Σημερα βιωσα μια απο τις μεγαλυτερες εκπληξεις και παγωμαρες απο οσο θυμαμαι να βλεπω ταινιες.
Λατρης που ειμαι των θριλερ, ψαχνοντας επεσα επανω στο " The Vanishing " , το οποιο διαβασα οτι θεωρειται ενα απο τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ ever. Ανυπομονος μεχρι θανατου αποφασισα να το δω σημερα το βραδυ και βιωσα μεγαλη κεραμιδα…Ε οχι και υπερταινια !
Απο περιεργεια εψαξα στα διαφορα site και ειδα οτι στο allmovie εχει βαθμολογια 5/5, στο imdb εχει 8/10 και στο τοματομετρο 100%…!!!8O8O8O8O8O8O
Δεν μπορει να ειναι ετσι, να πουμε ! Εγω τη βρηκα μετριοτατη. Δεν ξερω, θα τη δω καποια στιγμη και αλλη φορα. Τι να πω. Επεσα απο τα συννεφα.
Νταξει rokakias επειδη ειχε πανυψηλες βαθμολογιες δε πα να πει οτι πρεπει να σου αρεσει και ταινιαρα να ειναι.Αμα δεν σ’αρεσει,δεν παει να πει οτι κατι κανεις λαθος.
τοχα δει και σινεμα παλια, νταξ, οχι η καλυτερη του αλλα σιγουρα απο τις πιο δυνατες ταινιες του Ευρωπαικου σινεμα την περασμενη δεκαετια…τρομερη σπουδη πανω στην ψυχοσυνθεση ενος καταπιεσμενου ατομου…και ερμηνειαρα ε
όλη η ταινία είναι η huppert, τι να λέμε. ενδιαφέρον θέμα (όπως πάντα, πιάνει τα καλύτερα θέματα), αλλά δεν μου πολυάρεσε σαν σύνολο, δεν με άγγιξε. γενικά δεν έχω καταφέρει να βρω μια ταινία του που να μ’ αρέσει και να μην έχω βαρεθεί. ήθελα να δω κι άλλες γνώμες γιατί ΞΕΡΕΙΣ, γι’ αυτό και ρώτηξα.
Ποιες εχεις δει? Funny games, Cache οι αγαπημενες μου…παλια δεν μαρεσε ιδιαιτερα ο Χανεκε, αλλα μετα που μπηκα στο τριπακι ενιωσα…παντως κανει πλακα σε Τριερ ασαλιωτα…
Υπάρχει κανένας άλλος που να πιστεύει ότι η σκηνή στο κουκλοθέατρο είναι από τις πιο όμορφες στην ιστορία του σινεμά; Ή εγώ είμαι ο περίεργος της υπόθεσης;
δε θα έμπαινα ποτέ στον κόπο να τους συγκρίνω, δεν ξέρω γιατί. μάλλον το θέμα είναι ότι ο τριερ το ψάχνει περισσότερο, ενώ ο χανεκε είναι πιο άμεσος.
funny games είχα αρχίσει αλλά δεν, cache δεν έχω δει ακόμα οπότε δεν χάνονται οι ελπίδες. έχω προσπαθήσει να δω την ώρα του λύκου 2 φόρες και δεν την πάλεψα κι επίσης τον πύργο. από τ’ αγαπημένα μου βιβλία και αυτό που μου την έσπασε στην ταινία είναι ότι όλα ήταν ΣΧΕΔΟΝ όπως τα είχα φανταστεί. αν ήταν κάτι άκυρο θα το έβλεπα σαν μια διαφορετική προσέγγιση και θα μου κινούσε το ενδιαφέρον, αλλά το “σχεδόν” είναι σπάσιμο νεύρων. γενικά με τραβάνε πολύ οι υπόθεσεις του και τα θέματα του κι έχω κατεβεσμένες κι άλλες αλλά δεν βρίσκω το κουράγιο
Ζομπι, Αρχαία Ελλάδα, Ηρωες αλλα Τζενται, προφητείες, αρχαίο κακό στην σημερινή Αθήνα όλα αυτά. Βαλτε σε αυτα πολλες δόσεις λιγο καμμένου χιουμορ (ως και άκυρου ώρες ώρες) και ανακατεψτε. Καλα τα υλικα αλλα λίγο σαλατα το αποτέλεσμα τελικα. Βλεπεται παντως άνετα κυρίως από τους φαν του είδους, για τους υπόλοιπους δεν ξερω.
Ωραίο θρίλερ με στοιχεία ρομαντικής ταινίας.Μάλιστα σε κάποια φάση με θύμησε american pie.Είχε ορισμένες τρομακτικές στιγμές.Θα έβαζα ένα 7 με βαρυά καρδιά