Είδα τα resident evil μέχρι και το 3. Δε μπορώ να πω οτι δε μου άρεσαν απλά περίμενα περισσότερα απο το 1 (περίμενα υπερέπος για την ακρίβεια). Βλέποντας και τα αλλα 2 για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε το 1 στα μάτια μου αλλά εξισώθηκαν (ντάξει όχι τελείως, μη τα παραλέω) τα άλλα δύο με το 1, μάλλον γιατί το εν λόγω δεν με κάλυψε πλήρως, οπότε σκέφτηκα [I]εε πάνω κάτω τα ίδια…[/I] Για το 4 που ακόμα δεν είδα έχω διαβάσει κακές κριτικές. Πιστέυω όμως οτι πάλι ούτε κρύο ούτε ζέστη, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα θα με διασκεδάσει το ίδιο.
Ξαναλέω οτι γενικά σαν σειρά ταινιών μου άρεσαν αρκετά. Ένα 7 δηλαδή το δίνω, ίσως και περισσότερο για το πρώτο (λόγω Michelle Rodriguez φυσικά που υπεραγαπώ :D)
Για dvd στο σπίτι με καμιά μπυρίτσα, δεν είναι και άσχημη λύση:):!:
ήθελα καιρό τώρα να το δω… τελικά τα κατάφερα! :D:D
πολύ καλή ταινία από Burton…(βέβαια εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο το Nightmare before christmas…:p:p:p:p)
η φωνή του Depp δεν μου έμοιαζε πολύ…
έγινε από τα αγαπημένα μου κινούμενα σχέδια… :D:D
τα τραγουδάκια τα σπάνε
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ !
Σεναριο,χαρακτηρες,μουσικη… Ολα ειναι φοβερα.
Σου φτιαχνει την διαθεση για πλακα και την ξαναεβλεπα ανετα και σημερα !
Το μονο που με χαλασε ειναι το ‘αμερικανια’ τελος αλλα δεν βαριεσαι.
Πιστεύει κάνεις στον άγιο βασιλη??
[COLOR=“Purple”][SIZE=“4”][B]Rare Exports[/B][/SIZE][/COLOR]
βουνό στη φιλανδια κρύβει ενα μυστικό…την τοποθεσία που θάφτηκε ο …άγιος βασιλης…!?! που δεν είναι έτσι όπως νομίζουμε…καθόλου όμως.!!
πολύ ωραία ταινία από την φιλανδια(:-k) αν και με αμερινανικο και εύκολο/απλό φινάλε…
στην περισσότερη διάρκεια της ταινίας υπάρχει σοβαρότητα, ατμόσφαιρες και καθόλου εικόνες/σκηνές εντυπωσιασμού…
είμαι σιγουρος οτι θα γίνει remake απο το hollywood
*αν το πηγαίναν έτσι και στο τέλος θα είχαμε μια πάρα πολύ καλή ταινία…αλλά και έτσι μου άρεσε αρκετά
εγω ειδα αυτο
το καινουριο των Κοεν,μια υπεραψορα στο λινκ απο κατω
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7422
ενναλακτικα, καλο γουεστερν της παλιας γενιας αλα Τζον Γουεην, μετρια ταινια για Κοεν, καμια εκπληξη, ευχαριστη αμερικανια αλλα διχως την φιλοσοφια των Κοεν ή τον κυνισμο τους μεχρι τελους, παρα μονο κλασσικα μαυρο χιουμορ, λιγο σουρεαλ κτλ κτλ…λαθος γουεστερν διαλεξαν να remake-αρουν…παντως καλο γουεστερν γενικα και καλες ερμηνειες, δυστυχως ομως κανενας χαρακτηρας δεν αναπτυσεται σωστα ή σου προκαλει συμπαθια στο τελος οπως σε αλλες τους ταινιες…
Το I love you Phillip Morris.
