Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Mια παρεα φανμποηδων οι οποιοι βιαζονται να δουνε την καινουρια ταινια του πολεμου των αστρων…Για χαλαρες στιγμες.

Εγώ σήμερα είδα αυτό:

Νταξ ψιλοενδιαφέρον ήταν, αλλά εκεί που πήγε να τελειώσει καλά και λίγο απρόβλεπτα για τα δεδομένα των περισσότερων ταινιών, το γάμησε τελείως.

:-k τι ακριβώς είδες;Ταινία που την έλεγαν ‘asyftaos’ και πρωταγωνιστούσε ο ίδιος; :stuck_out_tongue:

Μάλλον δεν μπορείς να δεις τη φωτογραφία 8) deception λέγεται και παίζει Hugh Jackman, Ewan McGregor & Michelle Williams

ναι,δε μου την εμφανιζει :oops: αχα!ενδιαφερον ακουγεται το cast :slight_smile: θα τη ψαξω.Ευχαριστω!

Είδα χθες βράδυ ‘‘ΤΟ Τέλος Του Κόσμου’’…μέτρια ταινία που όμως όποτε την έχει την βλέπω…παίζει και ένας πολύ καλός ηθοποιός ο Ρομπ Στρίγκερ ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια έχει φύγει:!:

Τι λέει αυτό;

Εγώ μεσημεριάτικα είδα αυτό

Σπερνει αυτο,βιογραφια του Λεννυ Μπρους ή αλλιως Λεννυ ο Βρωμοστομος:p,αμερικανος σταντ απ κομεντιαν και συγγραφεας,που ασκουσε συνεχως κοινωνικη κριτικη στα παντα,με τρελη αθυροστομια…ρεσιταλ Χοφμαν εδω…

Αυτό ακριβώς.

Θα το δω. Ο Χοφμαν είναι μεγάλος ηθοποιος εξάλλου. Ρεσιτάλ ερμηνείας έδινε και στον Άνθρωπο της Βροχής

πριν απο λιγο στο σταρ…
καλο ταινιακι…

Ειδα το The Blind Side.

Πολυ ωραια και δυνατη ταινια, δεν περιμενα να μου αρεσει πολυ και με εξεπληξε… Ωραια ιστορια που ειναι και αληθινη και πολυ καλη ερμηνεια απο την Sandra Bullock, αλλα και απο τον Quinton Aaron τον πρωταγωνιστη. Μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.

+1 για τον απο πανω,ομορφη ταινια

για να περασει ευχαριστα η ωρα…μια παρεα αντρων μεσω μιας χρονομηχανης μεταφερονται που αλλου στην εντονοτερη δεκαετια της ζωης τους…μα φυσικα τα 80s

Βλεπω μια απιστευτη παπαρια στο σταρ,και για ενα περιεργο λογο,δεν μπορω να ξεκολλησω…Ταξιδι στο κεντρο της γης,καπως ετσι…

Κι εγώ το ίδιο παθαίνω με αυτό το έργο όποτε το βλέπω.Ναι το χω δει πολλές φορές.

Με ψήσατε να το δω κι εγώ.
On topic, εγώ είδα αυτό:

Μ’ έβαλε σε σκέψεις δε μπορώ να πω…

Αυτό είναι καλό :thumbup: Για τις διαδηλώσεις που έγιναν το 1999 στο seattle λέει

Εγώ είδα αυτό το οποίο είναι κοινωνικό δράμα

Οπου παιζει η Lopez παει άπατη η εκάστοτε ταινία…