απλό και όμορφο
…αυτό το χθεσινοβραδυνό με τον Κλάιβ Όουεν, τον ΠολΤζιαμάτι και την Μόνικα Μπελούτσι που την προσκηνούν οι…λούτσοι:):!:
χθες βράδυ ψάχνοντας μάταια για κανένα φρικιαστικό θρίλερ έπεσα πάνω σε αυτό:
το οποίο και τελικά είδα…δε μπορώ να πω ότι ήταν κακή αλλά σίγουρα δεν ήταν του γούστου μου…
το mirror καλο???
εγω προχθές κατέβασα και ειδα το resident evil: afterlife
μέτριο(αναμενόμενο)
[SPOILER]
nerd post
[SPOILER]
δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παίρνουν tο σενάριο των (επικών)παιχνιδιών και κανουν παπαριες!!!
αν ηταν με Las Plagas και εναν Leon S. Kennedy ή Jill Valentine για πρωταγωνιστές
θα γουστάραμε άπυρα αλλαααα…
[/SPOILER]
[/SPOILER]
Τι ταινιαρα το wild at heart.Βασικα οχι ταινιαρα αλλα σιγουρα ταιριαξε τελεια μεσα στον εγκεφαλο μου…Τοσο cool,τετοιοι χαρακτηρες…Οχι αριστουργημα αλλα σιγουρα τελειως αντισυμβατικο μπηκε στις λιστες μου:)
Το αποπάνω είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ο Κέητζ:):!:
YES MAN: αρκετά καλό, ευχάριστο και γενικά feel good ταινία με αρκετές αστείες σκηνές…
PAPER MAN: καλό αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από την ταινία… αγαπάμε Emma Stone…8)
MACHETE: ΕΠΟΣ. :blues: Trejo και τα μυαλά στα κάγκελα…8)
παρα πολυ καλη!Ισως η μονη ταινια που μου αρεσε περισσοτερο απο το βιβλιο.Το βιβλιο ηταν τιγκα στις περιγραφες και με κουραζε.Παντως υπαρχουν καποιες λιγες ελαχιστες διαφορες σε…αμφιλεγομενα σημεια.
καλη ταινια [SPOILER]η Kidman μου τη σπαει ομως[/SPOILER]
Τοδα για 2η φορα , μετα απο 2-3 χρονια.Με αναγκασε να ανοιξω θρεντ για αυτη τη ταινια σημερα.
[B]Απλα , η καλυτερη ελληνικη ταινια των τελευταιων 30 ετων.Απλα.[/B]
Mεγάλη ταινία αλλά το ότι είναι η καλύτερη ελληνική των τελευταίων 30 ετών είναι μεγάλη υπερβολή. Μεγάλη ταινία πάντως όπως και να έχει…
[B]Jim Jarmusch - Ghost Dog: The Way of a Samurai (2000)[/B]
οκ απλα επος! ουιτακερ στα καλυτερα του με ερμηνεια τουλαχιστον για υποψηφιοτητα ακαντεμυ αουορντ και η σκηνοθετικα ισως η καλυτερη ταινια του τζαρμους! και το σεναριο απλα γαμηστερο! και ασ μην ξεχασουμε μουσικη RZA 8O
Clean,shaven
Παρα πολυ καλο θριλερακι ανεξαρτητου αμερικανικου κινηματογραφου…Με τρελανε η σκηνοθεσια του.
θυμάστε τον τίτλο μιας ταινίας που υπήρχε κάποιος που ηταν ύποπτος για ενα έγκλημα και οποίος βιντεοσκοπούσε ολη του την ζωή και ξύριζε τις τρίχες του για να μην υπάρχει dna του αλλά και πάλι οδηγούσαν ολα σε αυτόν??
*μιλάμε για πολύ στο περίπου περιγραφή…εχει περάσει καιρός…:-s
Τα bold ταιριάζουν στο gattaca πάντως
ναι ταιριάζουν αλλά δεν είναι…
έχω φάει κόλλημα τώρα και δεν μπορώ να το θυμηθώ…:?
[B]Robin Hood[/B]
Εντάξει καλό ήταν, οι εποχές των έπων μάλλον έχουν περάσει βέβαια και η συνταγή του gladiator έχει αρχίσει να μπαγιατεύει λιγάκι αλλά οκ, με τέτοια ιστορία στα χέρια του και τέτοιους πρωταγωνιστές ο Ridley Scott μπορεί να παραδώσει κάτι καλό ακόμα και αν τον πάρει ο ύπνος στην καρέκλα του. Όπως και στις πιο επιτυχημένες ιστορικές ταινίες λοιπόν (Gladiator, Braveheart) ο Scott ενδιαφέρεται περισσότερο για τους χαρακτήρες του και όχι για την όποια ιστορική ακρίβεια… το μόνο κακό πως η αναπτυξη των χαρακτήρων είναι λιγάκι copy paste από τα προηγούμενα έπη που έχουμε δει στην μεγάλη όθόνη τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλους.
Γενικά πάντως οι 2.30 ώρες διάρκειας πέρασαν ευχάριστα για μένα. Άντε και του χρόνου.
Όπ δεν τό’χω δει αυτό…θα το ψάξω γιατί ο Τζαρμούς δεν μέ’χει απογοητεύσει ποτέ:):!:
http://www.youtube.com/watch?v=19gIKqUqPxc
http://www.youtube.com/watch?v=VpIKX8VIaT8&feature=related
και μετα απο μερικες ωρες
Kαινουριο το δευτερο, πολυ κλαμα, ειδικα με καμεο Σαμιουελ Τζακσον και Ροκ…
Πλεον αγαπαω παθολογικα Will Ferell, ειναι η Αληθεια, καψιμο καθε εγκεφαλικου κυτταρου διχως ιχνος ναρκωτικων ή αλκοολ…
\m/