Ερώτηση-παγίδα: Καλύτερο ή χειρότερο από το No Country For Old Men;
το No country δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα για αυτο που ειναι, ειναι τελειο…απλα βρισκω την φιλοσοφια του περι κακου κτλ πιο ‘αμερικανικη’ για τα γουστα μου…ομως ειναι δυνατη ταινια, η οποια δεν μου εκανε κλικ αρχικα αλλα οσο περναει ο καιρος το εκτιμω πιο πολυ…το καινουριο το ειδα πιο ευχαριστα γιατι ειναι και πιο ευχαριστο και αναλαφρο σε σχεση με το no country, περασα καλυτερα…αλλα θα ελεγα χειροτερο σαν ταινια γενικα, ευκολα…
με έπιασε αυτο το apocalyptic σημερα
παρόμοια ιστορία και τα 2…
μου άρεσαν αν και θα μπορούσαν να ειναι και καλύτερα(πιο πολυ το monsters)!!
aa viggo συγκλονιστικός απλά…
[SIZE=“4”][B]Caché [/B]/SIZE γαλλική
πατέρας, μητέρα, γιος…
αρχίζουν να δέχονται στο σπίτι τους καποιες βιντεοκασέτες…
…που δείχνουν τους ίδιους να βγαίνουν/μπαίνουν στο σπίτι τους, διάφορες μέρες και ώρες…
η ζωή τους αλλάζει…
ως που έρχονται και βιντεοκασέτες με περιεχόμενο που μπορούν να δώσουν μια απάντηση στο γιατί γίνεται αυτό …
η συνέχεια επι της οθόνης…
είμαι σιγουρος οτι μεγάλο ποσοστό αυτών που είδαν την ταινία ίσως να την θεώρησαν και απάτη…! (ακόμη και εγώ στο τέλος ξίνισα τα μούτρα μου για 2 λεπτά)
αλλά τελικά εμένα μου άρεσε πολύ …
στρωτή ταινία, χωρίς ψευτοσυγκινήσεις, εντάσεις και κορυφώσεις του κώλου…
διλήμματα που δεν εμφανίζονται και στην πιο καθαρή τους μορφή, και λύσεις(??) που διαφέρουν ανάλογα στο ποιος βλέπει την ταινία και τι έχει στο κεφάλι του.
*Juliette Binoche στο cast αλλά δεν έχει και πολύ σημασία (!!)
ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ??
(όχι ότι θα βρούμε άκρη)
Εχω να γραψω αρκετες μερες και εχω δει μπολικες ταινιες.
Αρχικα ειδα ξανα το This Is Spinal Tap
ενταξει οτι και να πω, ειναι λιγο. [SIZE=“3”]ΕΠΟΣ[/SIZE] απλα… :bow2: Το ειδα για 3η φορα και δεν βαρεθηκα στιγμη… Οποιος δεν το εχει δει, ας διορθωσει αυτο το τραγικο λαθος. Εχει να κανει με το φανταστικο συγκροτημα Spinal Tap και ειναι ενα και καλα documentary για αυτους. Πολλα τραγελαφικα και γελοια σκηνικα γινονται και ειναι ολα εμπνευσμενα απο καταστασεις που εχουν συμβει στην πραγματικοτητα σε γνωστα rock και metal συγκροτηματα. Απλα απιστευτο, σε καποιες σκηνες προσκυναω…
Επισης ειδα το Devil
και αν και το περιμενα χοντρη μουφα, ηταν αρκετα συμπαθητικο. Η υποθεση αφορα 5 ατομα που κλεινονται σε ενα ασανσερ και αναμεσα τους ειναι ο διαβολος. Ειχε αρκετη αγωνια και το πηγαινε αρκετα καλα.
Ειδα και το Despicable Me
και ηταν πολυ καλο. Προσεγμενο και η υποθεση αφορα εναν εγκληματια που στην προσπαθεια του να κανει κατι πραγματικα μεγαλο, χρησιμοποιει 3 ορφανα κοριτσακια τα οποια υιοθετει για να τον βοηθησουν στο σχεδιο του. Τα κιτρινα πλασματακια ειχαν τρελο γελιο, οπως και το μικρο κοριτσακι που ηταν σκετη γλυκα…
Ειδα ακομα το Wall Street: Money Never Sleeps
που ειναι κατα καποιο τροπο η συνεχεια του Wall Street του 1987. Παιζει και σε αυτο ο Michael Douglas που παιζει παλι τον Gordon Gekko ο οποιος αποφυλακιζεται και μπλεκεται με τον Shia LaBeouf ο οποιος ειναι αρραβωνιασμενος με την κορη του. Απο εκει και περα παιζουν πολλα με χρηματιστηριο, εταιριες, απατες… Ωραια τα δειχνει η ταινια για το ηθος και τον τροπο που δρουν οι εταιριες και για την δυναμη των χρηματων και της εξουσιας που διαφθειρουν τον ανθρωπο. Μου αρεσε αρκετα, μπορουσε και πολυ καλυτερα.
