Εγώ χθες είδα το [B]Jonah Hex[/B].
Ενώ το θεωρούσα ελπιδοφόρο, με ξενέρωσε στην πορεία, αν και η ώρα πέρασε γρήγορα οφείλω να ομολογήσω.
[SIZE=“5”][CENTER]machete
[/CENTER][/SIZE]
!!! προσκύνησα !!!
στην άτυπη μονομαχία
machete
the expendables
the a team
έρχεται πρώτο.
και μην ξεχνάμε:
[SPOILER][SIZE=“7”][CENTER]machete dont text[/CENTER][/SIZE]…
*απλά αυτό σχεδιάζει.!!
[/SPOILER]πραγματικα απογοητευτικη ταινια(και την περιμενα πως και πως)
8O8O8O8O8O8O8O8O8O8O
ταχω γραψει στο τοπικ του monsieur, check…5 ατακες και 2 σκηνες<1 ωρα πολιτικες πιπες και ‘αποπειρα σοβαρου σεναριου’(ανεπιτρεπτο για τετοιου ειδους ταινια/το ακριβως αντιθετο απο το γαματο planet terror)+alba+Trejio(βαριεμαι-που-ζω-και-παιζω-απλα-γιατι-ο-σκηνοθετης-ειναι-φιλος-μου-ενω-επιπλεον-ειμαι-σαν-ψυγειο-και-δεν-μπορω-να-κουνηθω-70-χρονων-ανθρωπος)…overall, κριμας το απαιχτο fake trailer…
[SPOILER]ειναι γεγονός οτι για τέτοια ταινία δεν έπρεπε να είναι τόσα τα σοβαρά σημεία, αλλά και πάλι μια χαρά ήταν…
βέβαια στο τέλος θα μπορούσε να υπήρχε μια κλιμάκωση στις μάχες και οχι αυτό μόνο που έδειξε…αλλά εγώ στο σύνολο την βρήκα παρά πολύ καλή…
[/SPOILER]
καλα ναι, γουστα ειναι αυτα…απλα περιμενα, οχι πολλα, αλλα να μην κανει το ιδιο λαθος με το καποτε στο μεξικο, δλδ γαμω τους χαρακτηρες χαμενους και εν τελει απογοητευτικα δοσμενους μεσα σε ενα σοβαροφανες,μπερδεμενο και αλλαντιαλλον(:P) σεναριο οπου ακομα και η δραση υποβαθμιζοταν…
Εγω κανω υπομονη να το δω σινεμα το Machete και θα ποσταρω μετα αποψη. Παντως την περιμενω πως και πως και ευχομαι να μην απογοητευτω…
Χθες ειδα το Salt
και ηταν απλα μετριο. Απο την αρχη καταλαβαινες που το παει το σεναριο και αυτο ειναι fail για ταινια του ειδους. Το περιμενα καλυτερο, απλα περασε η ωρα.
νταξς…δεν τρελάθηκα…woody allen κλασική…είχε γέλιο σε ορισμένες φάσεις… μα πόσο νευρωτικοί αυτοί οι δύο…???8O8O8O
Πωπω, πόσο μαλακία ήτανε το Salt…
Παίζει να το έσβησα μια ώρα μετά που το δα ή κάτι τέτοιο.
Και εγω το εσβησα, δεν ξαναβλεπεται… Σου φανηκε και εσενα οτι απο την αρχη φαινοταν που θα το παει η ιστορια?
ειδα το
γαμησε συμπαντα…κ το εβαλα με προκαταληψη γιατι δεν μαρεσουν κ πολυ τετοιου ειδους…αλλα…ΘΕΟΣ…τι ξυλο απιστευτο ηταν αυτο που εριχνε…ολα με τα χερια του κ καλα,αντε να κραταει οπλο για 5λεπτα συνολικα
και μετα…ειδα
νταξ…επος:lol::lol:
[SPOILER]ειδικα εκει που απαγαγουν το γκομενακι απο την παραλια κ υπαρχει
1)μια παραλια
2)θαλασσα
3)το καστρο του κακου μαγου μεσα στην θαλασσα
κ ξυπνανε οποτε ρωταει ο ΚΟΝΑΝ τον μαγο της παρεας που πηγε το γκομενακι και ο μαγαρος αφου σφιγγεται-σφιγγεται-σφιγγεται…γυρναει προς το μοναδικο πραγμα (νο.3)που υπαρχει και το δειχνει λεγοντας [B]ΕΚΕΙ[/B]!!!ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ…διπλωθηκα απο τα γελια[/SPOILER]
την ειδα και εγω σημερα
μονο και μονο γιατι παίζει o κύριος αυτός
[SPOILER]
[/SPOILER]
εντάξει δεν λεει και πολλα σαν ταινία αλλα ολες οι σκηνές με τον απο πανω ειναι γαματες!!!
εντάξει…:p:p:p:p
πολύ καλή ταινία…και ο Liam Neeson μια χαρά στο ρόλο του…
η αλήθεια είναι ότι με σόκαρε λιγάκι… :(
Ωραιο το Taken αλλα αν σας αρεσε το σεναριο στυλ πατερας τα παιρνει και παει να τα γαμησει ολα για την κορη του, προτεινω να δειτε το [B]Death Sentence[/B] με τον Kevin Bacon.
Παρομοια κατα καποιο τροπο ιστορια αλλα μου αρεσε πολυ περισσοτερο. Πιο ρεαλιστικο, πιο σκοτεινο και γαματη ερμηνεια απο τον Bacon.
εμενα μαρεσε το στυλ που του ειχανε δωσει και ο τροπος που εδινε ξυλο…κατα ταλλα δεν ηταν μονο η απαγωγη κ ο πατερας που παει να τα σπασει ολα…οπως ειπε κ ο πιο πανως κ γω σοκαριστικα λιγο με τα σκηνικα με τις κοπελες γιατι στανταρ συμβαινουν τετοια στον σκατοκοσμο…
αυτο με τον κεβιν το’χα ξεχασει!!!κατεβαινει τωρα!(κεβιν…)
θα το τσεκάρω και εγώ αυτό…
χαχαχα,ελπίζω να μην το δεις…να μην το έχω κρίμα στη συνείδησή μου… :lol: :lol:
Μπα όχι,απλούστατα ήταν αυτά που ήθελε να πει,απλά εμένα μου άρεσε ο τρόπος που τα έδωσε και γενικά οτι μου κράτησε το ενδιαφέρον παρ’ ότι ήταν τόσο μονοδιάστατη…περι ορέξεως…
Και πάμε και on topic…
Χτές λοιπόν είδα αυτο…
Ρε…ειλικρινά…γιατί όλες οι ταινίες που είναι με βαμπίρια,διαόλια,δαιμόνια κλπ…έχουν γίνει τόσο ξενέρωτες???
Αν εξαιρέσω το “Let the right one in” που ήταν ταινιάρα…τα τελευταία χρόνια όλες οι ταινίες του είδους είναι απελπισία!!!
Εκτός αν μου έχουν διαφύγει μερικές…έχετε να προτείνετε κάτι καλό?? :-k
To “Let the right one in” δεν ηταν αμερικανικο ομως.
Ναι…το ξέρω…
Μα γενικά μίλησα…όχι για αμερικάνικες μόνο… :-k :-k
[SPOILER]Εκτός αν έχει άλλο υπονοούμενο η παρατήρησή σου και δεν το έπιασα… :-s [/SPOILER]