Μπορει και οχι
χτύπημα κάτω από τη μέση :lol3:
Εντωμεταξύ έτσι όπως άνοιξε γρήγορα η σελίδα και δεν πρόσεχα και πολύ τα ποστς, προς στιγμήν νόμισα ότι ο Lupin είδε το swept away οικειοθελώς και ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας και τρόμαξα λιγάκι.
^
παντως το πρωτοτυπο Ιταλικο swept away του ειναι απο τις καλυτερες ιταλικες κωμωδιες που εχω δει, μαλιστα και ταξικου χαρακτηρα, μετραει πολυ…
ε, το παραπανω οχι, η μερα που το ειδα-και σε σινεμα μαλιστα, αλλα το γιατι ειναι αλλη πικρη ιστορια- θα με στοιχειωνει για παντα…
amelie?
WTF?:?
Aγνοούσα την ύπαρξη του swept away και προφανώς δεν είναι το Revolver το χειροτερο…
Ειδα το Dracula 2000
που το ειχα ξαναδει πιο παλια, αλλα μου εσκασε να το δω παλι, επειδη ακουγα αυτες τις μερες το God Hates Us All των Slayer που εχει μεσα την κομματαρα Bloodline που ηταν στο soundtrack της ταινιας. Πολυ καλη ταινια με τον Δρακουλα, στην συγχρονη εποχη. Εχει 4.8 στο IMDB, υπερβολη, μια χαρα ειναι.
Βασικα κλασικη ταινια με Δρακουλα, αλλα μου αρεσε τρελα η ιδεα οτι ο Δρακουλας ειναι ο Ιουδας…
Επισης ειδα το Stone
που το περιμενα πως και πως λογω Edward Norton. Πολυ μετριο τελικα, μονο η ερμηνεια του Norton ηταν για μια ακομα φορα εξαιρετικη. Εχει να κανει με εναν φυλακισμενο που προσπαθει να αποφυλακιστει και ζηταει και την βοηθεια της γυναικας του, στην προσπαθεια να πεισουν τον υπευθυνο αποφυλακισεων οτι αξιζει μια δευτερη ευκαιρια. Χωνει ομως διαφορα η ταινια και το χανει. Κριμα, θα μπορουσαν να την ειχαν παει αλλιως.
Ειδικα οι θρησκευτικες αναφορες ειναι πολυ ακυρες στην ροη της ταινιας…
Τελος ειδα και το East Of Eden
με τον James Dean. Ωραια ταινια που ασχολειται με τις σχεσεις μεταξυ 2 γιων και του πατερα τους στην εποχη του Α’ Παγκοσμιου Πολεμου. Η ταινια ειναι βασισμενη σε ομωνυμη νουβελα του John Steinbeck, αν και εχουν αλλαξει καποια πραγματα στην ταινια. Η ταινια μας δειχνει οτι ο καθε ανθρωπος ειναι μια πολυπλοκη προσωπικοτητα που αναζητα την αποδοχη και δεν χωριζονται οι ανθρωποι απλα σε “καλους” και “κακους”.
απλα ρωτησα αν εχεις ακουσει το soundtrack απο το amelie
καθως ειναι απο τον ιδιο (yann tiersen)
και αποτελει για μενα ενα απο τα καλυτεροτερα (:P) ολων των εποχων
Α, ναι. Έχω δει την ταινία και το έχω ακούσει το sountrack. Πάρα πολύ καλό. Απλά επειδή είπα για το Goodbye Lenin και ρώτησες για το Amelie σκάλωσα.
Από τις πιο παράξενες ταινίες που χω δει γενικά. Ο Norton κάνει απίστευτη ερμηνεία, αλλά το παλεύει μόνος του. Ο De Niro απλά καλός, η Jovovich το προσπαθούσε αλλά δεν… σκηνοθετικά ok, αλλά τίποτα το τρομερο.
Η μεγάλη καταστροφή ήταν στο ρυθμό που ανα τακτά χρονικά χανόταν, στο στορι που προχωρούσε σε ρυθμούς χελώνας και στο κλείσιμο, που έμενες με την αίσθηση ότι κάτι είχε στραβώσει απίστευτα. Εκείνα τα σημεία με τις ατάκες από τους χριστιανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ακόμα δεν έχω καταλάβει πού εξυπηρετούσαν. Αν εξυπηρετούσαν κάπου. :b
Δε νομίζω πως θα άντεχα υπο φυσιολογικές συνθήκες να τη δω δεύτερη φορά
Κοντράρει στα ίσα την μεγάλη αρρώστεια [B]Nekromantik[/B]
γαμω τις μαλακιες, delete απο το σκληρο με το επεσαν οι τιτλοι τελους
για δευτερη φορα, επος
Κατεβηκε εδω και κατι μερες που ειδα το ποστ σου.Κυριακη μετα το φαι μονο
αυτη η ταινια θα παιξει :D:D:D
Ταινιαρα.Και οι 2 πρωταγωνιστες πολυ καλοι αν και σιγουρα την παρασταση
κλεβει ο Μαλαμανδρε.
