Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ok

αυτο λεει τπτ ?

για πες με ψηνει ο L EYE να το δω αλλα θελω κ 2η αποψη

http://en.wikipedia.org/wiki/Fire_in_the_Sky

:razz:

[SPOILER]δεν τοχω δει

[SPOILER]αλλα καπου ειχα διαβασει κατι γιαυτο παλια,σε μια λιστα με κατι καλτιες

βουρ \m/[/SPOILER][/SPOILER]

To Sicko. Check it out.

Things You Can Tell Just By Looking at Her
συμπαθητικό, αφηγείται τη ζωή 6 γυναικών…

grease??

oh yhea!
\:D/

:lol: :stuck_out_tongue: καλό είναι:!:

Νταξει ταινια χωρις νοημα και λογο υπαρξης προφανως, αλλα βλεπεται ευχαριστα. Ειναι αυτο ακριβως που λεει ο τιτλος:lol:
Στηριζουμε Samuel L.!

:lol::lol:

το είχα δει μια φορά στο σταρ…
μιλάμε για υπερσκουπιδι…για αυτό εχει φάση :smiley:

:lol: ακριβως! Και Samuel L. ε.

DISTRICT9

Μ’ άρεσε πολύ. Ντάξει σεναριακά δε το χαρακτηρίζεις και πρωτοπορία, αλλά ο τρόπος προσέγγισης του όλου στόρυ και η σκηνοθεσία του γάμησαν απίστευτα. Οπως ενδεχομένως και κάποιοι συμβολισμοί που ενδεχομένως να κρύβονταν λίγο πιο πίσω. Επίσης σε κράταγε σε μεγάλη αγωνία μέχρι το τέλος.

Ανυπομονώ για το επόμενο (district10 νομιζω?), που θα είναι σίκουελ και θα δείχνει πως ο βίκους θα ξαναγίνει άνθρωπος, και πως οι εξωγήινοι θα φύγουν απ’ τη γη, και όχι πρίκουελ (ευτυχως), όπως είχαν πει στην αρχή.

Σκουπίδι που περνά την ώρα μετάτα μεσάνυκτα:):!:

Πρέπει να φτιαχτεί ένα θρεντ γι’ αυτές τις παρακμιακές ταινίες, τις σκουπιδοταινίες, που δε πρόκειται ποτέ να μπεις στον κόπο να τις κατεβάσεις ή να τις νοικιάσεις, αλλά αν τις βάλει το σταρ ένα καμμένο βράδυ θα τις δεις και θα γουστάρεις.

Μία τέτοια ταινία, ΘΕΙΚΗ, με τρελό γέλιο, λέγεται στα ελληνικά: Μια κακή μέρα (κάπως έτσι). Παίζει ο micheal daglas, και κάνει έναν τύπο ο οποίος απολύεται από τη δουλειά του (και νομίζω το προηγούμενο βράδυ τον χωρίζει η γυναίκα του), και τρώει φρίκη, με αποτέλεσμα να δείξει υπεραναλιτικά εκείνη τη μέρα του, όπου με τα πάντα έχει πρόβλημα και αντιδράει πολύ βίαια. Για παράδειγμα πάει να φάει σ’ ένα μπεργκεράδικο, και αρχίζει να φωνάζει ότι είναι απαράδεκτο που στις αφίσες τα μπέργκερ φαίνονται απολαυστικότατα ενω στη πραγματικότητα είναι σάπια, και αρχίζει να πυροβολάει με μια καραμπίνα που’ χε κλέψει προηγουμένως. Τρελό γέλιο. Όποιος την έχει δει θα καταλάβει.

Τα σπάει, και σε άλλες σκηνές κρύβει και πολλά μηνύματα κάτα του αμερικανικού λαού.

πωπω αυτο ειναι απο τις αγαπημενες ταινιες του crimsonidol kαι εσυ το λες σκουπιδι ???

δε σε σωζει τπτ :lol::lol::lol::lol::lol:

[-X/:frowning:

παρακμιακη και κρύβει και πολλά μηνύματα κάτα του αμερικανικού λαού(τροπου ζωης) δεν ταιριαζουν…

επισης αν αυτο ειναι σκουπιδι εγω ειμαι ο james hetfield και εχω καλυτερη φωνη τωρα απο οτι ειχα το 88-92…

μακαρι να εβγαιναν και αλλα τετοια “σκουπιδια”…

ειναι απο τις αγαπημενες μου…να μην πω Η αγαπημενη μου…

το American Beauty τρωει την σκονη του…

imdb 7.5/10
rottentomatoes 76 %

Awards for
Falling Down

Cannes Film Festival
Nominated

Camerimage

Nominated

Edgar Allan Poe Awards
Won

*βρε πουστη μου 2 λεπτα μπηκα απο ξενο υπολογιστη και με το ζορι να με φουντωσετε…
**falling down λεγεται…
***και ο στιχος απο maiden…
[CENTER]A briefcase, a lunch and a man on the edge
Each step gets closer to losing his head
Is someone in heaven are they looking down
Cause nothing is fair, just you look around
[/CENTER]

απλα ΕΠΟΣ

Ρε άραξε αφού την αποκάλεσα θεική! Γενικά πέρα από την πλάκα μ’ άρεσε πάρα πολύ. Οκ ίσως ο χαρακτηρισμός σκουπίδι να ήταν λανθασμένος, αλλά τον όρο “παρακμιακή” δε τον χρησιμοποίησα με τόσο κακή ένοια! Κύριως με την έννοια της καλτίλας το’ πα.

Απλά την συγκαταλέγω στις ταινίες που προανέφερα, λόγω κυρίως του ότι την είδα ένα κυριολεκτικά σάπιο βράδυ, παλιότερα, στο σταρ και την επόμενη μέρα την σχολιάζαμε στο σχολείο όλη μέρα με κάτι φίλους γελώντας, διότι ομολογουμένως είχε αστείες σκηνές. Πάντως απ’ ότι πρώτη στιγμή που την είδα κατάλαβα κατευθείαν την άπειρη κριτική που ασκούσε στον αμερικάνικο τρόπο ζωής (όχι ότι είναι δύσκολο). Θύμαμαι χαρακτηριστικά στο γήπεδο του γκολφ, που άρχισε να κράζει τον γέρο που έπαιζε, ότι αντί να φτιάχνονται πάρκα για παιδιά χρησιμοποιεί το κράτος αυτές τις εκτάσεις για να απασχολεί αργόσχολους ετοιμοθάνατους γέρους και μετά τον πέταξε σε μια λίμνη μαζί με το αμαξάκι του γκολφ. Θεικο

Λοιπόν τώρα καύλωσα και θέλω να την δω, αντί να περιμένω το σταρ να την ξαναδείξει.

Αγγλικός τίτλος?

falling down

(σκουπιδι ειναι ρε κατεβασε τπτ αλλο καλυτερα) :p:p:p

Την έψαξα τώρα στο wikipedia

Ρε του σουμάχερ είναι?!?! Δεν είχα ιδέα (Περίμενα ότι ήταν κανένος random σκηνοθέτη. Crimson μη προσβληθείς πάλι. Δεν έχω κακές διαθέσεις)

:stuck_out_tongue:

:lol:

οκ μετα τις εξηγήσεις εισαι ελεύθερος…πάρε και τα χαρτιά σου και είμαστε εντάξει…και άλλη φορά να μην οδηγείς με αυτές τις σκέψεις για το falling down…:stuck_out_tongue:

*οσο για κριτική, η ταινια ειναι φουλ…άλλοτε κατευθείαν στο στόχο(με ευθείες αναφορές) και άλλοτε με δύσκολο και ακατανοητο τροπο…

γαμει.! ξαναδες την.!!