To “Lovely Bones”. Θα μπορουσε να ειναι ενα πολυ καλο καθαροαιμο ψυχολογικο αστυνομικο θριλερ, αλλα πελαγοδρομουσε μεταξυ δραματος, φαντασιας και αστυνομικου θριλερ. Τρομερος ο Στανλει Τουτσι.
Βαθμος : 7
To “Lovely Bones”. Θα μπορουσε να ειναι ενα πολυ καλο καθαροαιμο ψυχολογικο αστυνομικο θριλερ, αλλα πελαγοδρομουσε μεταξυ δραματος, φαντασιας και αστυνομικου θριλερ. Τρομερος ο Στανλει Τουτσι.
Βαθμος : 7
Αν δε μιλούσαν και Αγγλικά θα μου άρεσε περισσότερο.
Αλλά κατά τα άλλα είχε Valhalla, Thor, Odin, Δανούς και μπύρες αντιπροσωπευτική!
Ω ναι!ξέχασα να τον αναφέρω σαν μεγάαααλο +!
Έχει και την κλασική προφορά…αχ αχ!
είδα και εγώ το [SIZE=“4”]The Ghost Writer[/SIZE] του πολανσκι…
πολύ καλό.
ο Pierce Brosnan αντι να μεγαλώνει μικραίνει…!!
ο Ewan McGregor όσο τον βλέπω τόσο μου μοιάζει να το έχει…
πάντως πάλι βρήκα τι έπαιζε με την μια…(είμαι ένα βήμα πριν ανοίξει το τρίτο μου μάτι…:p)
*καλή και η Kim Cattrall(η σαμανθα απο το sex and the city.!!)
και υπήρχε και εμφάνιση από τον James Belushi .!!!
οπως λεει και ο Deckard , που να μην είχε και προβλήματα με τις αρχές…!
*το τελευταίο πλάνο έμοιαζε να βγήκε απο παλιά ταινία…Nice…
ειδα το repo men,μου θυμισε το 7 pounds αλλα ενταξει καλο ηταν και περιεργο ενα 6 το εχει
Πολύ καλό το ghost whiter απ όλες τις απόψεις. Πραγματικά με κράτησε σε αγωνία μέχρι και το τελευταίο δεύτερο( μόνο εκεί με χάλασε για να πω την αλήθεια), αλλά σαν σύνολο άριστη ταινία. Πολύ μα πάρα πολύ καλός o Ewan McGregor, καιρό είχα να τον δω σε ταινία και ευτυχώς ήταν καλή.
O Pierce, δεν ξέρω μου φάνηκε γέρος να το πω, δυσκολευόταν γενικά, δεν ξέρω αυτό διαπίστωσα.
Και τέλος ο Roman, μετά από καιρό μας δίνει άλλη μια ταινία, που δικαιολογεί το όνομα του.
Αξίζει πραγματικά.
‘‘O βασιλιάς’’ (είχα χρόνια να την ξαναδώ). Συγκλονιστική όσο την πρώτη φορά.
Xτες την ειχε στον ΑΝΤ1,καλη ηταν περασε ευχαριστα η ωρα
α!!ναι μπραβο…κατι θυμομουν οτι ειχε σχεση με Ελενα.θενκς:D
σε κάποιες ταινίες που κατεβάζω με ενσωματωμένους υπότιτλους, δείχνουν κάπως σαν αραβικά.το αρχείο υποτίτλων είναι srt.ξέρει κανείς πως διορθώνεται?
χρησιμοποιώ vlc player.
Η προηγούμενη εβδομάδα είχε αφιέρωμα σε όλες τις ταινίες του james bond!
Τις είχα δεί όλες γυμνάσιο-λύκειο και είπα να τις ξαναθυμηθώ!
Ψες είδα το living daylights! πολύ καλή με timothy dalton.
Τον Βρώμικο Χάρι
Όντως καλούλι:):!:
Μια νεαρή γυναίκα βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου… και ένας ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, ο οποίος εμφανίζεται να έχει το χάρισμα της μετάβασης στους νεκρούς, ίσως να σκοπεύει απλά να τη θάψει ζωντανή.
Λιγα πραγματα…
το’δα τελικα8)
Boxing helena-τεμμαχιζοντας την ελενα
η πρωτη σκηνοθετικη δουλεια της κορης του Λιντς(κατι ψιλα πηρε απο το γονιδιο μονο)
…μεχρι που να τελειωσει νομιζεις οτι βλεπεις ταινιαρα…μετα δυστυχως ξενερωνεις αλλα σαν συνολο ηταν καλη
εχεις δει το the genetic opera?
Eχθες είδα το “Dont Torture A Duckling” και ήταν πολύ καλό giallo. Αναπάντεχο το τέλος.
Παίζει μια καλλονάρα νουνάρα…όνομα και πράγμα ( Μπάρμπαρα Μπουκέτ ) και μια ημι-νουνάρα.
Πολύ καλή και η δική μας Ειρήνη Παππά.
Βαθμός : 7
Πριν απο λιγο το " The Third Mother " του Νταριο Αρτζεντο και ηταν ΜΑΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΜΑΚΑΚΙΑΑΑΑΑ!!!
Ο Αρτζεντο συνεχιζει τον κατηφορο που εχει παρει εδω και καμια 20αρια χρονια. Η ταινια ειναι τραγικη…
Βαθμος : 3