Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

το Withnail and i ειναι αριστουργημα, οποιος το ψησει και γουσταρει καλο αγγλικο χιουμορ και ατακες θα κλαιει για καιρο…

Withnail and I ταινιαρα…Κλασικη αγγλικη βρωμια…Και δεν ειναι απλα κωμωδια…Στο τελος δεν εισαι σιγουρος και για πολλα πραγματα…:slight_smile:

Ειδα και the ice storm του Ang lee.M αρεσε παρα πολυ…

Σε όλα τα site κριτικής παίρνει από πολύ καλές έως διθυραμβικές κριτικές. Προφανώς πρόκειται για μια πολύ καλή ταινία, αλλά δεν μου κόλησε καθόλου από την αρχή, έως και τη βαρεθηκα κάποια στιγμή. Θα την ξαναδώ κάποια στιγμή μαζί με παρέα για να ακούσω και τις δικές τους γνώμες.

[B]Μachete[/B] : κανένας αλλος σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια, δε χειρίζεται το χαβαλέ τόσο χαβαλεδίστικα περίτeχνα όσο ο Ρομπερτ Ροντρίγκεζ. Οταν είδα τη μορφή του Στίβεν Στίγκαλ στη πρώτη σεκάνς, η θέαση της ταινίας έλαβε χαρακτήρα ιεροτελεστίας. Ο άνθρωπος είναι όλα τα λεφτά. Ντε Νίρο, Αλμπα, Σαβίνι ( αλλη απίστευτη μούρη ), Σίγκαλ, Τζέφ Φέιχι, Ντον Τζόνσον, αρκούν και με το παραπάνω για ένα χαλαρό σχεδον μιαμησάωρο. Οχι σαν το Planet Terror, αλλα πάντως Ροντριγκεζιακό.

[B]Βαθμός : 6[/B]

Ρε, τις προάλλες είχε στο Star το απίστευτο 3ωρο (σχεδόν) έπος, την ‘‘Οδύσσεια’’. :vibrate: Αυτό το είχε δείξει το '96- '97 σε 3- 4 συνέχειες και το είχα γράψει σε βιντεοκασέρα, άνετα το έχω δει πάνω από 15 φορές. Μιλάμε για τρελές σκηνές και cast, Armand Assante, Greta Scacchi, Isabella Rossellini, Geraldine Chaplin, Vanessa Williams, Bernadette Peters, Christopher Lee, Ειρήνη Παπά κ.ά. Συγκίνηση, είχα να το δω από τότε και θυμόμουν όλες τις μουσικές, σκηνές κλπ.

Eιδα χθες το [B]Franklyn[/B] . Ταινια του 2008 που την ειχα ξεχασει τελειως και την συνιστω ανεπιφυλακτα!
Ειναι η ιστορια 4 χαρακτηρων σε δυο παραλληλους κοσμους, εναν του παροντος και εναν στο σκοτεινο μελλον, οι οποιοι θα αναμιχθουν σε ενα σκοτεινο φιναλε.

[B]
tRAILER[/B]

http://uk.ign.com/videos/2009/01/08/franklyn-movie-trailer-trailer?objectid=14302101

Είχα ξεχάσει πόσο ταινιάρα είναι το σιν σιτυ. Επίσης το πόσο αγαπώ την τζεσικα αλμπα σ’ αυτό

[U]Twin Peaks ( 1990-91)[/U] http://www.imdb.com/title/tt0098936/ :

Παροτι δηλωνω μεγας θαυμαστης των:

1. Μπλε Βελουδο
  2. Οδος Μαλχολαντ
  3. Χαμενη Λεωφορος

το Twin Peaks το σκυλοβαρεθηκα μεχει να το τελειωσω. Αν τελειωνε με το τελος της 1ης του σεζον θα ελεγα πως μου αρεσε αρκετα αλλα η 2η σεζον δεν υποφερεται με τιποτε για τα γουστα μου. Και εξηγω:

1. Πολυ επιστημονικη φαντασια (την απεχθανομαι)
  2. Αρκετα επεισοδια που ειχαν μηδενικη πλοκη. Με το τελος του επεισοδιου σχεδον τιποτε σημαντικο δε συνεβαινε.
  3. Το σεναριο της 2ης περιοδου ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια (ο Γουιντομ Ερλ που εμφανιζεται ξαφνικα, η ιστορια με την πρωην γυναικα του Κουπερ, ο Μπεντζαμιν Χορν που τρελαινεται)

Συνολκα θα ελεγα πως ηταν πολυ μετριο.

