Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Eγώ χθες το βράδυ ΔΕΝ είδα αυτήν

Είδα τα πρώτα 5 “Μatrix” λεπτά και μετά την έκλεισα[-X

καλα εκαμες…

εγω ξανα ειδα το 12 Monkeys… :smiley:

1. [B]Step Brothers[/B] : μετριότατη κωμωδία με τον Γουίλ Φερελ.

[B]Βαθμός : 5[/B]

1. [B]Shallow Grave[/B] : το ντεμπουτ φιλμ του τρομερού Ντάνι Μπόιλ, είναι ένα αντιπροσωπευτικότατο δείγμα της μετέπειτα πορείας του. Ενα πολύ καλό crime thriller, που συνίσταται σε όλους φαν του Βρετανοιύ σκηνοθέτη. Αψογος ο Κρίστοφερ Εκλστον.

[B]Βαθμός : 8[/B]

Το Kings Speech και ηταν καλο

το έχω στα υπόψιν αυτό…

εγώ είδα πριν κάτι μέρες

…ταινιάρα του Μπόηλ…μαζί με το 28 Days Later+Trainsponting , τα καλυτερά του:):!:

Ειδα το good bye lenin και εχω να πω οτι οι Γερμανοι βγαζουν τις καλυτερες τανιες στην Ευρωπη

ισχυει. την ειχα δει μαζι με την ταινια The edukators που πρωταγωνιστει ο ιδιος ηθοποιος και μου αρεσαν και οι δυο παρα πολυ. Εχουν τελειως αλλη αισθητικη και μια τελειως απλη, ρεαλιστικη και ειληκρινη προσεγγιση

Ταινιάρα και ίσως ένα από τα καλύτερα soundtrack που έχω ακούσει ποτέ!

άντεξα 1 ωρα μετα το πηγα στο fast… :?

‘‘Το Διαμάντι Του Νείλου’’…τό’χε ο ΑΝΤ1…άντε να βάλει και τον ‘‘Πόλεμο Των Ρόουζ’’, με τους ίδιους:):!:

απο τις πιο ομορφες και γλυκιες(οχι gay) ταινιες που εχω δει…

Είδα το[B] Paranormal Activity 2[/B] και τώρα θέλω τη μιάμιση ώρα μου πίσω[-X[-X

2 φορές εκανα απόπειρα να το δω αλλα δεν…

Ε…μην κάνεις και τρίτη…δεν αξίζει…απίστευτη μλκία… :confused:

Και γω τα ιδια…εν τω μεταξυ…δεν προκειται να την εβλεπα γιατι μου φαινοταν αδιανοητο να εχει δει καποιος λογικος ανθρωπος το πρωτο και να θελησει να δει και το δευτερο!!αλλα εφαγα πρηξιμο…
χαλι μαυρο…δεν ξερω αν υπαρχει βαρετοτερη στο συμπαν!μεχρι κ το μπλεργουιτς το εχω για αριστουργημα μετα απο αυτο!!!

ΕΠΟΣ:!:

^
Tarr λατρεμένος <3

Χθες το βράδυ στην TV:

Άραγε έδωσε έμπνευση σε serial killers;

Γαμώ τις ανωμαλίες η ταινία ε. Δυνατή και ωραία όμως.

[SPOILER]Σε αυτή δεν είναι που βιάζουν ένα μωρό;;::dizzy::?[/SPOILER]