Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Πολύ καλό. Τελικά δεν έκανα καλά που σνόμπαρα τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας μέχρι τώρα. Αναθεώρησα (σαν την Πέγκυ).

τρελή αγάπη το από πάνω

από τα καλά επιστημονικής φαντασίας…
Πέγκυ rules…:stuck_out_tongue:

Φαση ειχε,ειχε το γελιο της σε σημεια :slight_smile:

Donnie Darko ωρέ. Άριστη ταινία, πολύ καλός ο Gyllenhaal.

[SPOILER]Εννοείτε στην αρχή δεν κατάλαβα τίποτα, μόνο όταν αναφέρθηκε από τον κούνελο για ταξίδια στο χρόνο κλπ τότε άρχισα κάπως να μπαίνω στο όλο νόημα της ταινίας και γενικά τη συμβαίνει. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα slow motion κομμάτια όπως και τα soundtracks που έδεναν τόσο πολύ σε όλη την ταινία.

Ουσιαστικά ο κινητήρας προήλθε από το αεροπλάνο που ήταν μέσα η μητέρα του. Τώρα δεν κατάλαβα πως πήγε πίσω, εννοώ με ποιον τρόπο.[/SPOILER]

Δημόσιος Κίνδυνος

η ιστορία του Ντίλιντζερ, ληστή τραπεζών της δεκαετίας του '30. ο Ντεπ στον ρόλο του Ντίλιντζερ και ο Μπέηλ στον ρόλο του μπάτσου που τον κυνηγάει. δυστυχώς η ταινία ήταν μέτρια, δεν είχε τη σωστή σκηνοθεσία για να αποδώσει τη δράση όπως θα μπορούσε και οι δύο πρωταγωνιστές μπορούσαν να παίξουν καλύτερα.
βέβαια είχε προηγηθεί η βιογραφία του Μερίν με Βινσέντ Κασέλ, που όπως έχω ξαναπεί είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και είχα να συγκρίνω λόγω κοινής υπόθεσης (έμοιαζαν και σε διάφορα σημεία οι ληστές, ε). στον ύπνο μου έβλεπα ότι με κυνηγάνε, ε :?

για δεύτερη φορά…την είχε η tv και είπα να χαζέψω λίγο…έτσι και έτσι ταινία…καλά τι γινόταν εκείνη την εποχή???8O8O

γούτσου-γούτσου ταινία.

χθες στο μεγκα μια με την τζεσικα αλμπα ειχε φαση

ειδικά οταν έβγαζε τα ρούχα της.!

πως με πιανεις

Συμφωνάω!

+1, μόνο που εγώ την έβλεπα για πρώτη φορά.
Πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι τι γινόταν εκείνη την εποχή, ειδικά προς το τέλος…
Ωραία ταινία πάντως.

Είδα επίσης ,

Αρκετά στενάχωρη ταινία για το θέμα που αφορούσε, αλλά μου άρεσε. Έκανε και ένα περασματάκι ο Sam Elliott στο τέλος :smiley:

πιστεψε με ουτε ο σεναριογραφος δε καταλαβε…ενω μαρεσε η ταινια ειχε πολλα plotholes…φυσικα σε αφηνει να αναρωτιεσαι μονος σου και να υποθετεις πραγμα που ναι καλο,αλλα νταξει…οπως γουσταρει οκαθενας

ειδα το one flew over the cuckoo’s nest σημερα για ακομη μια φορα, ετσι για να μου παει καλα η μερα. ενταξει, καλα μου πηγε.

The Signal

Μια παράξενη μετάδοση από την τηλεόραση και ραδιόφωνο μετατρέπει τους κατοίκους μιας πόλη σε δολοφόνους. Άγνωστος σκηνοθέτης, άγνωστοι ηθοποιοί αλλά μια χαρά η ταινία που σε κρατάει σε αγωνία μέχρι τέλους. Καλογραμμένο το σενάριο για b-movie ουσιαστικά και πολύ σκηνοθετικό ντεμπούτο από τους David Bruckner, Dan Bush.

Παρα πολυ ομορφη ταινια, οπως και το βιβιλιο που ειναι ευκολα απο τα αγαπημενα μου. Πολυ καλες ερμηνειες ειδικα απο τον Malkovich στο ρολο του Lennie.

μετα απο πολυετη ενασχοληση με σπλατεριες και καμμενιες εχω χτισει γερο αντερο:p
αλλα ωρες-ωρες ηταν τελειως…what the f…

καλα και εγω εχω δει τα σπλατερια αλλα αυτο ειναι για να ξερνας

δεν ειμαι φαν των δραματων αλλα ειμαι φαν tou Deniro…
καλο καστ με Rockwell και την Καιταρα την Beckinsale:vibrate: μεσα,πολυ καλη ταινια…εγω ειμαι λιγο αναισθητος αλλα λογικα οι πιο ευαισθητοι-ες θα χρειαστουν και κανα μαντιλακι για τα δακρυα:cry::stuck_out_tongue: