμως ξεσπά εξέγερση των κρατουμένων στα κελιά υψίστης ασφάλειας με τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες, οι συνάδελφοι τον εγκαταλείπουν. Ανοίγοντας τα μάτια του ο Χουάν Όλιβερ δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, σύντομα όμως συνειδητοποιεί ότι για να επιβιώσει ο μόνος τρόπος είναι να προσποιηθεί τον κρατούμενο…

και στο imdb σε καλη μοιρα την εχει…
ελπιζω να ειναι καλο…

Ειδα το Brothers σημερα

μου αρεσε, κλασικο το σεναριο, αλλα ειχε ενδιαφερον…

Καμία σχέση με Χριστόφορο;):!:

Πάρα πολύ ωραία ταινία, δικαίως πήρε τόσα βραβεία!
Ο Ντάστιν Χόφμαν ήταν απολαυστικός!

3η ταινία του Aki Kaurismaki που βλέπω και μάλλον είναι η αγαπημένη μου!

^^
Ωραίο το Κράμερ εναντίον Κράμερ :thumbup:. Το άλλο δεν το έχω δει

Τη μέθοδο της Αράχνης δεν ξέρω γιατί δεν την είχα δει τόσα χρόνια. Είχε σασπέρνς και ανατροπή. Πολύ καλή ταινία μυστηρίου.

Είδα Zombieland…πολύ καλή, πιστεύω ότι διακομοδούσε το 28 Days Later, αλλά με πολύ ωραίο τρόπο…Γούντι Χάρελσον και η έκτακτη εμφάνιση του Μπιλ όλα τα λευτά:):!:

ειδα χθες το βραδυ μετα την μπαρτσα(παντου κολλαει η μπαρτσα.) το [SIZE=“4”]REC 2[/SIZE]

πολυ καλο…

αν και καταλαβαινουμε απο την αρχη οτι κατι παιζει με την δημοσιογραφο αφου εχουμε δει την σκηνη στο τελος της πρωτης ταινιας…

Η 1η Τουρκικη ταινια με ζομπι ειναι γεγονος.Ενταξει δεν ειναι κατι το σπουδαιο αλλα φιλοτιμη προσπαθεια…Μου θυμισε λιγο το δικο μας Κακο,το 1ο.

ερωτηση δημοσιογραφου στον τουρκο δημιουργο…

-εχετε δει “το κακο”…??
-αα,ναι, το εψαχνα καιρο να το βρω…
το βρηκα, το ειδα, και δεν μου αρεσε…!

#-o:lol:

χτες το βράδυ είδα για μια ακόμα φορά το “επαναστάτης χωρίς αιτία” .

πολύ καλή ταινία , gets me everytime . έχει βέβαια μερικά σημεία π φαίνονται λίγο “παλιακά” , αλλά γενικά είναι διαχρονικότατη .

μετά χτύπησα κ 2 επεισόδια House κ στάνιαρα :stuck_out_tongue:

2001: A Space Odyssey…βασικά την είδα πριν από καμια βδομάδα :stuck_out_tongue: αλλά ήθελα να δώ γνώμες…σίγουρα δεν έχω ξαναδεί παρόμοια ταινία κ πιστεύω ότι τέτοιες ταινίες που δίνουν τόσο μεγάλη βαρύτητα στην εικόνα αξίζει πιο πολύ να τις βλέπεις στον κινηματογράφο, οπότε τυχεροί όσοι την είχαν δεί την εποχή που βγήκε…όταν τελείωσε η ταινία είχα σκαλώσει κ προσπαθούσα να βρώ άκρη κ τελικά κατέληξα σε μια δική μου θεωρία που δε ξέρω αν ειναι κ η σωστή :stuck_out_tongue: ίσως όμως κ να μην υπάρχει μία ερμηνεία αλλά ο καθένας να δίνει την ερμηνεία που θέλει…πάντως αυτή την ταινία σίγουρα θα την ξαναδώ σύντομα…

να διαβάσεις και το υπέροχο βιβλίο του Αρθουρ Κλαρκ. Εκτος του ότι θα καταλάβεις καλύτερα μερικα πραγματα σχετικά με την ταινία, οι περιγραφές του ταξιδιου είναι πανέμορφες και κατα την γνωμη μου στην ταινία δεν περασαν το ίδιο καλα.

γενικά χανόμουν με τις εικόνες οπότε για να μου λές ότι οι περιγραφές στο βιβλίο είναι καλύτερες φαντάζομαι ότι θα ξεχνάς που βρίσκεσαι :D…η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα για το βιβλίο αλλά θα το κοιτάξω.thanks :wink:

Επίκαιρη ταινία, την είχα δει πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια και ευτυχώς μου ρθε να την ξαναδώ τώρα. Όποιος δε την έχει δει την βλέπει ΤΩΡΑ!

Ταινιάρα, αλλά αφού παίζει ο Daniel δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι