Χθες η καταπληκτική TV έδειχνε ταινία με ένα αγόρι μεγαλωμένο μέσα σε φυσαλίδα.
Πόσο πιο βλακεία?!
Πωωωω το είχα πετύχει πιο παλιά… Απλά έλεος!!!
Ειδικά το ινδικό χοιρίδιο μέσα σε φυσαλίδα ήταν πιστεύω απ’τα highlights μ@λακίας :lol:
αχχαχααχαχαχαχαχαχ φουλ ρισπεκτ στον μπάρμπα που είχε την ιδέα της ταινίας… ΔΕΕΕΕΕΕΝ
Ευτυχώς δεν βλέπω πολύ τηλεόραση και αποφεύγω τέτοια αίσχη!!!
Πραγματικά, καλές ταινίες στην τηλεόραση πρέπει να τις ψάχνουμε με το κυάλι. Αλλά ας μην συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα τώρα γιατί θα μας την πουν ότι βγαίνουμε off.
On topic λοιπόν χτες είδα το Zombieland (http://www.imdb.com/title/tt1156398/)
Αρκετά καλή περιπέτειο/κωμωδία καλό cast και ενδιαφέρουσα πλοκή!!! Συστήνω!!
τις τελευταιες μερες εχω δει 2 ταινιαρες!
Νο1
:D:D:D
οπως λεει και η ατακα "πατερα, η αληθεια κρυβεται στους Σεξ πιστολς. γκεγκε???
και Νο2
το κελι 211
για διαφορετικους λογους, μου αρεσαν και οι 2 παρα πολυ.
Ταινια κινουμενων σχεδιων απο τα στουντιο της Γουορνερ και DC η οποια ενωνει κατα καποιο τροπο τα storie-arcs Death in a family(κλασικο) με Under the Hood(καλοειπωμεο αλλα αχρειαστο)…γενικα καλη ταινια για τους φιλους του Batman, προσεγμενο animation(δεν αγγιζει ομως την τελειοτητα του σχεδιου του Bruce Timm και του κλασσικου τηλεοπτικου του Batman των 90ς), μετρια τα voice overs γενικοτερα(το καστ της αντιστοιχης σειρας των 90ς δεν επανελαβε τις φωνες,και βασικα ειναι πολυ δυσκολο να αντικαταστησεις Mark Hammil voiceover του Joker, που παιζει μονος του) αλλα γενικοτερα καλο αποτελεσμα, βλεπεται ευχαριστα…
Αμα ειναι παντως να αρχισουν να κανουν κλασσικες ιστοριες σε animation, next time να διαλεξουν καποια λιγοτερο αμφιλεγομενη…
Mια ταινία που δεν σας κρύβω, την ερωτεύτηκα. Εξαιρετική πρόταση του φίλου Lupin, η ταινία που, αν και παρουσιάζεται συχνά ώς το μικρό ξαδερφάκι του American Beauty, εν τούτοις θα έλεγα ότι ισχύει το αντίθετο. Εδώ δεν υπάρχουν ευκολίες, δεν υπάρχουν βιντεοκλιπίστικες σεκάνς, δεν υπάρχει καμία ωραιοποίηση.
Είναι τρομερά τίμιο, ειλικρινές και ανεπιτήδευτο φιλμ. Ψυχρό σαν παγοθύελλα, και οι ζωές των χαρακτήρων του, μπλεγμένες στη δίνη της. Προσωπικά μου θύμισε αρκετά το American Pastoral του Roth που διάβασα πρόσφατα. Ο ξεπεσμός της μεσοαστικής οικογένειας, εδώ δοσμένος με τέτοιο ρεαλισμό αλλά και ποιητιικότητα, νομίζω δύσκολα θα αποδοθεί καλύτερα σε ταινία. Δείτε το.
Είδα επίσης -έστω και καθυστερημένα- το Lovely Bones το οποίο ήταν τρομερά απογοητευτικό. Κρίμα γιατί με αυτό το στόρυ μπορούσαν να γίνουν σπουδαία πραγματα, αλλά πραγματικά η ταινία πέρα απο υπερβαρετή, με ασύστολο ξόδεμα άσκοπου μελό και κινηματογραφικού χρόνου, έχει και σεναριακές αστειότητες, ειδικά προς το τέλος. Κακό για μένα.
ετσι8)
κυνισμος και απαθεια στο φουλ…
+1 και απο μενα, μεγαλη απογοητευση, πρεπει να το ειχα ξαναγραψει…872 ταινιες σε μια δεν γινεται…
κατεβαίνει. όχι το lovely bones
άντε να δω καμμια ταινία από αύριο, έχω βουλώσει.
