αχαχαχαχαχα μλκ ντεκαρντ δεν παιζεσαι :lol::lol::lol: αστον ησυχο
lupin αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις με ντεκαρντ
αχαχαχαχαχα μλκ ντεκαρντ δεν παιζεσαι :lol::lol::lol: αστον ησυχο
lupin αφου ξερεις τι πρεπει να κανεις με ντεκαρντ
οχι, ειναι τιμιος, ΓΝΩΡΙΖΕΙ 8) και αυτος…
Sly,Arni και Bruce δεν χτυπας,ουτε τους βαζεις σε ‘κοκορομαχιες’…ενωμενοι,μας δειχνουν το μελλον:razz:8)
Εεεεε!! δεν κατάλαβα νηστικοί θα μείνουμε εμείς???
η κορυφαια ταινια παντως θα ηταν
να απηγαγαν την κορη του μαντοξ απο το παρτυ του ουρανοξυστη που δουλευει η γυναικα του μακλειν ο οποιος ουρανοξυστης ειναι χτισμενος στη ζουγκλα του βιετναμ
3 σε 1
και αρνι
και σλαι
και μπρους
‘‘die hard with rambo and commando’’
μου αρεσε παρα πολυ.
δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι η αληθινη ιστορια της RAF
Πρέπει να είναι κοντά στην αλήθεια, αλλά προσεγγίζει χωρίς να παίρνει θέση τα γεγονότα.
Την Ονειροπαγίδα, μετά από πολύ καιρό…και πάλι το ενδιαφέρον μου είναι μόνο στα πρώτα 45 λεπτά…μετά βαρεμάρα:):!:
http://www.youtube.com/watch?v=9E089FnwgUc
Well, you see, this is the problem with terrorists. They’re really inconsiderate when it comes to people’s schedules…
Χαχαχα,ταινια επικων καταστροφων και ηρωισμου και αυτη:p
το παιχνίδι του στο game boy ηταν επος.!
Hours…πραγματικό έπος:):!:
Μολις πριν απολιγο ειδα το " Shutter Island " και ηταν η χειροτερη ταινια που εχω δει απο Σκορτσεζε μεχρι σημερα. Ανεκαθεν ο Ντικαπριο δε μου γεμιζε το ματι.
Βαθμος : 6
lupin…
this is you
:lol::lol::lol:
Φριτεζα?
Σκουπιδοφαγος :lol:
πφ, αυτα μπροστα σε εκεινα που πραγματικα αγαπαω ειναι lawrence olivie και Τρυφο…αλλα ας οψετε που δεν μπορω να κατεβασω οτι θελω απο δω που ειμαι τωρα:x
τορρεντσ doyleyeis ?
oui, οπως και ναχει ομως η συνδεση σερνετε οπωτε not much to do =/
(καλο για σας αυτο:p)
Πολύ καλό. Κοντράρει στα ίσια τον Σρεκ για το καλυτερο animation της dreamworks. Επίσης αν και στο τρειλερ το σχέδιο μου φάνηκε μέτριο αναθεωρώ και δηλώνω ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος. Ειδικά στις σκηνές της πτήσης ήταν το κάτι άλλο.
Πολύ καλό σενάριο με καταπληκτικούς διαλόγους ειδικά από τον καταπληκτικό κεντρικο χαρακτήρα. Χτυπάει άνετα τα animations της Pixar.