Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

προχτες …

Η ιστορία τοποθετείται στη Βιέννη του 1900 . Ο Αιζενχαιμ , γιός ενός μαραγκού , ενθουσιάζεται από τη ταχυδακτυλουργία όταν βλέπει έναν περιπλανώμενο μάγο και Σόφι είναι η κόρη ενός μονάρχη . Όταν ο Αιζενχαιμ επισκέπτεται το σπίτι της Σοφι με τον πατέρα του για δουλειές τα δυο παιδιά έλκονται αμέσως αλλά οι γονείς τους τους χωρίζουν λόγω ταξικής διαφοράς . Με τη Σόφι να ταξιδεύει μακριά ο Αιζενχαιμ φεύγει κ αυτός από το σπίτι του για να αναζητήσει την τύχη του . Χρόνια αργότερα βρίσκουμε τον Αιζενχαιμ σε ένα θέατρο , επιτυχημένο , να δίνει παραστάσεις ταχυδακτυλουργίας . Μια μέρα αναγνωρίζει στο πλήθος την πρώτη του αγάπη , να στέκεται δίπλα στον επίδοξο βασιλιά της αυτοκρατορίας και οι φήμες τους θέλουν να παντρεύονται σύντομα . Στη συνέχεια βλέπουμε το πως Σόφι και Αισενχαιμ προσπαθούν να μείνουν μαζί … Ωστόσο ο φόνος της σόφι περιπλέκει την κατάσταση …

μια πολύ όμορφη ερωτική ιστορία με πολλά στοιχεία μυστηρίου , μαγείας και πολιτικού θρίλερ .

την συνιστώ … τα κόλπα του Αιζενχαιμ μαζί με την ερμηνεία του Νορτον την κάνουν μια φοβερή ταινία . :wink:

The Fall . 2006
tου Tarsem Singh !

Πολυ ωραια ταινια, με φαντασυ στοιχεια !

Kαλά αν αυτό ήταν φοβερή ταινία εγώ είμαι αστροναύτης. Του σωρού και μετριάκι. Α και με μια ατάλαντη που περνιέται για ηθοποιός.

Α ρε Νόρτον από πότε έχεις να παίξεις σε σοβαρή ταινία γαμώτο.
Μπαδεγούεη, θυμήθηκα χθες την ταινίαρα Prestige, ότι πρέπει να το ξαναδώ.

lol, ο αποπανως μου προλαβε το σχολιο…

Norton με εχει κουρασει και μενα αρκετα τελευταια, εχει να παιξει σε ‘δυνατη’ ταινια απο το 2002 και το 25th Hour…ειδα και γω illusionist προχτες αλλα καπου στα μισα βαρεθηκα και το κλεισα…

Λοιπόν χθες είδα το αποπάνω, και κυριολεκτικά με έλιωσε. Πέρα από το ότι είναι μια πολύ ανθρώπινη ταινία με το χαρακτηριστικό παρακμιακό Tζαρμουσ-ικό στυλάκι έχει απίστευτο γέλιο. Με Μπενίνι, έκλαιγα…κυριολεκτικά όμως έκλαιγα, είχα καιρό να γελάσω με ταινία τόσο, ήταν θεούλης. Ήταν η μοναδική του Τζάρμους που δεν είχα δει μέχρι τώρα και την καταευχαριστήθηκα:D

Δείτε τη, θα σας μείνει.

ωρεα αυτη μου λειπει απο τζαρμους! σουν ον μαι πλειλιστ

[I]The Book of Eli[/I].
Να την δούνε μόνο όσοι έχουν την Βίβλο σαν αγαπημένο τους βιβλίο. :stuck_out_tongue:
Ακόμα κλαίω για τον χρόνο που έχασα απ’τη ζωή μου. Το μόνο που άξιζε για μένα σε όλη την ταινία ήταν η dark/dirty φωτογραφία της.

ολη η αληθεια σε 3 γραμμες…μεγαλη παπαρια για την οποια εδωσα και λεφτα στο σινεμα…ξεφτυλικι

Ειδα προχτες το The Man From Earth που το ειχα δει εδω στο forum…

Ενταξει οτι και να πεις ειναι λιγο. Ταινιαρα, με μονο 8 ηθοποιους σε ενα σπιτι και σε κραταει συνεχεια εκει να παρακολουθεις με αγωνια… Πολυ εξυπνο και ενδιαφερον σεναριο, πραγματικα υπεροχη…:respect:

Εμένα που είμαι κατ’εξοχήν άθεος και σιχαίνομαι βίβλους και γραφές (βασικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι είναι οι γραφές και τι η βίβλος) γιατί μου άρεσε?
Σαν ταινία δράσης πάντα

Ναι,τα σπαει!Και φοβερο φιναλε.Δειτε το οπως και δηποτε!:wink:

Απόψε μάλλον θα δω το καινούριο ‘‘Εφιάλτη Στο Δρόμο Με Τις Λεύκες’’:):!:

Είδα το “Take him to the greek”, είχε την φάση του το εργάκι. :slight_smile:

ωραίο ήταν :slight_smile:

Μόλις είδα το [B]The Other Guys[/B].
Will Ferrell εγγύηση, κι ας λέτε ό,τι θέλετε οι περισσότεροι εδώ μέσα :lol:

πολυ κλαμα το οther guys…μαλλον θα το ξαναδω μεστη βδομαδα:D

[SPOILER]Even if you weren?t in my food chain, I would go out of my way to attack you.
If I were a lion and your were a tuna I would swim out into the middle of the ocean and friggin eat you! And then, I?d bang your tuna girlfriend.[/SPOILER]

:lol::lol::lol:

[SPOILER]
The sound of your piss hitting the urinal, it sounds feminine. If we were in the wild, I would attack you. Even if you weren’t in my food chain, I would go out of my way to attack you. If I were a lion and you were a tuna, I would swim out in the middle of the ocean and freakin eat you!

• o θανατος των Jackson και The Rock…με επιασε νευρικο γελιο για κανα 3λεπτο:lol::lol::lol:

‘οι γυναικες του Γατορα δεν το κανουν ποτε χωρις προφυλακτικο’ :lol:
[/SPOILER]

μεγαλο επος…

[B][SIZE=“3”]AIM FOR THE BUSHES[/SIZE][/B]

Δεν έχω λόγια…