[B]machete[/B] και καπακια [B]predators[/B]
:bounce:
[B]machete[/B] και καπακια [B]predators[/B]
:bounce:
είδα το πρώτο [B]The Man Who Knew Too Much[/B] (του '34) του αλφρέδου, δυστυχώς σε άσκημη ποιότητα για dvd… νύσταζα κιόλας, δεν το απήλαυσα. είχα πάντως κάτι ψιλοτραγικά σκηνικά tbh.
προσεχώς θα προβληθεί και η επανέκδοση (του '56) με james stewart και doris day για να γίνουν συγκρίσεις :P.
ο peter lorre είναι ένας μικρός θεούλης πάντως. στις τελευταίες ταινίες που χω δει, όλο πάνω του σκοντάφτω!
Για πες κανα σχόλιο! Τα έχω κατεβάσει και τα 2 αλλά δεν έχω βρει το χρόνο να τα δω ακόμη.
Don’t do drugs…sell them!:-#
*machete: [B]ταινιάρα[/B] μες το στυλ και το κιτς(…το γαμηστερό ομως κιτς:blues:!!!) για περισσοτερες πληροφοριες υπαρχει ολοκληρο θρεντ (αξια) για την παρτη του!
*predators: σαν το πρώτο κανένα ( \m/ )!!!αλλα μ’αρεσε παρα πολυ ο τροπος εξελιξης και η σκηνοθεσια(ε…αλλοιμονο!!)…ειναι σαν να εισαι συνεχως σε επαγρυπνηση…ωραια πράματα!
Πολύ καλό φαίνεται:):!:
Φοβερή ταινία…
Οντόπικ…
λΕγω είδα τελικά το[B] Fourth Kind[/B]…εντάξει…η ταινία είναι απίστευτή…[SPOILER][SIZE=“6”]…ΜΑΛΑΚΙΑ[/SIZE] κρίμα το χρόνο που σπατάλησα για αυτήν την πίπα[/SPOILER]
Επίσης είδα και ένα animation της Κόλασης του Δαντη που είναι από διαφορετικούς σκηνοθέτες…
Ένα έχω να πω…μην κάνετε τον κόπο να τη δείτε αν σας ενδιαφέρει έστω και λίγο η ιστορία…(αν σαν ενδιαφέρουν μόνο τα εφέ, τότε οκ…)
Mega[SPOILER] Λοιπόν που λέτε… ο Δαντης είναι σταυροφόρος και πάει στην κόλαση να βρει τη γυναίκα του που την πήρε ο Σατανάς επειδή είχε βάλει στοίχημα με τη γυναίκα του Δαντη ότι όσο είναι στις σταυροφορίες δεν θα την απατήσει…τεσπα αφου πηγε στην κόλαση και τους σκότωσε στην κυριολεξία ΟΛΟΥΣ, έσωσε την γκομενά του και νίκησε και τον Διάβολο…[/SPOILER]
βασικα αυτο με το Δαντη το ειχα δει πριν κατι μηνες, αλλα ειναι ουσιαστικα συνοδευτικο του ομοτιτλου παιχνιδιου του ps3 που βγηκε φετος, οπωτε δυσκολο να συγκινησει καποιον-και εμενα φυσικα που δεν μου αρεσε σχεδον καθολου- μη φαν του παιχνιδιου…
Αυτό δεν το ήξερα…αλλά και πάλι…αυτό δεν το κάνει περισσότερο ελκυστικό…
ισχυει, μεχρι το τελος το ειδα με αρκετες διακοπες, παραλληλο msn-αρισμα και τουαλετα διχως pause…
τα έχω δει εδώ και μέρες, απλά βαριόμουν να τα γράψω
Ωραία ταινία. Ηθελα χρόνια να τη δω, αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν. Παρόλο που ήταν 3ωρη σε κράταγε σε αγωνία. Επίσης, μου άρεσε που ήταν ασπρόμαυρη. Οι πρωταγωνιστές (Liam Neeson, Ben Kingsley και Ralph Fiennes) είναι ηθοποιάρες.
Γενικά ο Jim Carrey δε μου αρέσει, αλλά αυτή η ταινία αξίζει. Aν κάποιος την είχε δει την περίοδο που βγήκε (δηλ. το 1998 ), πριν από τα διάφορα ριάλιτι τύπου Big brother κλπ, σίγουρα θα έβλεπε μια ταινία μπροστά από την εποχή της.
απλα ωραια ταινια το schindler’s list. μαλιστα.
[B]“Shivers”[/B] : η πρωτη μεγαλου μηκους ταινια του σπουδαιου Ντειβιντ Κρονενμπεργκ, ειναι ενα τρομερο θριλερ. Δειγμα του ταλεντου του Κρονεμπεργκ. δυστυχως δεν κυκλοφορει με ελληνικους υποτιτλους, αλλα ειναι τοσο καλοδουλεμενη που βλεπεται ανετα. Μαλιστα οπως λεει σε ενα μικρο 10λεπτο εξτρα ο Κρονεμπεργκ, οταν εκανε το πρωτο production meeting για την ταινια, δεν γνωριζε καν τι σημαινει “assistant director”, “production manager”, κτλ. Δεν πειραζει Ντειβιντ τα εμαθες μια χαρα στη συνεχεια !
[B]Βαθμος : 9[/B]
Το schindler’s list ειναι ταινιαρα.Στις τοπ 10 για μενα
Και το majestic πολύ καλό ήταν…του Jim Carrey:):!:
“[B]Rabid[/B]” : συνεχίζοντας τις βραδιές Κρονενμπεργκ, μετά το Crimes of the Future και το εξαιρετικό Shivers, ακολούθησε το Rabid. Πραγματικά κανένας άλλος σκηνοθέτης δε χειρίστηκε τον κλινικό-αφροδίσιο τρόμο τόσο πέρίτεχνα οσο ο Κρονενμπεργκ. Σπουδαίος δημιουργός.
[B]Βαθμός : 7[/B]
^το εβαλα να κατεβαινει γιατι εχω μαι συμπαθεια στα ψυχακικα που μπορει να μην βγουν ταινιαρες αλλα περναει ευχαριστα η ωρα…
[SPOILER]ναι ενταξη…και επειδη παιζει μακρυμαλλης…:–[/SPOILER]
επισης ετοιμαζομαι να ξορκισω τους δαιμονες μου το βραδυ με το “η 7η πυλη της κολασεως” (1981 του lucio fulci απο dark vision collection ) γιατι με εβαζε ο ξαδερφος μου να το δω με το ζορι οταν ημουν 4χρονων για να τρομαζω κ μου κραταγε τα ματια ανοιχτα :lol::lol: και θυμαμαι ακομα συγκεκριμενες σκηνες παρ’ολο που ετρεχα κλαιγοντας και εβλεπα σποραδικα στιγμιοτυπα…οποτε θα το δω για να περασει η “μου τη σπαει” αναμνηση σε "πφφφφφ…αααυτο ηταν? "
Tαινιαρα το 7th Gate of Hell.
Γαμιστερη ατμοσφαιρα και επικο τελειωμα.