επος και μαζι με deadman οτι καλυτερο εχει κανει μαλλον ο τζαρμους
τεραστιο φιλμ.ωραια προταση για να το ξαναδω μιας κ εχουν ηδη περασει 10 χρονια 8O
επος και μαζι με deadman οτι καλυτερο εχει κανει μαλλον ο τζαρμους
τεραστιο φιλμ.ωραια προταση για να το ξαναδω μιας κ εχουν ηδη περασει 10 χρονια 8O
είδα πριν λίγο…
[COLOR=“Blue”][SIZE=“5”][B]ANVIL:the story of anvil[/B][/SIZE][/COLOR]
συγκλονιστικό, αληθινό, στενάχωρο όσο δεν πάει, αλλά πιο heavy metal και από το ίδιο το heavy metal…!!!
σε μια στιγμή που είναι σε ένα τραπέζι και λέει o “lips” με παράπονο μικρού παιδιού οτι θέλει να γίνει ροκ σταρ δεν κρατήθηκα και έκλαψα,είχα να δω κάτι και να κλάψω αιώνες…(ούτε καν θυμάμαι με τι…)…51 χρονών έτσι??(οχι εγώ ρε…)
αυτός που το έφτιαξε πρέπει να πάρει όσκαρ…
θεος o Chris Tsangarides…
*ακόμη και αν δεν έχετε ακούσει νότα δείτε το…αξίζει…
[B][SIZE=“4”]I’d rather be a king below than a servant above
I’d rather be free and hate than a prisoner of love[/SIZE]
You heard my warning but you didn’t, didn’t, didn’t learn [/B]
Ωραιος.Αν και δεν ειμαι οπαδος της μπαντας,αξιζει
Οικογενειακά δράματα είχε σήμερα το δικό μου μενού
[B]Everybody’s Fine[/B]
Πατέρας στην προσπάθεια να μαζέψει γιους και κόρες μαζί αποφασίζει να ξεκινήσει ένα road trip για να τους βρει όλους μιας και αυτοί ποτέ δεν βρίσκουν χρόνο να τον επισκεφτούν όπως παλιά, στην πορεία θα δει πως τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο τα φανταζόταν. Κλασικό μελόδραμα που προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους αλλά τελικά παρασύρεται στην εύκολη μελο δραματουργία. Κάποιες καλές σκηνοθετικές ιδέες και η συγκρατημένη ερμηνεία του DeNiro καταφέρνουν τελικά να συγκινήσουν.
[B]Aftershock[/B]
Και από τα Αμερικάνικα οικογενειακά δράματα στα Κινέζικα. 2 αδέλφια θα χωριστούν εξαιτίας ενός καταστροφικού σεισμού, η ταινία παρακολουθεί τις ξεχωριστές πορείες τους μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε. Τηλεταινία που καταφέρνει να συγκινήσει παρά την ροπή προς το μελό. Βοηθάν και οι καλές ερμηνείες από όλο το καστ. Πάρτε χαρτομάντιλα.
Εμείς εχθές μετά τα επιτραπέζια είπαμε να ρίξουμε και 1 θρίλερ.
Οrphan
Γαματο!!!:thumbup:
Το προτεινω σε όποιον δεν το έχει δει…
Ναι,ωραιο το Orphan.Μου αρεσε πολυ η εξηγηση με την μικρη!
Eμένα με έστειλε.δεν το περίμενα με τίποτα…
Χα, κι εγώ το ‘‘Oprhan’’ έβλεπα προχτές. Καλή φάση, ναι.
Επίσης χτες ‘‘Goodfellas’’ (ναι, δεν το είχα δει μέχρι τώρα). Ταινιάρα.
μια απο τις κορυφαιες στιγμες της παγκοσμιας Τεχνης, Κουλτουρας, Χημειας και Ιχθυοκαλλιεργειας…
Σε καποια στιγμη πατησα pause και κοιταζα το ταβανι γελωντας κανα 5λετπο…μονος μου…δυνατα…με κλαματα…
Ron Burgundy
\m/
No hope for you my friend [-X
Aλλος ενας μειον αποτο κλαμπ των γαματων
Πόσο μπορεί να γαμάει ο Will Ferrell ρε!
Μιλάμε για ταινίες έπη.
Κρίμα που μερικές τις έχω δει με άμπαλους που δε γελούσαν [-X
Ειδικά εκείνο το Blades of Glory το έχω στο πάνθεον πλέον :lol:
Μετα απο 15 χρονια και εναν προπολεμικο θερινο στο Ηρακλειο, το ξαναειδα σε sony vaio:p
Nταξ, συγκινηση και ομορφιες μονο… ρησπεκτ στον πρωταγωνιστη Μασιμο Τροισι, ερμηνεια απο τις λιγες σε παγκοσμιο επιπεδο, RIP ομως και μεγαλο κριμα:(…
#-o 8O #-o
ΚΑΚΗ ταινία. ΚΑΚΗ
8O[-X
αμπαλος.ΑΜΠΑΛΟΣ.
Ό,τι και να λέτε ο Will Ferell ήταν είναι και θα είναι ΘΕΟΣ.Ό,τι ταινία κι αν κάνει από δω και πέρα…
[SPOILER]Μοιάζει και με τον Chad Smith[/SPOILER]
φοβερη ταινια οντως:)
Καταπληκτικό το il postino. Έχει πεθάνει ο πρωταγωνιστής;;; και στο έργο ήταν τόσο γλυκόπικρη φιγούρα…Μου αφήνει ακόμα πιο παράξενη γεύση το έργο τώρα που το έμαθα…ξέρουμε απο τι έφυγε;
Ηταν να κανει μια εγχειρηση καρδιας νομιζω, την οποια ανεβαλε για να τελειωσει τα γυρισματα…πεθανε 12 ωρες μετα την ολοκληρωση του τελικου μονταζ και της ταινιας γενικοτερα…τραγικο:(…η ερμηνεια του παντως ειναι προσωπικα απο τις καλυτερες που εχω δει μεχρι σημερα…το οτι κυριολεκτικα ‘εγινε ο χαρακτηρας του’ ειναι πολυ μικρη εκφραση για να περιγραψει το τι πετυχε…θα κοιταξω να δω και καμια αλλη του τωρα-οτι βρω δλδ με subs γτ ειναι και ιταλικες παραγωγες σχεδον ολες- αλλα η φιγουρα του στη ταινια δυσκολα θα βγει απο το μυαλο μου…
κατεβαίνει το απο πάνω…