καλη ιδεα να κανουμε ενα γκευ πολλ με αγαπημενες ταινιες για ερωτες κτλ αλλα οχι της δεκαετιας. γενικα.
ε μα μου βαλες eternal sunshine. αυτο που κολλαει? εχει κανει και ο wong το my blueberry nights ασχετα που δεν βλεπεται.
μα τo eternal sunshine δεν απέχει τόσο από το είδος.τα in the mood for love και 2046 είναι σε άλλο ύφος και διάθεση.
τώρα που το σκέφτομαι, ξέχασα και το juno.
βασικά ας κάνει κάποιος ένα thread με poll.8)
[-X
βαγγελη, κανε τιμιο πολ σε παρακαλω…
εκανα
μακρινό ξαδερφακι του THE EXPENDABLES
Lupin δες…λέει πολύ σε σημεία…
βεβαία λείπει ο κλασικός mister T…καλός και αυτός στην ταινία αλλά ο πρώτος ειναι ο θεός ο ίδιος…
*κλαίω με τον πιλότο…(Sharlto Copley-District 9)
Δεν μου αρεσε καθολου το Candy, πολυ τραγικο σε σημεια και πολυ κατεστραμενοι οι πρωταγωνιστες…
On Topic Ειδα χτες το 22 Bullets a.k.a. L’Immortel
Παιζει ο ΘΕΟΣ Jean Reno και εχει να κανει με 3 κολλητους μαφιοζους που απο οταν ξεκινησαν τις δραστηριοτητες τους ειχαν ορκιστει φιλια μεχρι θανατου, αλλα στην πορεια οι διαφωνιες που ειχαν εκαναν αυτο τον ορκο να σπασει και γινεται χαμος… Πολυ ωραια ταινια, με καποιες φοβερες σκηνες, καλη σκηνοθεσια και για ακομα μια φορα εναν υποδειγματικο Jean Reno.
Είδα χθες το The expendables(θα γράψω και στο αντίστοιχο θέμα) και σήμερα το The imaginarium of doctor Parnassus…δεν υπάρχει θέμα γι’αυτό να διαβάσω μπας και βγάλω άκρη?
Δεν βρήκα τίποτα στο search…
Το the Leap!
And of course the famous Gaffney’s Hotel & Spa:lol::lol::lol:
Πλάκα είχε, πέρασε ευχάριστα η ώρα, γέλασα πολύ σε μερικά σημεία, αλλά πολύ γέλιο χαχα
@crimson, το A-TEAM ειναι στα υποψιν, εχω ακουσει καλα λογια και γω γενικα
χτες
ειχε γελιο σε φασεις, αναλαφρο για dvd κ ετσ, ψιλοχαλαρα πηγαινε, εκανε τις κοιλαρες του αλλα κλαιν, ομως οταν αρχισε τις ηθικολογιες με τα ναρκωτικα και το lifestyle γενικα, το γαμησαν και ψοφησε, κριμα…
High Fidelity…
Και Τζακ Μπλακ, και ο Κούζιακ, παίζουν καταπληκτικά σαυτήν την ταινία:):!:
“If there’s something inside that you wanna say…say it out loud, it will be okay…
I will be your light…
Iiiiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeed loooooooooooooooooove…”
Ωραία ταινία!
Ον τόπικ,
The Loved Ones
Για γερά στομάχια… Καλό. Το προτείνω για όποιον θέλει να δει Horror Movie
[B][SIZE=“4”]I am Sam
[/SIZE][/B]
Την έχω δει πολλές φορές αλλά είναι one of my favourites!
Aν μου έλεγαν “Δες το The Loved Ones, γαμάει” μόνο σε horror movie δεν θα πήγαινε το μυαλό μου!
Έχεις δίκιο και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα μέχρι που το είδα με την κοπελιά μου και διαπίστωσα γιατί το βάζουν σε αυτή την κατηγορία.
office space =D>
Αυτό δεν είναι που παίζει και ο φτ-ulrich?
επιτέλους μια αξιόλογη δουλειά από ελλάδα που βρήκε το δρόμο για τα όσκαρ…άντε και καλή μας επιτυχία!!!:D:D