Προχθες ειδα το Spellbound
του Hitchcock με την Ingrid Bergman και τον Gregory Peck. Η υποθεση εχει να κανει με μια ψυχολογο η οποια ερωτευεται τον νεο διευθυντη του ιδρυματος που εργαζεται, ο οποιος εχει αμνησια και ειναι ο βασικος υποπτος ενος φονου. Τον αναλαμβανει σαν ασθενη της και προσπαθει να τον κανει να θυμηθει και να αποδειξει την αθωοτητα του, την στιγμη που ακομα και ο ιδιος θεωρει οτι ειναι ενοχος. Πολυ ωραια ταινια, ωραιες ερμηνειες, σκηνοθεσια πολυ ιδιαιτερη σε καποιες φασεις. Δεν ξετρελαθηκα, αλλα μου αρεσε πολυ.
Και χτες ειδα αρχικα το Love And Other Drugs
το οποιο εχει να κανει με την σχεση ενος πωλητη φαρμακων της Pfizer και μιας κοπελας με Παρκινσον και την συνηθεια που ειχαν να μην δενονται σε καμμια προηγουμενη σχεση τους. Δεν ελεγε τιποτα, κλασικη στο στυλ της, το μονο διαφορετικο που εχει ειναι τα πολλα γυμνα της Anne Hathaway και του Jake Gyllenhaal. Σε φασεις παει να μιμηθει σεναριο τσοντας… Κολπακι για να την δει περισσοτερος κοσμος μου κανει.
Και στην συνεχεια ειδα το And Soon The Darkness
με 2 κοπελες που ειναι μονες τους σε διακοπες στην Αργεντινη, η μια απαγαγεται απο αγνωστους και η αλλη κανει τα παντα για να την βρει. Ωραιο θριλερακι, ειχε αρκετη αγωνια, πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.
To μόνο κακό είναι που δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω υπότιτλους με την καμία και δεν έπιανα τα μισά και παραπάνω από τα λεγόμενα του Lemmy (μα τι προφορά είναι αυτή ρε παιδάκι μου :-s ). Σίγουρα θα πέσει και επαναληπτική προβολή κάποια στιγμή αλλά ακόμα και έτσι την καταβρήκα, μου έκανε τρομερή εντύπωση ο απίστευτα απλοϊκός τρόπος ζωής του(αλλά και κάπως μοναχικός θα έλεγα κάτι που ίσως να περνάει και λιγάκι ανώδυνα στην ταινία). Καμιά σχέση με ροκ σταρ (καλά όχι πως δεν το ξέραμε). Δεν είναι η κλασική αγιογραφία πάντως και σε πολλές στιγμές είναι ακριβώς όπως η μουσική των Motorhead… in yoor face. Πολλοί οι μουσικοί από όλο το φάσμα της ροκ και metal μουσικής που συμμετέχουν εδώ.
:bow2::bow2:
ποπο ζήλεψα
:):!:
outcast…ΑΙΣΧΟΣ…μακρια
127 hours :thumbup:
Επιτελους μια ταινια του γουστου μου
Φερνει στο into the wild αλλα ειναι αυτο αληθινη ιστορια οποτε ενταξει
- [B]Withnail and I[/B] : θεωρείται ένα Βρετανικό αριστούργημα στην cult comedy, έχω δει οτι από παντού παίρνει διθυραμβικές κριτικες, αλλά δε μου άρεσε.
[B]Βαθμός : 4[/B]
- [B]Due Dute[/B] : πολλά καλά λογια λόγια από παντού, απίστευτο γέλιο, μακραν ανώτερο απο το Hangover ( και αυτό όχι κατι το εξαιρετικά συναρπαστικό ), με είχαν πρηξει οτι είναι τρομερή κωμωδία, αλλά πολύ μέτρια πράγματα. Apπό τις μεγάλες απογοητεύσεις. Μεμονωμένες 2-3 καλές σκηνές, αλλα πέρα απο εκέι δεν βρήκα κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό ή και σπαρταριστό. 5άρι μονο και μόνο λόγω Γαλιφιανάκη.
[B]Βαθμός : 5[/B]
- [B]The Town[/B] : πολύ καλό και επιτυχημένος συνδυασμός δράσης με δραματικά στοιχεία.
[B]Βαθμός : 8[/B]