Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

\m/

ωραίος ρε ! ον τοπικ , χτες …

τι λεει το απο πάνω, καλό??

http://www.youtube.com/watch?v=y3Z2MP8vMWU&feature=related

περίμενα κάτι παραπάνω αλλά όπως κ να έχει είναι πολύ καλό , αξίζει !

μέσα σε 20 λεπτά κατέβηκε με τορεντ ! 8)

τώρα τελευταία βαριέμαι να βλέπω σοβαρές ταινίες και βλέπω κάτι έυπεπτες αμερικάνικες κωμωδίες της τελευταίας σοδιάς.
το rebound δεν είναι τόσο κακό όσο είχα διαβάσει στις κριτικές, αλλά δεν αξιοποιεί το story.η 40άρα+ με δύο παιδιά που μόλις χώρισε και ο πρωτάρης σίγουρα δεν είναι πρωτότυπο σενάριο, αλλά η ταινία προβαίνει σε εύκολες λύσεις χωρίς να αναπτύσσει ιδιαίτερα την ιδέα.η cathrene zeta όμορφη όπως πάντα και η χημεία της με τον bartha δεν είναι κακή.πάντως τίποτα το ιδιαίτερο.
θα την ξεχάσω γρήγορα…

Με την ευκαιρία που πόσταρε ο Lupin, στο άλλο thread για το Tron 2, είδα το 1. Πολύ κάψιμο ε:p . Έκανε που έκανε ζέστη, η θερμοκρασία άγγιξε τους 1000 βαθμούς κελσίου ξέρω. Νταξ δεν μπορώ να πω σαν ιδέα ήταν ωραίο, αλλά να φιλιούνται 2 προγράμματα είναι too much, σε όλο το “too much” που ήταν η ταινία…:stuck_out_tongue:

κανειες δεν ξερει τι θα κανει ή τι μπορει να κανει…

απλη, ηρεμη, οτι επρεπε για απογευματάκι…

Ειδα προχτες το Chloe και μου φανηκε αρκετα ακυρη ταινια, εγινε καπως ενδιαφερουσα προς το τελος, αλλα δεν…

Amanda Seyfried <3

ψαχνω μια σουπερ “αηδια” που θυμαμαι κατι σκηνες απο πολυυυυυ παλια απο ζαπινγκ,σε παρακμιακο τοπικο καναλι φυσικα,οταν δεν εβλεπα σπλατεριες ακομα…:roll:…ενας γουσταρε μια και την απαγαγει και της κοβει χερια και ποδια για να μην μπορει να φυγει και την εχει αιχμαλωτη στο σπιτι του…αμα εχει κανεις καμια ιδεα να την πει!!!εχω περιεργεια να τη δω…ειδικα εαν το μουντ ειναι παρομοιο με τζονυ τουκ χιζ γκαν

Μ’αρεσε με αρκετα καλες ερμηνιες 8)

μου άρεσε πολύ.πέραν του αρκετά καλού σεναρίου, η σκηνοθεσία του πολάνσκι είναι αριστουργηματική με ένα μυστήριο να πλανάται συνεχώς στην ατμόσφαιρα.καθόλου προβλέψιμη και σε κρατάει συνεχώς σε αγωνία.εξαιρετικές και οι ερμηνείες.αν το έβλεπα στον κινηματογράφο πιστεύω πως θα μου άρεσε περισσότερο.
προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Το κατεβαζω και εγω και το ειχα στα υποψιν…

Το ghost writer είναι ότι θα ήθελαν τα πρόσφατα χόλιγουντιανα θρίλερ να είναι, αλλά δεν μπόρεσαν. Και όλα αυτά από έναν υπερήλικα που τον κυνηγούσαν οι αρχές.

Έτσι ρε deckard \m/ ο καλύτερος Πολάνσκι των τελευταίων χρόνων.
η ταινία είναι καλύτερη από μη προβλέψιμη. αν το ψάξεις σου έχει δείξει τα χαρτιά της. έκτη αίσθηση φάση. αυτό είναι που με τρέλανε εμένα.

δεν τοχω δει ακομα γμτ

αυτό.είναι να το έχει ο άνθρωπος τελικά.
να τα βλέπουν αυτά κάτι σκηνοθέτες της πλάκας που κάνουν θρίλερ στην καλύτερη για μαθητές λυκείου…

ξέρεις, έχεις δίκιο!
πάντως ειδικά πριν το τελευταίο δεκάλεπτο νόμιζα πως θα τελείωνε και θα έβαζε τίτλους τέλους.
και παρ’όλα αυτά έχει μια φοβερή ανατροπή.
μου θύμισε τις κλασικές ταινίες του πολάνσκι πίσω στο χρόνο.

συμφωνώ για το ghost writer. δυνατό, σφιχτό, στακάτο (ολα τα κλισε δλδ), ωραία φωτογραφία, ο μορφονιός μας αρέσει έτσι κ αλλιώς, και ωραίο φινάλε.

να την δείτε. τελικά μετά απο καιρο κρίνω πως μου άρεσε περισσότερο από το σατερ αηλαντ

μπραβο ρε μαγκες

αντε να δουμε καμια ταινια

το βαζω να κατεβαινει :slight_smile: