Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ναι.Αρκετα καλη κωμωδια το Get Him To The Greek.
Aρκετο γελιο σε στιγμες αν και το χιουμορ συνολικα της
ταινιας δεν λεει και πολλα.Βλεπεται ανετα παντως.

Ψιλομουφια

[B]Monsters[/B]: Σαν [I]28 days later[/I] meets [I]Cloverfield[/I] είναι. Μου άρεσε, είχε την φάση της η ταινιούλα.

ρε συ προσαταν πες μου κατι

ολα αυτα τα σαπια εργα που βλεπεις

τα πληρωνεις η απλα τα ‘κατεβαζεις’ τζαμπα ?

αμα τα κατεβαζεις , οκ πασο

αλλιως αμα σκας κ φραγκα πχ σε βιντεοκλαμπ κριμα τα λεφτα σου ρε φιλε…εχεις δει ολο το ΧΥΤΑ των ταινιων λεμε :?

(κ δεν βαζεις κ μυαλο…εισαι μεγας σκουπιδοφαγος)

Τσαμπα ειναι,εχω χρονια να παω σε βιντεοκλαμπ…Οταν θελω να δω καμια μαλακια την βλεπω,οταν δεν θελω επιλεγω αλλα.Κι εφ’οσον ειναι τσαμπα,βλπω οτι μου κατεβει.Τιμογιαννακης δεν το 'παιξα ποτε αλλωστε οπως απαιτει η μοδα.

[B]Yojimbo[/B] την πέτυχα και εγώ κάπου και το σκεφτόμουν να την δω…δεν πιστεύω να πεθάνω απο βαρεμάρα?

το ειδε ενας φιλος μου και λεει οτι ειναι καλο…
εγω το πρωί το κατέβασα αλλα δεν βρίσκω υπότιτλους
Yojimbo αν εχεις στείλε ενα πμ :smiley:

Παίζει και να πεθάνεις από την βαρεμάρα, αυτό εξαρτάτε από τα γούστα σου. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας είναι περισσότερο σαν τις στυλιζαρισμένες χαλαρές-ambient στιγμές του [I]20 μέρες μετά[/I] (δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις). Εμένα όμως αυτό μου άρεσε, και παρ’ολο που δεν έγιναν πολλά πράγματα στην ταινία, η ταινία τελικά με κράτησε. Βέβαια μην περιμένεις και τίποτα φοβερό συνολικά, αλλά καλή ταινία είναι για’μενα σίγουρα.

Μου το έδωσε ένας φίλος, δεν είχε ούτε αγγλικούς, ούτε ελληνικούς υπότιτλους, απλά σε κάτι σημεία που τους μήλαγαν κάτι ξένοι (των αμερικάνων) είχε embeded υπότιτλους στα αγγλικά.

Πατάτα… Πήγε να με πάρει ο ύπνος πόσες φορές… Καμία σχέση με το Cloverfield

Έχεις δίκιο, γιατί το Cloverfield ήταν πολύ ενδιαφέρον έργο! #-o

[B]Made in Hong-kong[/B] Πάρα πολύ καλή κινέζικη ταινία, απ’τις καλύτερες κινέζικες που έχω δει.

είδα και εγώ το [B]Cloverfield [/B]

δεν ξέρω…
σε σημεία είχε ένα ενδιαφέρον αλλά μερικές στιγμές είχες την εντύπωση οτι η ταινία σε κοροϊδεύει στα μούτρα…

Και μονο για τις σκηνες στη παραλια του παρτυ αξιζε…λουτρο αιματος=καβλα!! 8)

Είδα Happy-go-lucky

Οι κριτικές και εν μέρει ο σκηνοθέτης την χαρακτήρισαν σαν μία ταινία που σε κάνει να αισιοδοξείς, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν την είδα έτσι.

Το τρέναρα καιρό τώρα, αλλά το έβαλα στο ντουβουντου τελικά χτες. Η ταινία εστιάζει στην καθημερινότητα της Λονδρέζας Poppy, μιας όχι-και-τόσο τυπικής τριαντάρας δασκάλας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι η υπερβολικά/ενοχλητικά/υπερφίαλα αισιόδοξη στάση της απέναντι στη ζωή. Το φιλμ δεν είναι η αγγλική έκδοση της Αμελί, δε βουτά στην ψυχοσύνθεση της πρωταγωνίστριας, ούτε θέλει να την δικαιολογήσει ή να την εξυμνήσει και σίγουρα δεν την φέρνει αντιμέτωπη με καταστάσεις που ίσως θα δοκίμαζαν την κοσμοαντίληψή της. Είναι το πορτραίτο ενός ανθρώπου που αν τον πετυχαίναμε στο δρόμο θα τον κοιτούσαμε με στραβό μάτι, αβέβαιοι αν υποκρίνεται ή όχι.

Το πρόβλημα με τέτοιους χαρακτήρες, που έχουν διαμορφώσει τον κόσμο τους, είναι πως συχνά αρνούνται να δουν έξω από αυτόν. Η Poppy καλά προστατευμένη στο κάστρο της ευτυχίας της δεν μπορεί να διακρίνει τις λεπτές ισορροπίες που διέπουν τις ζωές των άλλων ανθρώπων και αγνοεί επιδεικτικά την πραγματικότητα όσων έχουν ένα λόγο για να την κοιτούν με θλιμμένα, απορρημένα ή αμήχανα μάτια, έστω και αν παράλληλα διατείνεται πως θέλει να τους κάνει όλους ευτυχισμένους. Το καλό πράμα αρχίζει όταν γνωρίζουμε τους ανθρώπους που περιτριγυρίζουν την Poppy, συνήθως χαρακτήρες εκ διαμέτρου αντίθετους, ανίκανους να προσποιηθούν πως η δυστυχία δεν κατέχει προεξέχοντα ρόλο στη ζωή τους, ενώ η Poppy δε σταματά να τους ρωτά αν είναι ευτυχισμένοι, μια ερώτηση που συνθλίβει κάθε απόπειρα καταφατικής απάντησης επειδή έρχεται από εκείνη, την πριγκίπισσα της ευτυχοχώρας.

Δυνατό σινεμά -για τα μέτρα μου- έστω και αν μου έσπασε τα νεύρα το εγγλεζάκι :stuck_out_tongue: Εμμμ δν ξέρω αν την έχει δει κάποιος άλλος κ δε βαριέται να μοιραστεί μια-δυο σκέψεις.

Για’μενα προφανώς εξαρτάτε απ’το πως πάρει κανείς την ταινία, δηλαδή εσύ απ’οτι κατάλαβα είδες την Poppy σαν ένα άτομο που είναι στο κόσμο του, και που θα πρέπει να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα. Ως ένα σημείο συμφωνώ, όμως μήπως η πραγματικότητα είναι πως η ευτυχία πηγάζει από μέσα μας;; Μήπως δεν είναι πρόβλημα να βλέπουμε μόνιμα το ποτήρι μισογεμάτο;; Δεν ξέρω, εμένα σε τελική ανάλυση μου φάνηκε σαν μια ταινία υπέρ της αισιοδοξίας, και γι’αυτό με έκανε να νιώθω αισιόδοξα στο τέλος της. :stuck_out_tongue:

Σε σπόιλερ καλού κακού

[SPOILER]Όχι δεν έχω πρόβλημα με την Πόπυ, (ίσως βέβαια να μην την άντεχα για φίλη μου :roll:), γούστο της κ καπέλο της κοπέλας. Περισσότερο εστίασα στις προβληματικές συναναστροφές, που είναι ο κανόνας στη ζωή της, αν αφήσεις έξω όσους κατάφεραν να εξοικειωθούν μαζί της. Είναι αποξενωμένη με τους γονείς της, γεμίζει ενοχές την αδερφή της, ξεσκίζει τον ήδη διαλυμένο εκπαιδευτή και όλες αυτές οι αντιδράσεις τους μου φαίνονται τελείως ρεαλιστικές. Ακόμη και στη σχέση που δημιουργεί με τον ψηλό υπάρχει κάτι αφύσικο, ίσως επίπεδο και αποτυπώνεται έκδηλα στην αμηχανία του. Αναρωτιέμαι τελικά αν αυτό είναι πρόβλημα δικό της ή δικό μας και τείνω προς το πρώτο, μολονότι ο υπεραισιόδοξος χαρακτήρας της δεν την αφήνει να το αντιληφθεί.

Επίσης με απώθησε η ταύτιση της ευτυχίας με ένα τέτοιο νούμερο, λες και δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς αυτήν. Να κάθεσαι σπίτι και να παίζεις το π***** σου, να μια καλή ιδέα για να’ναι κανείς ευτυχισμένος, αλλά άντε να κάνεις ταινία πάνω της 8). Είμαι σίγουρος πως ο κινηματογράφος έχει να παρουσιάσει και άλλα παραδείγματα μια-χαρά ευτυχισμένων ανθρώπων που δεν είναι χμμμ χαζοχαρούμενοι (δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ τέτοια, αλλά ας δεχτούμε αξιωματικά ότι υπάρχουν :p)[/SPOILER]

Δες το The Loved Ones που πρότεινα πριν μερικά post αν θες να δεις κάτι αξιόλογο και καινούργιο…

Απο την πατάτα το Monsters πάντως καλύτερο :lol:

όταν έκανες το ποστ σου, το κατέβασα…απλά περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να το δω

Αν και δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το thead για να δω τι στυλ ταινίες σου αρέσουν, ελπίζω να σου αρέσει… Εγω την θεώρησα καλή πάντως… Σου σηκώνετε η τρίχα λίγο με αυτά που γίνονται αλλά είπαμε είναι για γερά στομάχια. 8O:)

ειδα το this is spinal tap χτες. επικο