Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

ξυπνησα με την ιδεα να δω την φωλια του κουκου για αλλη μια φορα αλλα δεν εχω αλλο χωρο στον υπολογιστη για να την κατεβασω και ακομη ψαχνω ενα dvd club στην γαμω-μαρτιου περα απο το παναθλιο 7 που εχει κοντα στην παραλια.
η θα πρεπει να σβησω καποια αλλη ταινια λοιπον η να βρω επιτελους ενα γαμω ντι βι ντι κλαμπ στην περιοχη. αν ξερει κανεις καποιο, ας βοηθησει.

Αφού είδα το Predators πριν λίγες μέρες στο σινεμά, σήμερα είχε back to the classics.

σαρεσε το Predators?

κλασσικα, κλαιμε ολοι με το πρωτο Predator…

Δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά είμαι και φαν του franchise γενικά, οπότε έπρεπε να είναι πολύ αισχρό για να μην μου αρέσει. Κάτι σαν το AVP2 δηλαδή. :stuck_out_tongue: Overall βλέπετε ευχάριστα, αλλά μέχρι εκεί.

και γω φαν ειμαι-αλοιμονο δλδ:p- καλυτερο απο το predator 2, αλλα μπορουσε και καλυτερα νομιζω…παντως ολες οι αναφορες που εκανε στο πρωτοτυπο ηταν ανατριχιλα…αυτο που με ξενερωσε ως fanboy παντως, ηταν κυριως οτι ο Predator δεν μου εκανε καθολου απειλητικος σαν τον πρωτο…ψευτοδουλεια αρκετα τα νεα παλικαρια:p

Ισχύει…

Δυο φυλές predator και μαλακίες με περιέργα κράνη κλπ

…αλλά δεν βαριέσαι. Συκωταριές να χει και όλα καλά. 8)

\m/ ετσι8)

Juno και 30 Days of Night.

πες πόσο θεά είναι η page στο juno όμως <3.

αντε γαμησου παιδοφιλε πια!!!

Ω ναι <3

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μλκ λουπιν σημερα εισαι φωτια στην ατακα :lol::lol::lol:

(καλα η πικ με το κρανος ειναι wall of fame κ ετσι)

dude μην περνας εξω απο σχολεια φιλε , ανοιξανε 8)

περιττό να αναφέρω πως το ελενάκι μου ήταν 20 ετών όταν βγήκε στις αίθουσες το juno ε. πετάχτε λάσπη, αντέχω όσο έχω το δίκιο και το ελενάκι μαζί μου 8).

Όντως dude. Αλλά έχει τόσο παιδική φατσούλα που όλοι την έκαναν το πολύ 15-16.
Τεσπά, ο ρόλος της ταίριαζε γάντι.

ισχύει και ισχύει.

κι ένα δωράκι για τον lupin…

:lol: win.

αρρωστε…

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χτες

Μου αρεσε, αλλα τοσα που ειχα ακουσει το περιμενα αρκετα καλυτερο…