Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

[

είπα να το ξαναδώ…πολύ καλή ταινία με ανατροπές…μέχρι την τελευταία στιγμή σε αιφνιδιάζει… [SPOILER]αυτός ο Bale να μην έπαιζε μόνο…δε τον πάω με τίποτα :p[/SPOILER]

^^

ταινιαρα το απο πανω.

Παρα πολυ καλες!Αν σας αρεσει το post-apocalyptic θα τις βρειτε πολυ ενδιαφερουσες!Το τελος του πολιτισμου και ετσι.Ιος λύσσας εξαπλωνεται σε ολη την Βρετανια.Τις προτεινω!

συμφωνώ σε όλα εκτός από την ερμηνεία του Ρέινολντς…:p:p:p
θα προτιμούσα κάποιον άλλο στο ρόλο…

Γλυκανάλατη,βαρετή,ανούσια και χιλιοειπωμένη μπούρδα…

[SPOILER]Ειδικά η σκηνή που ο Μπεν Αφλεκ γονατίζει και κάνει πρόταση γάμου…είναι από τις πιο γελοίες σκηνές που έχω δει… :lol: :lol: [/SPOILER]

[SPOILER]Ευτυχώς που είχε την Scarlett και την Jennifer Connelly :roll: και παλευόταν η φάση…[/SPOILER]

Θρίλερ έλεγε…Βασισμένο σε αληθινή ιστορία έλεγε…
Ας το δούμε είπαμε…
Μιλάμε…παίζει να είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου…
Τόση μαλακία και αταλαντοσύνη μαζεμένη…πραγματικά είναι κατόρθωμα πως την κατάφεραν…
Διάλογοι που έβγαζαν νόημα όσο μια συζήτηση ανάμεσα σε δυο παππούδες με Αλτσχάιμερ…
Ηθοποιία λες και έπαιζε ο θίασος από τον παιδικό σταθμό ζουζούνια…
Απίστευτο σκουπίδι…
Μείνετε μακριά!!! You have been warned!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλά τόσα αρνητικά που γράφεις, για το θρίλερ, μέκανες να θέλω να το δω:p…για την χαζοαμερικανιά, και καλά κομεντί, εεε τι περίμενες:):!:

Χθες,μισή ώρα αφού τέλειωσα το βιβλίο,έβαλα να παίξει αυτό:

Σαν μεταφορά βιβλίου σε ταινία,μπορώ να πω πως ήταν από τις πιο ακριβείς που έχω δει…Παρέκκλινε σε ελάχιστα σημεία,και οι ελλείψεις επίσης ήταν ελάχιστες.
Υπήρχαν σημεία που είπα ‘καλά,έπρεπε να συμπεριλάβει ΚΙ ΑΥΤΟ???’ :stuck_out_tongue:

Ένιγουέι,για την ίδια την ταινία δεν μπορώ να πω πολλά,σπουδαία ιστορία,την Moore και τον ηλικιωμένο Αφροαμερικάνο τους γουστάρω πάρα πολύ σαν ηθοποιούς,και η σκηνοθεσία ήταν μια χαρά.Ωραία πέρασα

eida to pos na ekpedeusete ton drako sas…
ta espase :smiley:

ειδα το stone

ειστε τυχεροι που βαριεμαι να ψαξω πως ειναι το βαρετο+απαισιο σε ολες τις γλωσσες…μαναμ βαρεμαρα!!!κριμα το καστ

αρκετα συμπαθητικη γλυκοταινιουλα,ειχε και 2-3 στιγμες που γελασα παραδεχομαι (σε μια ειδικα εκλαιγα αλλα τεσπα :p)
Για χαλαρες ωρες ειναι καλη…

χθες ειδα αυτο στον αλφα και ηταν αρκετα καλο

Φοβερός ο Σαραμάγκου, αν και η μεταφορά στον κινηματογράφο, δεν ήταν όπως θά’πρεπε…σαν b’ movie ήταν:):!:

Ειδα το Predators

και ολοκληρωσα την ‘‘τριλογια’’. Ηταν ανελπιστα καλο, γουσταρα που ειχε πολλους Predators και γενικα η δραση και η υποθεση ηταν αρκετα καλα.

