The Quiet American
έτσι και έτσι…για τον πόλεμο στο Βιετνάμ,αλλά επικεντρώνεται στο τρίγωνο Michael Caine,Brendan Fraser,Do Thi Hai Yen
The Quiet American
έτσι και έτσι…για τον πόλεμο στο Βιετνάμ,αλλά επικεντρώνεται στο τρίγωνο Michael Caine,Brendan Fraser,Do Thi Hai Yen
Εννοείται πως θα την ξαναδω. Ειδικα απ’ τη στιγμη που ειδα ανθρωπο να την εκτιμα τοσο πολυ και να την εχει τοσο ψηλα και αφού ξέρω πάνω κάτω τί παιζει, δε παιζει να μη την ξαναδω
Χειροτερο απο το πρωτο (υπηρχαν μερικα σημεια που βαριομανε), αλλα αρκετα καλο θριλερακι.
Βοηθησε και το οτι γνωριζα τους χαρακτηρες απο το προηγουμενο. Αντε τουναητ το τελυταιο μερος της τριλογιας:)
(το σποιλερ εχει σχεση με την υποθεση, ανοιγετε με δικη σας ευθυνη:p)
Βεβαια η μικρη την ειδε λιγο Chev Chelios στο τελος (εφαγε 2-3 σφαιρες, την θαψανε ζωντανη, αλλα εζησε!) αλλα οκ…Πλακα πλακα, εχω ψηθει να διαβασω και τα βιβλια.
http://www.youtube.com/watch?v=-90EW2Om4t0
τιμη και δοξα στο παλικαρι που μου το εδωσε, με αγγλικα σαμπς αλλα κλαιν μαιν(παιζει να ηταν και ριπ απο κασετα δλδ)…
Ο Εντ Γουντ θα εκλαιγε απο αγαπη απεναντι του αμα το ειχε δει ποτε…επικο καστ, επικη ατμοσφαιρα, οι φανς ταινιων sci-fi των 50s και του Εντ Γουντ θα χεστουν πανω τους…
Απο τα κορυφαια b-movies που εχω δει εδω και πολλα χρονια…σεναριο,εφε,σκηνικα,διαλογοι,ολα τιμουν το ειδος και με το παραπανω…
απειροι τιτλοι αρχης:
http://www.youtube.com/watch?v=8WuvKBiUEg4
επισης τιμη και δοξα σε Tura Satana-οι γνωστες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!-
+ΤΙΜΗ σε Misfits που εγραψαν και κομματι για την παρτη της ταινιας στο Walk among us
\m/
Καταπληκτική ταινία:wink: :!:
βαριέμαι να γράφω μπλα - μπλα , απλά θα πω πως η ταινία είναι φοβερή κ όποιος δν την έχει δει να κάνει κάτι για αυτό σύντομα
‘‘The recruit’’ με Al Pacino. Ωραία, δεν τη βαριέσαι, και το φινάλε γαμάτο.
εκανε σκονη brockeback mountain για τη πλακα του…μουσικαρα,ερμηνειες,σκηνοθεσια…Καρ Βαι,θεος ρε πουστη μου, οτι και να πει κανεις ειναι λιγο…μοναδικη αποτυπωση της ανθρωπινης μοναξιας, μακαρι να ξαναγυρισει σε τετοιες ταινιες και στο Χονγκ Κονγκ συντομα…
ειδα και εγω το shutter island
καλό άλλα εχω μια παρατήρηση και μια ερώτηση…εντός…
[SPOILER]παρατήρηση: μα γινεται να βλεπουμε ακομη ταινια που εχει σχέση με ψυχιατρείο και στο τελος ο πρωταγωνιστής να ειναι ο ιδιος έγκλειστος…? το καταλαβαίνεις απο το trailer και απο την πρώτη στιγμή που πατάει το πόδι του στο νησί…!! για το θεό δηλαδή…!! ούτε στο 1960 να ήμασταν …
ερώτηση: στο τέλος διάλεξε να λοβοτομηθει γιατι δεν άντεξε να ζει με την αλήθεια και έκανε οτι είναι ακόμη άρρωστος?
*την είδα αργά την ταινία και μετά απο μια κάποια ώρα δεν δουλεύει και πολυ το μυαλό…(να μην πω καθόλου…:?)[/SPOILER]
:bow2::bow2:
ταινιαρα:thumbup:
είδα
Batman: Mask of the Phantasm
The Ice Storm
τα χα ξαναδεί και τα 2 :lol:
το πρώτο το θυμήθηκα προς το τέλος, το 2ο το χα δει απ’ τη μέση και μετά, αλλά κατάλαβα απ’ την αρχή ότι το χω δει πάλι. τέσπα, το δα ολόκληρο αυτή τη φορά.
-ναι το καταλαβαινες ειναι η αληθεια αλλα δεν πειραζει…η ολη ατμοσφαιρα τα εσπαγε
-αυτο νομιζω ειναι το θεμα…αφηνει τον θεατη να υποψιαστει ενα απο τα δυο(το ενα αυτο που ειπες και το 2 οτι παλι απο την αρχη,δεν εγινε για αλλη μια φορα καλα παρα τα οσα κανανε)
ok thanx.!
παντως στο τέλος το κάνει επίτηδες…και μου άρεσε έτσι…
Το τελευταίο του Σιάμαλα…Ο Μαχητής Του Ανέμου…φανταστικό:):!:
Για οποιον δεν το εχει δει, η ιστορια ενος πιτσιρικα ο οποιος, εχοντας οικογενειακα ‘θεματα’ και τραυματα, αναπτυσει μια διαταραγμενη συμπεριφορα, εννιοτε εγκληματικη, προσπαθοντας απλα να επαναστατησει απεναντι σε ολα αυτα που του κατατρωνε την παιδικη του ψυχη…
o σωστος τροπος για να ξεκινησει το κινημα της nouvelle vague πατωντας στον νεορεαλισμο της ιταλιας οπως τον διδαξαν οι Βισκοντι, Ντε Σικα κτλ…υπεροχη παριζιανικη μελαγχολια, Tρυφο, μοναδικο φιναλε…απο εκεινες τις ταινιες που νιωθεις οταν τελειωσει το ποσες δυνατοτητες σου προσφερει ο κινηματογραφος και ποσο μετρημενα θα πρεπει να χρησιμοποιει κανεις τη λεξη ‘αριστουργημα’ στις περιγραφες του σημερα…ειχα να το δω χρονια και μου φαινεται πως μονο καλο μου εκανε μιας και ειχα ξεχασει πραγματικα ποσο σπουδαια ταινια ειναι…
αφου εχεις γαμηθει να βλεπεις σκουπιδια
ον τοπικ
λεω να ξαναδω αποψε την ταινιαρα του Θεου (ενας ειναι ο Θεος)
ολα εχουν τη χρησιμοτητα και τη σημασια τους8)
(πρεπει να κανω κανα τοπικ με καλτ ταινιες εδω μεσα,στοιχεια,ορισμους και επιδραστικοτητα να σας μαθω μπαλιτσα καποια στιγμη8) )
πλακα κανω καλα κανεις κ πας απο το σκουπιδι στην κουλτουρα κρατας κ το μυαλο στην τσιτα
(αφου δεν εχεις σχιζοφρενιασει , καλα εισαι :p)