Στηρίζω και τα δύο…
Το δεύτερο του ακίν πιστευω θα σου αρέσει πολύ.
Στηρίζω και τα δύο…
Το δεύτερο του ακίν πιστευω θα σου αρέσει πολύ.
το διόρθωσα πιο κάτω βρε ! στην αρχη καλά αρχίζει με μάη-σινεμα-πολιτική κτλ, έχει αρκετές σινεφιλ αναφορές 9απο παμπάλαιο κινηματογραφο παντως) αλλά από την στιγμή που αρχίζουν τα μπαλαμούτια, μας ενδιαφέρει περισσότερο ποιος αγαπαει ποιον κ ποσο, παρα η τέχνη. πολύ δηθενια μου έβγαλε, κ αποτι θυμάμαι, αυτά ειχα διαβασει κ στις κριτικές. η πρωτη σκηνή σεξ πάντως (αν την θυμαστε, ειδικα τα κοριτσια) ειναι καπως αηδιαστική, χωρίς λόγο. όχι πως με σόκαρε, αλλά για μια παρέα τοσο “ανοιχτη”, ε δεν πασαλείβεις την άλλη… αν θυμάστε…
Ο άλλος ο ξανθός ο michael pitt παίζει σε τόσες ταινίες το βαρεμένο, φλώρο, out-there, που έχω πειστεί πως παίζει τον εαυτό του.
Και μιας και περί φλώρων ο λόγος (και μιας και είδα την Παγοθύελλα) αυτός ο Toby Maguire πως επιβίωσε σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε?..
[QUOTE=montecristo;930818]
αποψε/αυριο μάλλον έχει angelheart Που δεν έχω δει
αν εννοεις την ταινια του αλαν παρκερ με ρομπερτ κ μικι
1 λεξη
γαμαει
να δω μετα αν θα ξαναφας βραστο αυγο βεβαια
ναι του πάρκερ εννοώ κ ναι θα την δω
Ολοκληρωμένη ταινία μπορεί να μην είναι το Dreamers, αλλά μια χαρά κυλάει και μια χαρά σε ψήνει να ασχοληθείς με παλιότερες ταινίες
@ monte
καλά ήταν λίγο κάπως οι ερωτικές σκηνές. Και μου άρεσε που ήταν και αδερφός της (και καλά) ο ένας :? σιγά μην ασχολιόντουσαν με την πολιτική. Είχαν πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουν. Ούτε από το σπίτι δεν έβγαιναν :lol:
το είδα μετά ότι το διόρθωσες
@ amazing_journey ο Michael Pitt έπαιζε και τον kurt cobain σε μια ταινία του van sant. Εκεί τον είχα βρει καλό. Στους ονειροπόλους τον βρήκα λίγο γλοιώδη
Το είχα δει, και έχεις απόλυτο δίκιο ήταν καλός. Ηταν και ο ρόλος τέτοιος βεβαια που δίνει μια άλφα ελευθερία να δείξεις πράγματα, έπαιξε ρόλο και ο σκηνοθέτης κτλ
συμφωνώ απόλυτα.
επίσης το angelheart που λέτε εμένα δε μ’ άρεσε. είχα ακούσει πολλά και γενικά υποσχόταν πολλά και είδα λίγα.
Στο λέει άλλος ένας!!8)
PUNK IS NOT DEAD!!
Ειδα προχτες το Invictus
το οποιο ειχα κατεβασει απο καιρο αλλα πιστευα οτι επειδη ηταν και σχετικα μεγαλο θα βαριομουν και δεν το αποφασιζα ποτε να το δω… Τελικα ηταν παρα πολυ καλη ταινια βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα. Πολυ καλη η σκηνοθεσια του Clint Eastwood οπως και η ερμηνεια του Morgan Freeman που σε επειθε στον ρολο του Nelson Mandela… Να την δειτε οποιος δεν την εχει δει, πολυ καλη.
Πολύ παίζει αυτός ο Ματ Ντέημον…τον βαρέθηκα πια…είναι σαν τον Κιμούλη…’‘θα πεθάνει από υπερβολική δόση ταλέντου-over dose talent’’…Τζίμης Πανούσης:):!:
Και εμενα μου την σπαει κιολας γενικα ολο το παιξιμο και η φατσα του, αλλα η ταινια οντως αξιζει…
Τι είναι αυτό που παίζει τώρα το Star, με την Κιμ;:):!:
Ειδα το Κελι 211.