πλακα στη πλακα, θελω και γω να το ξαναδω τωρα:p
Eπιμενω παντως πως ειναι μαλλον η καλυτερη ταινια του Ang Lee…κανονικη κηδεια του Αμερικανικου Ονειρου
καλο ε ?πρεπει να το ξαναδω κ εγω αυτο ,τοχα δει οταν βγηκε σινεμα το 97 αλλα ημουν πιτσιρικας κ δεν μουπε πολλα
ον τοπικ
ειδα χθες το ghost writer μερικες σκεψεις
1.Δεν με ξετρελανε
2.Το shutter island μου αρεσε πιο πολυ,ηταν πιο headfuck αλλα να λεμε κ την αληθεια με αλλο μπατζετ κινηθηκε ο σκορσεζε κ με αλλο ο πολανσκι
3. Σε γενικες γραμμες , προσεγμενο μεν- τπτ το φοβερο δε
6,5/10
παντως
εκανε μπαμ οτι τον ειχαν φαει τον 1ο συγγραφεα κ θα εβρισκε κατι ο 'που παω κ μπλεκω διαρκως ? ’ μακγκρεγκορ και με το που εφαγαν τον πιρς καταλαβα οτι ηταν η πουτανα η γυναικα απο πισω
εξτραποιντ στη σκηνη στο τελος που δειχνει τις σελιδες να φευγουν στον αερα μαζι με την αληθεια για το τι συνεβη
επισης μονο εγω εκανα τον συνειρμο οτι ο λανγκ (γαλλικο ονομα) ειναι κατα ενα τροπο ο πολανσκι οπως βλεπει ο ιδιος τον εαυτο του,ειδικα με την περιφημη κατηγορια της αποπλανησης ανηλικου ?
ειναι εξοριστος απο την χωρα του,του προσαπτουν εγκληματικες κατηγοριες και τελικα μας λεει κ καλα οτι ηταν ολο μια σκευωρια κ δεν φταιει αυτος αλλα αλλες σκοτεινες δυναμεις
νταξ μια χαρα περασε το διωρο,απλα περιμενα κατι πολυ πιο μπομπα.
είδα
y tu mama tambien: road movie, μεξικο, μπερναλ, κ ένα φοβερό μιλφ. το road movie σκέλος με έπιασε, το τρίγωνο όχι τόσο. αντιλαμβάνομαι γιατι θεωρείται καλή ταινία για το μεξικό, αλλά δεν έπιασα γιατι ειναι απο τις κορυφαίες της δεκαετίας. ευκολία στις ερωτικές επιλογές των πρωταγωνιστών και τέλος που δικαιολογεί πολλά, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά. χμ
the life aquatic of steve zissou: ίσως το πιο μέτριο του anderson. κλασικά στις γνωστές φόρμες, με τους γνωστούς πρωταγωνιστές. κάνει κοιλιά μέχρι να ξαναγυρίσει στο πλοίο η φευγάτη και οι μεγάλες παύσεις δεν βοηθάνε. τελικά ίσως να έχω δίκιο - καλύτερο του anderson εξακολουθώ να θεωρώ το darjeeling και ακόμα πιο πολύ την μικρού μήκους πριν την ταινία με τη θεά Portman
l’homme qui aimait les femmes (αν δεν το σκότωσα): ομορφιά. γαλλικότατη γραφή, αποθέωση των γυναικών, αν κ με χαλαρό μοντάζ και δομή. από τις ταινίες που ήθελα να δω καιρό. το προτείνω.
the dreamers όπως μου το είχαν περιγράψει. δήθεν, άναρχο, θελει να πει πολλά κ τα λέει όλα μισά. φοβάμαι πως ο μπερτολουτσι ήθελε περισσότερο να δείξει το μν της μέντεζ κ λιγότερο να κάνει ταινία. ψευτοπροκλητικό αλλά τελικά ημιτελές - ειδικά στα θέματα πολιτικής κ τέχνης που πιάνει κ τα αφήνει γρήγορα, για να πηδηχτούν οι πρωταγωνιστές.
το μανό?
Με έψησες για το γαλλικό.
FOCUS DANIEL-SAN
(κατα τ’αλλα σωστα τα λες:p-ειδικα το zissou,απο οπου μου εχει μεινει μονο το εξαιρετικο claymation του Selik)
eva green sorry lupinosaurus
αποψε/αυριο μάλλον έχει angelheart Που δεν έχω δει
κ μεσα στις διακοπες θα δω κ το gegen die wnadt που μου λενε πως γαμει
χμ, ενδιαφέρουσα σκέψη.δεν το αποκλείω κιόλας.
το shutter island μου άρεσε κι εμένα περισσότερο, αλλά είναι πιο κλειστοφοβικό.το ghost writer είναι πιο ατμοσφαιρικό.
πάντως θεωρώ γενικά πως το ghost writer δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από κλασικά θρίλερ του πολάνσκι.
Today is the day.
Μα δεν παίζει η Μέντεζ σε αυτό. Παίζει η Πράσινη Εύα το είχα δει παλιότερα. Νόμιζα ότι θα περνάει περισσότερα φιλοσοφικά ζητήματα, αλλά τελικά δεν. και το πήγαινε καλά στην αρχή με τον Μάι του 68 και με την κινηματογραφική λέσχη. Πάντως, αυτός που έκανε τον αδερφό της Εύας ήταν ωραίο τυπάκι :roll: