Ειδα το " The House With Laughing Windows " και ηταν αρκετα καλο giallo.
Bαθμος : 7
Πριν απο λιγο το " Paths of Glory ". Hταν πολυ καλο
Γαλλική παραγωγή. Ζομποταινία στην ουσία, καλος ρυθμός με πολύ δυνατή σκηνοθεσία σε κλειστούς χώρους κατα κύριο λογο αλλα… όλα αυτά κάπου τα έχουμε ξαναδεί 100 φόρες και δύσκολα μπορούν να κάνουν εντύπωση πλεον όσο καλοφτιαγμένα και να είναι. Στα αρνητικά το ότι λείπει κάποια σκηνή δυνατή που θα μείνει στο μυαλό και μετά το τέλος της ταινιας. Πάντως σίγουρα αξίζει μια ματιά.
:-s:-s:-s
whateva!!!κ μονο που επαιζε ο patton μπηκε στο πανθεον!!!
τι ειναι αυτο καλε?
οποτε νιωσεις την αναγκη για κατι καμμενο δες το!!!
επισης εφαγα ολο το ιντερνετ να το βρω και βρηκα ενα λινκ που ειχε 1seed και εκανε να κατεβει 3 μερες…υποτιτλους βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθουν στα ελληνικα αλλα οι αγγλικοι ειναι κομπλε!!
το κλου:παιζει 2 ρολους…στον ενα ειναι ξανθος!!!8O
το βρηκα σε rapidshare.
θα το κατεβάσω και αν μου την δώσει θα το δω…
Niiiiice!
Αποψε στο θερινο της περιοχης μου.Μετριο και βασικα προτιμω τον παλιο Φρεντι
Τι δεν παίζει ο Ρόμπερτ Ήνγκλαντ;…Θεός σαν Φρέντυ:):!:
Στο Alter μία με τον Arsen Lupin που ακόμα δεν μπόρεσα να εντοπίσω πως λέγεται. Διαβολική σύμπτωση;;; Πριν 3-4 ώρες είχα δει το Sherlock Holmes
Τυχαίο δεν νομίζω? :p:p:p:p
ειδα usual suspects… ενταξει θεωρουσα πριν τον εαυτο μου απαραδεκτο που δεν ειχε καθισει να την δει και μετα τοτ ελος τον 8εωρουσα 10 φορες περισσοτερο απαραδεκτο. πολυ καλη ταινια…
Τhe Duchess…
ενδιαφέρουσα για το είδος της,έδινε πολλά στοιχεία για εκέινη την εποχή και κύριως για τη θέση της γυναίκας το 1774…
Μετρια ως συμπαθητικη,με αυτους τους ηθοποιους περιμενα κατι καλυτερο…
το ειχε το μεσημερι στο star
πώς είναι αυτή η ταινία;λέει τίποτα;
πολυ ωραια ταινια λεει πολλα
ωραία γιατί είχα σκοπό να τη δώ σήμερα