Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Δεν περιμενα να μαρεσει αν και πρωταγωνιστει ο αγαπημενος μου bruce willis αλλα η ταινια με εντυπωσιασε.Κορυφαιο το τελος που στις περισσοτερες ταινιες τετοιου ιδους απογοητευομαι.

ξαναειδα χ8ες για 15 φορα:-s το

ξερω, δεν ειναι Η ΤΑΙΝΙΑΡΑ αλλα εχω κολλημα με:
-τη μουσικη
-τους χαρακτηρες που βασιζονται σε bowie,iggy pop kai lou reed
-την ατμοσφαιρα της ταινιας

πσ: επισης τρελλο οφ8αλμολουτρο (που 8α παω αλλου να το ποσταρω…)

Ψες τούτο:

Πολύ ωραία ταινία,η τελευταία σκηνή πιστεύω ότι ήταν το ιδανικό τέλος.Αν και στην αρχή με κούρασε κάπως,μετά εξελίχθηκε ωραία[SPOILER]Εν ολίγοις αποδείχτηκε ταινιάρα:p[/SPOILER].Ο Κλούνεϊ (όπως πάντα:oops::oops:) πολύ καλός και πιστεύω ότι ταίριαξε καλά σε αυτό το ρόλο.

Σήμερα είδα αυτό:

Σαν ταινία μου άρεσε πολύ,δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,αλλά άξιζε το κάθε λεπτό.Δεν κατάλαβα πως πέρασαν 2 ώρες:roll::p.

τον ευχαριστω που υπαρχει

:’)

Tο είδα κι εγώ.

Μινιμαλιστική αισθητική αλά Τζάρμους από τον Άντον Κόρμπιν (Control), εκθαμβωτικά πανέμορφη φωτογραφία και πολύ καλές ερμηνείες. Το σενάριο δεν είναι και το πιο πρωτότυπο που υπάρχει αλλά είναι καλογραμμένο. Η ταινία κυλάει αργά αλλά χωρίς να χάνει σε ουσία κι εγώ προσωπικά δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο. Εξαιρετικός, για άλλη μια φορά, ο Κλούνεϊ. Θαμπς απ για τον Κόρμπιν.

[B]Mary and Max[/B]

Όμορφο και ευαίσθητο, ύμνος στην διαφορετικότητα.

[B]Celda 211[/B]

Ταινιάρα!! Δεν ξέρω πόσο κοντά ειναι στα πραγματικά γεγονότα που στηρίζεται αλλα λίγη σημασία έχει. Πολύ καλό σενάριο και σφιχτή σκηνοθεσία σε μικρους χώρους χωρις να χάνει ρυθμό ούτε δευτερόλεπτο. Τόσο καλη που μόλις τελείωσε ήθελα σικουελ εδω και τώρα :roll: Malamadre reeeeeee

[B]Centurion[/B]

Για να περνάει η ωρα με ποπ κορν και πατατάκια. Στα χερια ενός ριντλευ σκοτ η ταινία θα ζωντάνευε πολυ περισσότερο.

[B]Prince of Persia[/B]

Ότι είπα για το αποπάνω, αυτό λιγακι πιο βαρετό μου φάνηκε πάντως.

Χτες είχε αυτό…

… και φυσικά το ξαναείδαμε, κι ας ήταν η έκτη- έβδομη φορά. Η καλύτερη μαφιόζικη ταινία του Pacino; Ίσως.

Χτες ειδα το Midnight Meat Train

το οποιο απλα δεν βλεποταν. Εχει να κανει με εναν φωτογραφο που ακολουθει και ανακαλυπτει στοιχεια για εναν serial killer που σκοτωνει κοσμο στο βραδινο τρενο και ειναι χωμενοι και αλλοι στο ολο σκηνικο. Γενικα σεναριο που εγραφε ανετα 10χρονο στην τουαλετα, απογοητευση.

Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη που λες,αλλα εμενα ειναι η αγαπημενη μου!:smiley:

\m/

Λατρεία το Mary and Max. Έξυπνο και γλυκό.

Το Centurion είχε αρκετές καλές στιγμές, δεν το περίμενα. Και ορισμένες έβγαζαν και χιουμοράκι ε.
(Τι κουκλάρα που ήταν εκείνη η bitch 8O)

την ειδα και γω επιτελους

στην αρχη η ταινια αρχιζει λιγο μπερδεμενα,αλλα μετα στρωνει…το σεναριο μου θυμισε 13th floor,αλλα ειναι αρκετα πρωτοποριακο με το δικο του τροπο…εχει και καποια κενα η πλοκη,αλλα δεν υπαρχει science fiction που να μην εχει,οποτε δε το πτοει καθολου

πολυ καλο,ειναι must see για οποιον γουσταρει science fiction…

για αλλη μια φορα, χθες βραδυ…

Η καλυτερη ταινια του Κιτανο, ενα pure αριστουργημα και ισως για μενα η καλυτερη ταινια της δεκαετιας του '90…

μυσταγωγια…

Είδα προχθες το ελληνικό “strella” με τις τραβεστί.

Μπορώ να πω πως γάμευσε.:slight_smile:

αυτο…εχω να πω 2 πραγματα…
1)μ’αρεσε για να περναει η ωρα οτι πρεπει αλλα επρεπε να τελειωνε ενα λεπτο πριν το κανονικο του τελος…
2)εγραψα the tortured στο γοογλε για να το βρω και μου ηρθε να κανω εμετο με τη δευτερη φωτογραφια που εβγαλε…πωωωωω το ειδα πολυ αποτομα…κ βγηκε αντανακλαστικα…φακ

[quote="“Amarath,post:5723,topic:2561”]
Ψες τούτο:

Πολύ ωραία ταινία,η τελευταία σκηνή πιστεύω ότι ήταν το ιδανικό τέλος.Αν και στην αρχή με κούρασε κάπως,μετά εξελίχθηκε ωραία[SPOILER]Εν ολίγοις αποδείχτηκε ταινιάρα:p[/SPOILER].Ο Κλούνεϊ (όπως πάντα:oops::oops:) πολύ καλός και πιστεύω ότι ταίριαξε καλά σε αυτό το ρόλο.Δεν κατάλαβα πως πέρασαν 2 ώρες:roll::p.

[/QUOTE]

Το είδα πριν λίγο.

Εξαιρετική ταινία και δεν το περίμενα !
Πολύ έξυπνη και μινιμαλιστική σκηνοθεσία όπως λέει και ο Keyser, και όντως η φωτογραφία είναι απίστευτη!
Μην περιμένετε γρήγορες σκηνές και κοφτά πλάνα εδώ.
Η σκηνοθεσία θυμίζει παλιές καλές εποχές. Σου αφήνει μια ρετρό 70’s αιθητική.
Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές, λιτές ερμηνείες δημιουργεί ένα πολύ όμορφο κλίμα και παρά το (λίγο προβλεπόμενο) σενάριο δεν θα κουραστείτε καθόλου.
Δείτε την! Αξίζει!

[SPOILER]

^ Αυτό πραγματικά [B][U]δεν[/U][/B] χρειαζότανε να το γράψεις :!:

Όπως κατάλαβες με έβαλες στον πειρασμό να το κάνω κι εγώ… [SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Πραγματικά δεν έπρεπε να το κάνεις!!!8O
Αυτή η εικόνα θα με στοιχειώνει την επόμενη φορά που θα το αντικρίσω…

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΟ:!::!:

+1
:dizzy:

:expressionless: …για να μην την ψαξει κανεις να την ξαναβαλει…ας γραψει μονο “ειδα το the tortured”…δεν χρειαζεται να ψαξετε το εξωφυλλο!!!(περιεργοι ομως ειστε ε?κακως!!!)