Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

αυτή τη φορά διάλεξαν τα κορίτσια ταινία … στο τέλος έλεγαν αχ τι ρομαντικό , αχ τι ωραίο :καρδούλες: έπεσαν κ μερικά δάκρυα . εγώ έλεγα πως η κοπέλα είναι μεγάλη τσούλα κ τα ήθελε ο κώλος του . :stuck_out_tongue:

www.donniedarko.com 8O
το site της ταινίας είναι συνέχεια στο κάψιμο λέμε.!!
επίσης για το αφιέρωμα στο περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ(το πήρα) δεν αξίζει να δώσεις 9 ευρό μόνο για αυτο…(για το αφιέρωμα στην ταινία)
αλλά…
μπορεί να θες να τα δώσεις για το αφιέρωμα που εχει στις ταινιες που έρχονται(πολύ μεταφορά απο κόμικ παίζει), για την ματιά που ρίχνει στις νύχτες πρεμιέρας και φυσικά για τα 2 μουσικά ντοκιμαντέρ του τεμπλ… το ενα είναι για το φεστιβάλ του glastonbury και το άλλο είναι μια βιογραφία του strummer των Clash
μια χαρά.!!

Αυτά τα 9 ευρώ για το ΣΙΝΕΜΑ ποτέ δεν μου έκατσαν καλά, το εισητήριο εδώ Σέρρες για να πας να δεις ταινία είναι 7 ευρώ και ενα περιοδικο έχει 2 ευρω παραπάνω. Ελεος.

ον τοπικ.

Horror night χθες με cult ταινιούλα από την γνωστή σειρά tales from the crypt. Ήθελε λίγο παραπάνω αίμα και σπλατεριες αλλά και έτσι καλά ήταν. Απολαυστικός ο Billly Zane στο ρόλο του κακού που έδινε μια πολύ εύστοχη χιουμοριστική νότα στην ταινία.

κοίτα…
είναι 160 σελίδες περιοδικό σε πολύ καλό επίπεδο με δυο ταινιες μαζί(οχι του σορού)

*συνδρομή άραγε μπορείς να κάνεις?
δεν βρήκα κάτι στο περιοδικό…

ναι ομως στο περιοδικό δεν σου βγαίνουν τα ματια απο την θολούρα…3ς φορές πήγα και έφυγα με πονοκέφαλο
:stuck_out_tongue:

οντοπικ
ειδα το Tekken ετσι για να περάσει η ωρα…

το ΣΙΝΕΜΑ μαλλον πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που το αγοραζαν σε τοσο τακτικο βαθμο-απο το '96 περιπου μεχρι σημερα πρεπει να εχω χασει 2 ή 3 τευχη:S-…αλλωτε καλο, αλλωτε εκανε τις κοιλιες του, αλλωτε τα γαμουσε ολα με κατι απλησιαστα αφιερωματα, αλλωτε ενιωθα οτι διαβαζα empire-αμερικανια-της-σειρας…ομως:
oι ταινιες που εδινε παντα-πριν αρχισουν οι εφημεριδες κτλ- ηταν σε ψηλα επιπεδα(ποσες ακυρες ειχα δει που δεν τις εβρισκα ουτε σε βιντεοκλαμπ δεν λεγετε)
+
αμα ριξει κανεις μια γενικη ματια στα περιοσσοτερα ευρωπαικα περιοδικα του ειδους, το ΣΙΝΕΜΑ ειναι στο τοπ 10 ευκολα απο πλευρας ποιοτητας και υλης…

το κακο ειναι οταν τους πιανει το american ξεσπασμα και γραφουν μλκιες που τις διαβαζεις στο imdb μονο, προφανως για να πιασουν και συγκεκριμενο κοινο και να ανεβασουν πωλησεις…

παντως πιτσιρικας Κρητη, διχως ιντερνετς και καποιο σοβαρο μεσο για να μαθω μερικα πραματα, υπηρξε ο οδηγος μου απο καθε αποψη…
πανακριβο παντα, αλλα σε γενικες γραμμες δεν μετανιωσα για τα οσα λεφτα του εχω ριξει…

περι συνδρομων κτλ, δεν γνωριζω και γω αν παιζει τπτ, το περιοδικο πλεον εχει γινει 3μηνιαιο, το βαρος εχει πεσει στο σαιτ-προφανως λογω κρισης και μειωσης των πωλησεων του τα τελευταια χρονια- και προσωπικα το κοβω να κρατησει κανα διχρονο το πολυ και μετα να γινει αποκλειστικα διαδυκτιακο ή εστω να κανει μια ριζικη αλλαγη στο εντυπο μερος, ριχνοντας την τιμη πολυ χαμηλα και να γινει σχεδον athinorama φαση…

thanx για την απάντηση :slight_smile:

Το ΣΙΝΕΜΑ ξεκίνησα να το αγοράζω (η μάλλον να μου το αγοράζουν) από το πρώτο τους τεύχος με τον Βatman/Michael Keaton στο εξώφυλλο αλλά μόνο τα τελευταία 3-4 χρόνια έγινα συνεπής στην αγορά του πριν το κόψω και πάλι μια και καλή πλέον. Συμφωνώ για την πολύ καλή του ύλη και πως σαφέστατα ήταν οδηγός για να δούμε πολλές και καλές ταινίες αλλά εγώ θα επιμείνω για την πολύ υψηλή του τιμή που ήταν άλλωστε και ο λόγος που κατά περιόδους σταμάτησα να το αγοράζω… Όσο αφορά τις ταινίες καλές και σε καλή ποιότητα μεν αλλά λίγο καιρό τις ίδιες ακριβώς ταινίες στην ίδια ποιότητα (εντάξει πλην το πλαστικό κουτάκι τις έδιναν στο Έθνος όπου και αρθρογραφούσε ένας από τους συντάκτες του ΣΙΝΕΜΑ.

Ο διαδικτυακός τους τόπος πήγε να ξεκινήσει καλά με το φόρουμ αλλά το έκαναν χάλια. Δεν μπορούσαν να βρουν έναν άνθρωπο να τους κάνει φόρουμ ρε γαμώτο;

edit: κάντε κάτι για τον server ρε άνθρωποι μας έχει βγάλει την πίστη.

:bow2::bow2::bow2:
Αν και συμφωνώ με την άποψη των κοριτσιών, πρέπει να υποκληθώ στη δήλωσή σου :wink:

Συμπαθητικό ταινιάκι. Για κορίτσια όμως :stuck_out_tongue: Γιατί είναι δράμα, για κλάμα και χαρτομάντηλα

όμορφη ταινία αλλά με πολύ αργή ροή , σε κάποιο σημείο νομίζαμε πως δν γινόταν τίποτα , απλά εξιστορούσε … :?

Πιο αργή δεν γίνεται, αλλά νομίζω ότι αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς της ταινίας:):!:

αυτό το είδα πριν μέρες και μου άρεσε αρκετά…η ατμόσφαιρα ειδικά ήταν όλα τα λεφτά…αυτό και το Faust έχω δει μόνο από βουβό κινηματογράφο και παραδόξως την πάλεψα και με τα δυο.

και

το είδα τώρα και νταξει δεν ήταν τίποτα τρελό, η ταινία γενικά είναι ο, τι να 'ναι σαν υπόθεση αλλά έχει τη φάση της…το δεύτερο μισό κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο…

Έρικ Ο Βίνκινγκ…με Τιμ Ρόμπινς…τανιάρα:):!:

‘‘The elephant man’’. Τρομαχτικά όμορφη.

το Brazil. καθε φορα που το βλεπω σκυλοβαριεμαι στις σκηνες δρασης. Περα απο αυτες ομως, καταπληκτικη ταινια

Και σε εμάς εχθές διάλεξαν οι κοπέλες την ταινία…Alice in Wonderland

Εγω προσωπικά την βρήκα μέτρια και γενικά πιστεύω ότι μόνο για το 3D θα άξιζε να την δεις…Αλλά 12Ε στο σινεμά για αυτη την ταινία???
Τελικα δεν αξίζει για τπτ…

Φαση ειχε,στο ρολο του πλασματος πρεπει να ηταν η Sinead O Connor :stuck_out_tongue:

Ειδα το Mullholand Dr. αλλα δεν καταλαβα σχεδον τπτ:-s

welcome to the club!:slight_smile:

Επιτέλους, ένα animation που γαμάει και είναι τέλειο για ενήλικο κοινό.