αγσφδ τα εσπασε,πρεπει να βρω τα graphic novels8O
trust me, ΠΡΕΠΕΙ!
Ε βασικά γίνονται πολύ χειρότερα πράματα, ΧΩΣΤΟ και δέστο :!:
πολυ καλο ντοκιμαντερ της ναομι κλάιν .ο καπιταλιοσμος σαν τρομοκρατης
[B]Doghouse-2009…[B]αγγλική σπλατεροκωμωδία-κορυφή.[/B][/B]
To ειδα αυτο προχθες!
Νταξ μερικες σκηνες πολυ γελιο, κ θα ελεγα ακρως “αντρικη” καφροκωμωδια
Ζομπιε ιος που προσβαλει μονο γυναικες… ναφ σαιντ
Ψήθηκα, κατεβαίνει!
Ειδα το “127 Hours”, πραγματικα ΤΑΙΝΙΑΡΑ.:bow2:
Μπραβο στον James Franco αλλα ενα μεγαλυτερο μπραβο αξιζει στον Aron Ralston.
Στελλάρα έχει βγεί σε καλή ποιότητα; Αν και με ψήνει να περιμένω μέχρι να το φέρει στο σινεμά.
Κυκλοφορεί εδώ και κανα μήνα περίπου σε dvd screener (=καλή ποιότητα)
εχει καιρο που εχει βγει σε καλη ρε…
ωραια ταινια!!
Μια χαρα ηταν η ποιοτητα!Δες την!8)
Χθες κ προχθες :
[B]THIS IS ENGLAND[/B] & [B]THE DARK KNIGHT[/B]
Πολυ καλα κ τα δυο!
Εντάξει η ταινία γαμάει ασάλιωτα μιλάμε. Καταρχήν είναι μόνο για άντρες και το τονίζω αυτό. Ειδικά αν κάποιος έχει περάσει πρόσφατη ερωτική απογοήτευση αυτή θα γίνει ΑΝΕΤΑ η αγαπημένη του ταινία. Στα πρότυπα των freak movies του Peter Jackson και το σχετικά πρόσφατου lesbian vamprire killers και βιτριολικό ώρες ώρες βρετανικό χιούμορ η ταινία απλά είναι must.
No woman allowed 8)
[B]Cell 211[/B] : πολύ καλή. Eκπληκτικός ο Τοσαρ στο ρόλο του Μαλαμάντρε. Θα έπρεπε να ειχε υποψηφιότητα για Οσκαρ πέρισυ. H Iσπανία αποδυκνείει για ακόμα μία φορά οτι είναι το αντίπαλο δέος στο αγγλόφωνο σινεμά και ο εκπρόσωπος της Ευρώπης στον κινηματογράφο.
[B]Βαθμός : 9[/B]
Για κάποιο λόγο δεν βλέπω στο σπίτι σοβαρές ταινίες τελευταία.
Nαι δεν το χα δει, πολύ διασκεδαστικό και καλύτερο απ’οτι το περίμενα.
Η αρχή και το τέλος ουδεμία σχέση, γενικά καλή φάση.
Πιστολίδι, ο Ντεπ δίνει άλλη διάσταση στην ταινία και είναι πολύ καλός, αλλά τα ξαναείδα στο Ζορό όλα αυτά και κάπου ο Ροντρίγκεζ κουράζει πολύ με τα ίδια και τα ίδια (γενικά στην καριέρα του) και θα πρέπει επιτέλους να βγάλει το Sin City 2 να προσκυνήσουμε όλοι.
Ξεκίνησα να βλέπω απλά σκηνές, στην πορεία κατέληξα να το δω όλο.
Απολαυστικότατο, αλλά το Snatch και το Smoking Barrels είναι σίγουρα καλύτερα.
Η ταινία είναι ΕΠΟΣ!!! Μου την είχε δώσει ένα φιλαράκι να τη δω και πραγματικά είναι δυνατή ταινία με έντονες σκηνές και τέρμα άρρωστη ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω τι ναρκωτικά είχαν πάρει σκηνοθέτης και ηθοποιοί για τα γυρίσματα αλλά respect!
Θέλω να το δω αυτό. Αξίζει?
Εγώ είδα αυτό. Καταθλιπτική και σκληρή ταινία. Η πρωταγωνίστρια πολύ καλή. Παλεύει να στηρίξει την οικογένειά της και να βοηθήσει τα μικρότερα αδέρφια της, ενώ οι γονείς της είναι άφαντοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και με ένα περίγυρο που είναι τελείως παράλογος. Είναι υποψήφια για όσκαρ η τύπισσα. Δε νομίζω να το πάρει, αλλά έχει τις δυνατότηες για να κάνει μεγάλα πράγματα.
Βεβαίως και αξίζει!
Δεύτερη φορά το βλεπα.
Ε αγγλίλα: γκάνγστερς, φονικές ατάκες, άψογο σάουντρακ, και με μια φράση αν λάτρεψες τα προηγούμενα του Ρίτσι, λατρεύεις και αυτό.
Απλά βλέποντάς το 2η φορά, κατάλαβα ότι τα προηγούμενα ήταν καλύτερα.
Δεν έχω δει το Revolver μόνο.
To Revolver είναι το χειρότερο από τις ταινίες του Ρίτσι.