Σεναριο,πρωταγωνιστες,σκηνοθεσια σε πολυ καλο επιπεδο
μας κανουν μια πολυ καλη ταινια.
Αμα ηταν αμερικανικη ταινια μεχρι και stealth θα πετουσαν πανω
απο τις φυλακες.
To ειδα πριν καποια χρονια.Συμφωνω απολυτα.
ghost writer κι εγω πριν λιγα λεπτα.
Ωραια ταινια,φοβερη σκηνοθεσια…Πολανσκι λεμε!,ωραια ατμοσφαιρα,τελεια μουσικη,πολυ καλος ο ΜακΓκρεγκορ…μεχρι και ο Μπροσναν ομολογω τρωγοτανε ενω γενικα δε τον παω μια
Το τελος σιγουρα δεν αφηνει κανεναν αδιαφορο…
Προτεινεται :thumbup:
Ο Ανταμ πάσχει απο το συνδρομο asperger, μενει μόνος του και δεν έχει πολλες κοινωνικές επαφές. Μεχρι που ερωτευεται την καινουργια γειτονισα του.
Η υποθεση μοιάζει κάπως τυπική και προιδεάζει μάλλον για κακή ρομαντική κομεντι με πολύ μελο αλλα ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όμορφη ταινία με συγκρατημένη σκηνοθεσία που στοχευσει στους χαρακτηρες και δεν εκβιάζει καταστασεις για να μας κάνει με το ζόρι να συμπαθησουμε τους χαρακτηρες. Δεν ειναι και η καλύτερη ταινια του είδους αλλα αξίζει σίγουρα.
Lost In Translation λοιπόν. Ανάμεικτα συναισθήματα. Απλή ταινία, απλή άνθρωποι θα έλεγα, ένα ωραίο lovestory, όχι από τα κλασικά όμως. Ο Murray πολύ καλός ως μεγάλος που περνάει τη κρίση ηλικίας, σε σημεία γέλασα και αρκετά, ενώ η Scarlett πιο γλυκύτατη από ποτέ. Δεν χόρτασα να την κοιτάω.
Και μέσα από την ταινία κατάλαβα για ακόμα μια φορά πως δεν μπορώ καθόλου την ιαπωνική γλώσσα, ανεξάρτητα από ιστορία, μυθολογία στην οποία είναι πλούσια. Ένας τελείως διαφορετικός κόσμος, με πολλά φώτα και σίγουρα μεγάλα ποσοστά επιληψίας:lol::lol::lol:
Χμμμ. Δεν ξέρω αν το χω ξαναγράψει βασικά, αλλά το μοναδικό ενδιαφέρον σεναριακό στοιχείο σ’ αυτή την ταινία είναι ακριβώς ότι δεν μπορείς να πεις με σιγουριά αν πρόκειται για love story, κυρίως επειδή η σχέση των δύο πρωταγωνιστών είναι απροσδιόριστη. Δεν είναι τυχαία η ηλικιακή διαφορά πιστεύω, ενισχύει το “ασαφές” του χαρακτήρα της επαφής.
Και βέβαια το κλασσικό στο τέλος που σκύβει και της ψιθυρίζει στ’ αυτί κάτι που δε μάθουμε ποτέ τί σκατά ήταν κτλ. Χιλιοειπωμένο μεν, καλή έμπνευση δε.
Βασικά μ’ αυτά τα δύο θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή ταινία, αλλά δεεεεν.
Και βέβαια ο Bill Murray, Bill Murray ε.
Γι αυτό έβαλα, “όχι από τα κλασικά” αλλά ίσως δεν το έκανα κατανοητό…
Και ίσως ήταν αυτό που μου άρεσε στην ταινία, η απροσδιοριστία και η ασάφεια όπως λες στη σχέση μεταξύ των 2 πρωταγωνιστών. Δεν ήταν το κλασικό/χαζό story, τα σάλια και οι βλακιούλες μεταξύ τους. Απλά έβλεπες 2 ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από την ρουτίνα/βαρεμάρα/δεν-έχω-να-κάνω-τίποτα μέσα σε μια κοινωνία εντελώς διαφορετική από τη δική τους.
Και σε αυτό που λες στο spoiler, πόσο μου τη σπάει αυτό. Πες το ρε άνθρωπε δυνατά, δεν θα παρεξηγηθώ, believe me.