το πρωτοτυπο ειναι Ιστορια
και τι ρημεικ σε καμια 10 αρια χρονια Ιστορια θα ναι
το ξερω,ιστορια με ‘ι’ μικρο
Οκ το κανα εντιτ
:dunno:
#-o#-o#-o
το χω δει, epix.
αυτο να το δω ?
ναι,γαμαει
…αυτό το είδα επειδή ψάρωσα μόλις είδα Clive Barker (άχρηστη πληροφορία επίσης, από ατάκα της ταινίας οι God Is An Astronaut πήραν το όνομά τους :p) δε μου έκανε και πολύ εντύπωση αλλά φαντάζομαι για τον καιρό που φτιάχτηκε ήταν μάλλον αρκετά καλή.
…και αυτό εδώ το είδα επειδή επίσης ψάρωσα όταν είδα ότι οι Neurosis χρησιμοποιούσαν εικόνες της ταινίας στην περιοδεία που έκαναν για την προώθηση του Through Silver In Blood (οι άχρηστες πληροφορίες συνεχίζονται :p) η αλήθεια είναι ότι σκάλωσα κάπως με αυτή την ταινία, αλλά με ξένισε λίγο το δεύτερο μισό. Παρ’ όλα αυτά, την παρακολούθησα ευχάριστα.
[B]American Gangster[/B] : πολύ καλό. Τη συγκεκριμένη ιστορία του Φρανκ Λούκας την έχει παρουσιάσει κατά καιρούς και το ΣΚΑΙ, αν και στην ταινία ο Ρίντλει Σκοτ τον παρουσιάζει σχετικά πολύ πιο “καλοσυνάτο” από ότι ήταν στην πραγματικότητα.
Πολύ hot η Limary Nadal !!!
[B]Βαθμός : 9[/B]
Συμπαθητικό, στην καλύτερη απλά περνάει ωραία η ώρα.
Τίποτε καινούργιο, τίποτε ξεχωριστό.
μου αρεσε αρκετα παροτι αυτα που πραγματευοταν ηταν γνωστα!
[SPOILER]το ποσο ευκολα μπορεις να χειραγωγησεις και να φανατισεις καποιον δηλαδη. το μονο κακο ηταν οτι το τελος το βρηκα ψιλοαναμενομενο[/SPOILER]
ετοιμαζομαι να δω dune τωρα
Εγω ειδα χτες το βραδυ αυτο:
Ειναι το σουηδικο γιατι φετος κυκλοφορησε στις αιθουσες και το Αμερικανικο που απο οτι μου ειπαν ειναι αρκετα χειροτερο.
Πολυ ωραια ταινια . Οτι πρεπει για αυτους που τους αρεσουν οι ταινιες για βρυκολακες και οχι παραμυθακια σαν το Twilight.
Το συστηνω ανεπιφυλακτα.
Μετά από πολλά χρόνια…την ‘‘Άβυσσος’’…μόλις το πήρα και πάω να το δω:):!:
Χαχ. Αυτο θυμαμαι εβλεπα το εξωφυλλο του καθε φορα που πηγαινα στο βιντεο κλαμπ μου πριν αρκετα χρονια και μου ειχε κινησει την περιεργεια οποτε ελεγα “θα το παρω” αλλα τελικα ολο και κατι καλυτερο εβρισκα και δε το πηρα ποτε…
Λεει τιποτα?
ε ναι, best Cameron movie πιθανοτατα! Ταινιαρα!
Ειδα το Iron Man 1 (ενταξει αργησα κανα 2-3 χρονια :p:p).
Ε δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας. Καλο ηταν, περασε ευχαριστα η ωρα δε βαριεσαι…
Για το 2 εχω ακουσει τοσα αρνητικα σχολια που με εχουν προκαταβαλει. Καμια γνωμη απο εδω, αξιζει να το κατευασω?
Α! και το The Abyss ουτε εγω δεν το χω δει. Το εχω στο δισκο καιρο τωρα και το παιδευω γιατι ειναι και λιγο μεγαλο, θα το δω συντομα μου δωσατε μια προωθηση με αυτα που ειπατε.
Ε,ναι,ποιος εξολοθρευτης και aliens τωρα?#-o:lol:
ειπα μηπως πως και τα 2 παραπανω δε γαμανε?
Οκ,θες να την πεις με τον ενα ή αλλο τροπο,αλλα…
Οταν ξεφυγει απο μονοψηφιο αριθμο το IQ σου ξαναπερνα…