Τελος ειδα το Solomon Kane
που ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που περιμενα. Ωραια ιστορια για εναν καταραμενο μισθοφορο ο οποιος χρωσταει την ψυχη του στο διαβολο και προσπαθει να γινει ειρηνικος για να σωθει. Οι συνθηκες ομως τον κανουν να πρεπει να πολεμησει εναν διαβολικο εχθρο για να σωθει η ψυχη του. Πολυ καλο περναει ευχαριστα η ωρα.
Είδα το Devil κι εγώ…
Καλό αλλά θα το περίμενα καλύτερο!
Αν βέβαια κρίνεις από τον δημιουργό του μάλλον λες καλύτερο δεν γίνεται από αυτόν τον άνθρωπο
Ένιγουέι,σε κρατάει βέβαια με αγωνία μέχρι το τέλος,αν και είχα προβλέψει σωστά από την αρχή ποιος ήταν ο διάβολος (σοβαρά),οπότε δεν μπορώ να πω ότι εναλάσσονται οι υποψίες και ότι με κράτησε καρφωμένο στην οθόνη μέχρι το 90’
Δλδ δεν ήταν τόοοοοοσο απρόβλεπτο πια,μιλάμε για κλασσική αμερικάνικη ανατροπή το τέλος…
Στο Solomon Kane γελουσα το πρωτο τεταρτο με την αθλιοτητα και την cheesy-ness του !
αθλιοοο
Mαλακα Lupin με τρομαξες με το Air Force One. Ειδα που το ποσταρες, αρχισα να διαβαζω και το “συγκινητικα” και νομιζα οτι θα το εβγαζες ταινιαρα και θα ετρωγα τα γενια μου αλλα το εσωσες :lol:
ban
:p:p εγω παντως κλοτσησα μπροστα το τραπεζακι και φωναξα YES μολις επεσε το αεροπλανο με το τσουτσεκι μεσα…
Burton και πάλι…:p:p:p
καλή ταινία, πολύ γέλιο…
ειδικά σε αυτή τη σκηνή
πέθανα…
[SIZE=“5”]La Zona (Ιδιωτική Ζώνη)[/SIZE]
Στο Μεξικό εύποροι πολίτες έχουν χτίσει ένα τοίχος προστασίας από τον γύρο κόσμο . η ζώνη φυλάσσεται αυστηρά από ιδιωτική αστυνομία . μερικοί φτωχοί έφηβοι μπαίνουν μέσα στη ζώνη για να κλέψουν. όταν οι κάτοικοι της ζώνης ανακαλύψουν τι συνέβη ξεκινούν ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό , παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους για να “διαφυλάξουν την ηρεμία και την ασφάλεια της ιδιοκτησίας τους” .
η ταινία είναι φοβερή με έντονη κοινωνική κρτική και δείχνει την εξαθλίωση των σύγχρονων κοινωνιών . η απεικόνιση των δύο άκρων , των πλουσίων που κόβουν και ράβουν τους νόμους στα μέτρα τους με την υποστήριξη της διεφθαρμένης αστυνομίας και από την άλλη οι εξαθλιωμένοι άνθρωποι που ζουν στα όρια της φτώχιας και βιώνουν τις κατάφορες αδικίες προς το πρόσωπο τους.ακόμη , δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την κατάληξη της οποιασδήποτε προσπάθειας να ανατραπεί η αδικία.
η ταινία σε κρατά σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή . τα τελευταία λεπτά της ταινίας είναι ικανά να σε απασχολήσουν για ώρες και να σε γεμίσουν πολλά ερωτήματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !
ατάκα από την ταινία
“γιατί έχουμε χτίσει αυτό τον τοίχο για να μας προστατέψει από τον έξω κόσμο ?”