η φωτογραφία ειναι η τρίτη και είστε όλοι για τα μπάζα…
*και εκεί που κολοχτυπιομουνα με CANDLEMASS - Death Magic Doom
η φωτογραφία ειναι η τρίτη και είστε όλοι για τα μπάζα…
*και εκεί που κολοχτυπιομουνα με CANDLEMASS - Death Magic Doom
εισαι τυχερός που δεν την πρόσεξες…
ον τοπικ
Once Upon A Time In The West
Μια χαρά την πρόσεξα…δυστυχώς…
ον τοπικ…χθες ειδα match point…βαριέμαι αφάνταστα να γράψω γι αυτά που δεν μου άρεσαν…ασε που φοβάμαι και τα μπινελίκια…
Ειδα 2 απ τις 7 συνολικα ταινιες του επικου μουσικου ταξιδιου του Scorsese,του M.Scorsese presents:The blues.Μολις ολοκληρωσω την εφταλογια και τα εξτρας θα επανελθω με ποστ πανω/κατωσεντονο.
Μολις την ειδα. πανεμορφη.
πάλι [B]Inception[/B]!κ όσες φορές κ να τη δω θα μου φαίνεται το ίδιο γαμηστερή :respect:
Δεν την έχω δει ακόμη, αλλά με το που θα βγει το dvd, θα σπεύσω:):!:
oτι λεει το quote απο κατω…λιαν συντομως Will Ferell appreciation thread:D
Ταινιάρα κι αυτή!
Θέλουμε πιο πολύ Will στις σκοτεινές αίθουσες!!!
Δεν έχω λόγια πλέον, μόνο
Εγώ απόψε θα προτιμήσω κλασικά πράγματα…μία απ’τις δύο ταινίες με τον James Dean, που πήρα απ’την τελευταία Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία:):!:
Συνέλθετε ρε με τον αμπαλο επιτέλους [-X
εγω πάντως πιστεύω ειναι ο leslie nielsen της εποχής μας…
lol[-X
ειναι πολλα παραπανω απο Nielsen αλλα θα του κανω τιμιο τοπικ αυριο να χαρουμε και να τα πουμε:D
EVERYBODY PANIIIIC!
Περιμένουμε θρεντ αποθέωσης ε :lol:
Και εμενα μου αρεσει τρελα ο Ferrell, τις εχω δει ολες τις ταινιες που εχετε αναφερει και καθε φορα λιωνω… :lol2:
On Topic
Ειδα την Κυριακη το Cube
και πραγματικα μου εσπασε τα νευρα. Εχει να κανει με 7 αγνωστους που ειναι κλεισμενοι σε ενα κυβικο κτιριο με δωματια που περιεχουν παγιδες και προσπαθουν να βρουν τροπο να ξεφυγουν. Ενδιαφερον στην αρχη, βαρετο στην συνεχεια, εντελως ανουσιο και ηλιθιο στο τελος… Το νοημα του ηταν η φυση του ανθρωπου και οι τροποι που αντιμετωπιζουμε τις οποιες καταστασεις, αλλα ο τροπος που το παρουσιαζε και ειδικα το τελος χαλαγαν οτι ωραιο υπηρχε σαν ιδεα. Ασε που οι ηθοποιιες ηταν απλα αθλιες, εκτος 2 ηθοποιων… Δεν μου εκανε με τιποτα.
Επισης προχτες ειδα το Forrest Gump που απιστευτο, αλλα δεν ειχα καταφερει ποτε να το δω ολοκληρο στην τηλεοραση πιο παλια και δεν ειχα ασχοληθει να το δω μετα.
Το τραγικο λαθος διορθωθηκε, μιλαμε τι [B][SIZE=“4”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE][/B] ειναι αυτη??? Τρομερη ιστορια, ερμηνεια-σεμιναριο απο τον Tom Hanks, ωραια σκηνοθεσια, φωτογραφια. Αψογη απο ολες τις αποψεις, περα για περα συγκινητικη, απλα υπεροχη. Ταινια που σε αγγιζει και αποδεικνυει οτι ολοι οι ανθρωποι ακομα και οι θεωρητικα ‘‘κατωτεροι’’ σε καποια επιπεδα μπορουν να καταφερουν τα παντα, αρκει να το πιστευουν και να ‘‘δινονται’’ στον στοχο τους… Μιλαμε για δυναμη ψυχης… Απλα :respect:
:lol: εγω παλι ειμαι αναποδος, το φορεστ το θεωρω απο τις μεγαλυτερες βλακειες που εχω δει, αντιθετως του κυβου ειχα και αφισα στο παλιο μου σπιτι\m/
Ναι επισης ο Will Ferrel ειναι καλυτερος ηθοποιος απ’τον Tom Hanks
Σοβαρά τώρα αν συνεχιστούν οι ύμνοι για τον Will Ferrel θα πάω μετανάστης στην Ουγκάντα, επίσης θα κάνω απεργία πείνας (θα τρώω μόνο μπιφτέκια) θα στείλω φάκελο με εκρηκτικά στο πλατό της επόμενης ταινίας του και αν αποτύχω θα φύγω από την Ουγκάντα να πάω να βρω το Μπιν Λαντεν να τον βοηθήσω να διαλύσει ολόκληρη την Αμερική, ε και τι διάολο μέσα στα θύματα θα είναι και ο Will Ferrel. Επίσης το the cube είναι ταινιάρα. Αυτά.