[SPOILER] Γουσταρα που ειχαν στειλει τους ανθρωπους στον πλανητη των Predators, αντι να ερθουν αυτοι στην Γη. [/SPOILER]

Εμένα δεν ξέρω γιατί,μου φάνηκε από τις πιο αξιοπρεπείς μεταφορές βιβλίου-ταινίας.
Δεν είμαι και κανάς ειδικός στις ταινίες βέβαια,αλλά λέμε τώρα…

χθες…

επίσης
[B]Ο «Κυνόδοντας»… δάγκωσε και στη Λιουμπλιάνα[/B]

[SPOILER]

Η πολυβραβευμένη ταινία «Κυνόδοντας», του Γιώργου Λάνθιμου, απέσπασε άλλη μία τιμητική διάκριση: το πρώτο βραβείο («Kingfisher Award») στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας (LIFFe).

Η κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ τόνισε ότι η ταινία δημιουργεί σπάνια ατμόσφαιρα ανησυχίας και ότι το μήνυμά της διαβιβάζεται με ανηλεή αμεσότητα, ωστόσο αφήνει ένα παράθυρο για διαφωνίες.

Στην κριτική επιτροπή του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας συμμετείχαν ο Αμερικανός επιλογέας ταινιών για φεστιβάλ, Τσάρλι Κόκεϊ, ο Νορβηγός διανομέας ταινιών Φρανκ Λ. Στάβικ και ο Σλοβένος συγγραφέας και σκηνοθέτης, Γκόραν Βοϊνοβιτς.

Το Kingfisher Award παρέλαβε υπεύθυνος της παραγωγής της ταινίας.

Στο 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Λιουμπλιάνας, που διοργανώθηκε από τις 10 έως τις 20 Νοεμβρίου, προβλήθηκαν 117 ταινίες και πουλήθηκαν 47.500 εισιτήρια.

http://www.protothema.gr/life-style/politismos/article/?aid=91806[/SPOILER]

Πρέπει να περάσουν λίγες μέρες για να αποφασίσω αν ήταν το απόλυτο έπος ή το απόλυτο σκουπίδι. Είναι “απ’ αυτές τις ταινίες”…

Πάντως, τί ΜΟΥΝΑΡΑ που είναι η Mary Elizabeth Winstead, ω Θεοί;

[SPOILER][/SPOILER]

Και το βέβαιο είναι ότι ψήθηκα να κάτσω να (ξανα)δω το ΕΠΟΣ SKY HIGH :!:

ε, epic of epic epicness…σε αυτη τη ταινια δακρυσε ο arcade-ας μεσα στον καθε 90ς μεγαλωμενο νεανια…

Καταρχήν…ΔΕΝ ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς…
Πανέξυπνη ιδέα…πολύ ωραία σκηνοθετικά δωσμένη…με πολύ ωραία μηνύματα για το πόσο αναλώσιμοι είμαστε για κάποιους άλλους…και μ’ ένα φινάλε κόμπο στο στομάχι…
Φοβόμουν μήπως βαρεθώ αλλά αποδείχτηκε πάρα πολύ καλή!!!
Και ο Reynolds εξαιρετικός!!!
:thumbup: :thumbup:

Αυτό το ανακάλυψα εδώ στο φόρουμ…και πραγματικά εύχομαι να μην το είχα ανακαλύψει και να μην είχα χάσει 1:30 ώρα απ’ τη ζωή μου έτοιμος να πεθάνω από βαρεμάρα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Έξυπνη ιδέα…κακό αποτέλεσμα…
:thumbdown: :thumbdown:

ας περιμενουν οι γυναικες

απο τις καλυτερες ελληνικες κωμωδιες στα μετα 90ς, σουρεαλιστικο μακεδονικο υπαρξιακο road movie…μιλαμε για κλαμα, οχι ψεματα…

Εμένα μου φάνηκε τραγικά τραγική και σκυλοβαρέθηκα το κάθε δευτερόλεπτο.
Μάλλον είχε κάποι βαθύτερο νόημα που δεν έπιασα :-s:roll: