Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

…θα με στοιχειώνει για αρκετό καιρό αυτή η ταινία…

[SPOILER]ειδικά το μωρό :p[/SPOILER]

[B]Shriek If you Know What you Did Last Friday 13th[/B] : μετά από πολύ καιρό είδα μια πατάτα ολκής.

[B]Βαθμός : 3[/B]

Δηλαδη σαρεσε εσενα τωρα ?

οχι, εγραψα ban γιατι ειχα τρια δαχτυλα ακριβως πανω απο τα B-A-N στο πληκτρολογια εκεινη τη στιγμη εντελως τυχαια
(κωλοτουμπιασα οταν το ειδα δευτερη φορα)

Μετα το ματς στο μπασκετ χθες ειχα ορεξη και ειδα 2 ταινιες. Ειδα το The Boat That Rocked

που εχει να κανει με εναν πειρατικο ραδιοφωνικο σταθμο στα 60’s και το πως οι ανθρωποι που εργαζονταν εκει πραγματικα αγαπουσαν την μουσικη και ηταν το ωραιοτερο πραγμα στην καθημερινοτητα πολλων ανθρωπων που τους ακουγαν. Ο σταθμος αυτος ηταν σε ενα πλοιο και φυσικα η κυβερνηση προσπαθουσε να τον κλεισει για να μην “ξεσηκωνει” και διαφθειρει την νεολαια. Συνηθισμενο αυτο. Η ταινια ηταν πραγματικα εξαιρετικη, γελιο, ωραιοι χαρακτηρες και πολυ καλες ερμηνειες απο ολους, και πολυ νοημα πισω απο τις εννοιες μουσικη-ονειρα-λογοκρισια. Η ιστορια ειναι βασισμενη πανω σε αληθινα γεγονοτα. Την περιμενα καλη, αλλα οχι και τοσο καλη. [SIZE=“4”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE] με τα ολα της, δειτε την οπωσδηποτε.

Επισης ειδα το Ben X

που ειναι η ιστορια ενος παιδιου με προβλημα αυτισμου που τον κοροιδευουν και τον παρενοχλουν στο σχολειο και η μονη του διαφυγη απο την πραγματικοτητα ειναι το ArchLord, ενα MMORPG παιχνιδι. Εκει νιωθει οτι μετραει και καταφερνει κατι. Δεν σας λεω αλλα για να μην σας χαλασω την ταινια, απλα δειτε την. Απιστευτη ταινια, πολυ δυνατη και συγκινητικη. Ειναι Βελγο-Ολλανδικη παραγωγη. Κορυφαιες και οι ερμηνειες και εκπληκτικο το τελος. Μην την χασετε.

xexe ειπα κ εγω!

btw το RED ηταν πατατα κατα τη γνωμη μου.
Απλα μια ταινια με εναν Γουλις να εχει ενα συνεχομενο poker face και να εχει καταντησει σα το Σταλονε, να μιλαει μια στο τοσο.
Old stars που καανουνε τον χαβαλε τους μου φανηκε

ήθελα καιρό να το δω…
πολύ καλό ήταν, μου άρεσε όπως έπαιζε ο Jesse Eisenberg,( που τον έχω δει και στο Adventureland και ήταν συμπαθητικός!)
μάθαμε και την ιστορία για το facebook
από τις καλύτερες ταινίες του 2010…

δεν ημουνα σαφης μαλλον, μια χαρα ταινια ηταν ο Σολομον, την πρωτη φορα δεν μαρεσε γτ το ειδα λιγο στο χυμα, την δευτερη μαρεσε πολυ

α οκ τοτε. εμενα δε μαρεσε καθολου αλλα αποψη σου!

Πριν λιγο ειδα αυτο

Εντάξει δεν έχω να προσθέσω τίποτα, όσοι έχουν αποθεώσει ήδη με κάλυψαν απλά ποστάρω για να προτείνω και εγώ να τη δει ίσως και κάποιος που δεν το έχει κάνει ακόμα. Με εξέπληξαν οι καταπληκτηκές ερμηνίες και το σενάριο.

Είδα αυτό:

Ήταν καταπληκτικό κατά τη γνώμη μου!Πολύ ωραίο σενάριο που σε κρατάει και ωραία μηνύματα.Εντάξει ο Will Ferell θεός όπως πάντα!

Προχτες το βραδυ ειδα αυτο.

Περασε ευχαριστα η ωρα αρκετη δοση καλου χιουμορ δεν ειναι σαν τις κλασσικες κολλεγιακες Αμερικανιες αν και εχει μερικα κλισε .
Με τη φιλη σας , τη κοπελα σας, τη γυναικα σας βλεπετε ακομα πιο ευχαριστα και η μικρη ειναι πιο καλη ( :wink: ) απο οτι καταλαβαινεις με την πρωτη ματια.

Το εχω δει εδω και καιρο το Easy A.
Ωραιο ηταν !

Ειδα το The Town

και μου αρεσε πολυ. Πολυ καλη η προσπαθεια του Ben Affleck που εκτος απο πρωταγωνιστης, ειναι και σεναριογραφος και σκηνοθετης της ταινιας… Δεν το περιμενα απο τον Affleck. Η υποθεση εχει να κανει με καποιους “επαγγελματιες” κλεφτες τραπεζων. Ενας απο αυτους ο Doug MacRay που υποδυεται ο Affleck ερωτευεται την διευθυντρια μιας τραπεζας που εκλεψαν και την απηγαγαν, μετα χωνεται και το FBI και αρχιζει το μπλεξιμο. Ωραια η πλοκη και η ροη της ταινιας, θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο μικρη.

Αν δεν χαθείς στα μπρος-πίσω της ταινίας…τότε είναι απλά απολαυστική:):!:

το εριξα σε μαυρες ταινιες χαρμολυπης:lol: απο τα 90s

του Αμπελ Φερραρα,καμια σχεση με το εργο(remake κατα καποιο τροπο) του Χερζογκ,μονο η παρουσια του Καιτελ φθανει…στα 10 πρωτα λεπτα η ταινια σε εχει ξεφτυλισει κλωτσια με γκετα στο στομαχι:lol:

διαμαντι…

τη να πρωτοπεις…η πτωση του ονειρου της αμερικανικης οικογενειας…
"εγω ποτε θα χυσω?’’//…

Ειδα χθες το Knight And Day

που το περιμενα κλασικη περιπετεια-μουφιτσα, αλλα ηταν αρκετα καλο. Οχι κατι τρομερο, αλλα περναγε ευχαριστα η ωρα και ειχε πολυ δραση. Εχει να κανει με μια κοπελα που μπλεκεται στα σχεδια ενος πρακτορα και τωρα πρεπει μαζι να πετυχουν τον σκοπο της διαφυλαξης ενος πολυτιμου αντικειμενου και να παλεψουν για να μεινουν ζωντανοι.

Επισης ειδα το The Texas Chain Saw Massacre του 1974

το οποιο ηταν γενικα μετριο. Ισως να φαινοταν καλυτερο στην εποχη του, αλλα θεωρω οτι το remake του 2003 ειναι μακραν ανωτερο, σπανια το remake να ειναι τοσο καλυτερο του αυθεντικου. Αξιζει να το δειτε για το ιστορικο του βαρος ομως.

ε, το ρημεηκ ηταν τιμιο αλλα μπροστα στο πρωτοτυπο ειναι πολυ μικρο, ελαχιστο, τιποτενιο δλδ…

Το πρωτότυπο texas chainsaw είναι πιο τεράστιο και απο την βλαχιά των Τεξανών

Το πρωτοτυπο κατα την γνωμη μου ειναι αστειο