Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Σήμερα το κατέβασα και γω…θα το δώ προσεχώς όμως

ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? :eek: αυτή η ταινία ήταν τερμα άσκοπη, ανούσια χωρίς κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο ύπαρξης…[-X
σε όλη τη διαρκεια ήμουν σε φάση: ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ?

θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη … :?

Ειδα το Drag me to hel.Στην αρχη ηταν πολυ ενδιαφερον αλλα μετα λιγο επεσε.Γενικα μ’αρεσε ομως:)

:stuck_out_tongue: είχε δράση; Γιατί εγώ τουλάχιστον ταινία δράσης περίμενα και ταινία δράσης δεν είδα. Αλλά για να χρησιμοποιήσω αγαπημένη φρασούλα του Awake “Γούστα είναι αυτά.”

Ειπα να τα παρω με τη σειρα να δω τι λενε…μπορω να πω πως περασε ευχαριστα η ωρα με δαυτο.

απλα μη το δειτε…ειδικα οσοι δινετε στην ταινια βαρος στην πλοκη…η ταινια τελειωνει χωρις να υπαρχει ενα τελικο νοημα,ενα διδαγμα μια καταληξη η μια εξηγηση τελος παντων για το τι συμβαινει στο εργο…

η μαγκια δεν ειναι μονο να πλεκεις ενα μυστηριο αλλα κυριως να το “ξεπλεκεις”…πραγμα που δεν κανει ουτε στο ελαχιστο ταινια…απλα fail για μενα

Φινλανδική και αρκετά ενδιαφέρουσα…
Είχα ένα θεματάκι με τους υπότιτλους, αλλά στο τέλος μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Παίζει και το while your lips are still red των Hietala/ Holopainen <3

^Νεφέλη, σου προτείνω (αν δεν ξέρεις) μιας κι έχεις κόλλημα με Φινλανδία, απ’ ότι έχω καταλάβει, τον Φινλανδό σκηνοθέτη Aki Kaurismaki.

Πάντως εμένα το "The man without a past " του φινλανδού πήγε να με σκοτώσει όταν το είδα :stuck_out_tongue:

Είδα χτες το Fahreneit 451. Βασισμένο σε βιβλίο του Ray Bradbury που βγήκε το 1954( 5 χρόνια μετά το 1984 δλδ με το οποίο θα βρείτε πολλές ομοιότητες) , γυρίστηκε το 1966 από τον φρανσουά τρυφό . Ο πρωταγωνιστής ανήκει σε μια ομάδα πυροσβεστών που σκοπός της είναι να εντοπίζει βιβλία( τα οποία φυσικά είναι παράνομα ) και να τα καίει. Ενδιαφέρουσα ταινία και αρκετά επίκαιρη νομίζω. Έχει και “καλύτερο” τέλος σε σχέση με το 1984 του όργουελ ( ντάξει ρε όργουελ δε θα γλιτώσουμε ποτέ, άντε πηδήξου τώρα :p) , οπότε τσεκάρετε την να ούμ.

Επίσης είδα στα καπάκια και το 1/2 της Nausicaa , το οποίο είχε προτείνει κάπου ο lupin. Μάτριξ και άβαταρ έχουν πάρει πολλά από την ταινία, θα επανέλθω όμως αφού την δω όλη

Και για να κλείσω το ποστ πανηγυρικά… “Machette don’t text…”

το [B]Fahrenheit[/B], [B]zouglau[/B], το είδες με υποτίτλους?

όχι ρε ξέρω αγγλικά και τσι :stuck_out_tongue: Σε κάποια σημεία η προφορά του πρωταγωνιστή με τσάκισε και θέλω να ψάξω να βρω το script.

:lol:

απλά αναρωτιόμουνα αν το βρήκες με ελληνικούς υπότιτλους…
αλλά τώρα που το λες(που το λες?? :?) και με αγγλικούς μου κάνει

Θεϊκή ταινία…την έχω δει τόσες άπειρες φορές που εχω μαθει όλους τους διαλόγους απ’εξω:p

[SPOILER]San Diego…some say its german for “a whales vagina” έπος…[/SPOILER]

Ναι, έχω δει ταινίες του :slight_smile:
Τους παρουσιάζει πολύ αντικοινωνικούς και περίεργους (όχι ότι δεν είναι βέβαια, απλώς είναι λίγο υπερβολικό) αλλά μου άρεσαν.
Είναι καλό practice και για τα φινλανδικά που κάνω, δε μιλάνε πολύ :stuck_out_tongue:

Τότε μη δεις το Lights in the dusk!
Πολύ ωραία ταινία, αλλά με στεναχώρησε αρκετά!

Καινουρια ταινια του Edgar Wright, σκηνοθετη των Shawn of the dead + hot fuzz, η πρωτη του αμερικανικη αποπειρα/μεταφορα του ομοτιτλου-γαματου- κομικ…

Καταρχας ΚΑΜΙΑ σχεση με τις 2 προηγουμενες ταινιες του, αλλη φαση τελειως, teenager comedy κατα βαση αλλα παρολαυτα απολαυστικοτατη μιας και ολη η ταινια εχει τη δομη ενος videogame/και οχι μονο δομη αλλα και λογικη+απεικονιση…πχ ο τυπος κανει level up, παιρνει ζωες, οταν κερδιζει μια μαχη παιρνει κερματα και ποντους ενω το ολο σκηνικο ειναι τελειως σουρεαλ(απο το πουθενα πρεπει να νικησει τους 7 πρωην της γκομενας για να την κερδισει με kung fu, τεραστια σφυρια, combos, tag teams κοκ)…

η χαρα του gamer των 90ς οπου κυριαρχουσαν τα double dragon, streetfighter μεχρι Tekken, η NINTENDO και η SEGA αλλα και των anime αλα dragonball, Samurai X κτλ κτλ…ποπ χωνευτηρι για ατομα που ελιωσαν με τα παραπανω στα 90ς…πολλα σουπερ εφε(virtual reality σχεδον), καποιες κοιλιες εννιοτε αλλα τιμια feel good ταινια, τιμια μεταφορα, πολυ ευχαριστο 2ωρο…

στα μεγαλα συν της ταινιας το οτι απο τις λιγες φορες δεν αναθεματισα τον Cera αλλα ηταν ψιλο-οκ στο ρολο του…

τελος, αγαπαμε Mary Elizabeth Winstead

[SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Είδα το Enemy at the Gates το είχε χθες ο alpha…Tαινιάρα!!!8)

Κιεγώ αυτό είδα…αν και στην αρχή με εκνευρίζει με τα ψέματα για τον στρατό την Σοβιετικής Ένωσης:):!:

Ναι δεν έχεις άδικο…άπλα εγώ έχω μάθει πλέον ταινίες που δεν είναι αμιγώς ιστορικές και δεν κρατάνε τα ιστορικά γεγονότα αναλλοίωτα και φτιάχνουν πιο πολύ το image toy πρωταγωνιστή να τι κρίνα καθαρά από το τι λένε σαν ταινίες…Βεβαία στην αρχή ήταν ανακρίβεια στην ανακρίβεια…

Το είδα μετά απο αυτό το post…Αυτό και η λολίτα μου έλειπαν απο Stanley…

Ότι ακριβώς λέει ο awake…Κινηματογραφικό έπος, μάθημα ζωής για το ανθρώπινο υποείδος…βασικά με καλύπτει απόλυτα το παραπάνω…δείτε το όλοι ε!