Ψαρωματικό το trailerάκι…

Λοιπόν, είδα και γω χθες το Doghouse, που αν θυμάμαι καλά το πρότεινε ο Dead. Εντάξει, τι να πω…η ταινία απλά τα σπάει…

Κλασικό αγγλικό χιούμορ, καμένοι χαρακτήρες και φοβερό γέλιο. Πολύ καφρίλα γενικά, ότι να ναι. Ότι πρέπει για να περάσει ένα βράδυ με χαβαλέ και καλή παρέα, με μπόλικο βρίσιμο γυναικών…

Ειδικά η ατάκα που λέει λίγο πριν το τέλος ένας από τους τύπους είναι εξωφρενικά αριστουργηματική:
“Αν οι γυναίκες θέλουν ένα σκυλάκι, γιατί δεν παίρνουν λαμπραντόρ?”

:bow::bow::bow::bow::bow:

‘‘Τα Μαύρα Φεγγάρια Του Έρωτα’’, είδα μετά από πολύ καιρό…όχι τόσο άρωστο σαν το βιβλίο, αλλά καθαρά Πολανσκικό φιλμ με όλα τα καλά του σκηνοθέτη συν και ένα πολύ ωραίο-άρωστο στόρυ:):!:

mega…
απο τις λιγες μεταφορές που μου άρεσαν…

το περίμενα κάπως καλύτερο αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα…

alpha
"you are who you eat"!!!
οτι να ναι!! αλλα μου αρεσε…:smiley:
φταιει οτι ειναι και 5ηωρα :stuck_out_tongue:

Άνισο, αν και τελικά περισσότερο μου έμειναν καλές εντυπώσεις. Το πρόβλημα είναι στους χαρακτήρες δυστυχώς μιας και η ταινία προσπαθεί να ξεφύγει από τα κλισέ μιας τυπικής παραγωγής με εξωγήινους. Υπάρχουν πολλές “ευκολίες” στον τρόπο που δένονται και συνεχίζουν το ταξίδι τους. Πάντως υπάρχουν σκηνές που κόβουν την ανάσα αν και σε μερικές ο σκηνοθέτη (αλλά και το σενάριο) μάλλον δεν δείχνουν τόσο θάρρος για να την πάνε αρκετά παραπέρα

Όπως στην σκηνή με το νεκρό κοριτσάκι που τελικά ο φωτογράφος αν και ξέρει πως η φώτο που θα βγάλει θα του αποφέρει πολλά χρήματα αποφασίζει να μην βγάλει και απλά να φύγει, θα ήταν κινηματογραφικά ενδιαφέρον να έβγαζε τελικά την φωτογραφία και να μας έδειχνε την αλλαγή που θα του απέφερε κάτι τέτοιο

Πάντως εδώ υπήρχε υλικό ακόμα και για ένα αριστούργημα που ποτέ δεν έγινε τελικά. Επίσης χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ που ο σκηνοθέτης δεν έπεσε στην παγίδα της κουνημένης κάμερας.

Ναι ρε πστη μου ναιιιιιι! :metal:

…ταινιάρα, αλλά δεν άντεξα να το δω…θα το δω όμως σύντομα:):!:

Street Kings

Από τις λίγες ταινίες που ο Κeanu Reeves στεκεται αξιοπρεπεστατα (υποκριτικά)…Σφιχτοδεμένη ατυνομική περιπέτεια με κλισέ μεν σενάριο αλλα ενδιαφέρουσα πλοκή και δράση…

που να το βλεπες κιολας δηλαδη

Ειδα το Escape From Alcatraz

με τον Clint Eastwood που ειναι η πραγματικη ιστορια της μονης αποδρασης που εγινε ποτε απο την φυλακη του Alcatraz… Πολυ ωραια ταινια, ο γνωστος καλος Eastwood και πολυ ενδιαφερον που ηταν πραγματικη ιστορια… Ειδα και στα καπακια βιντεο απο ενα επεισοδιο της σειρας MythBusters (τσεκαρετε οσοι δεν την ξερετε και εγω λιγα εχω δει, αλλα ειναι πολυ ενδιαφεροντα), που εξεταζει αν ηταν πιθανο να γινει αυτη η αποδραση…

Επισης ειδα το Smoke

που ειχε προτεινει καποιος απο το forum και μου αρεσε πολυ. Η υποθεση μπλεκει τις ιστοριες 4 χαρακτηρων και γινονται διαφορα, με κεντρικο σημειο ενα καπνοπωλειο. Πολυ καλες ερμηνειες απο William Hurt, Harvey Keitel, αλλα και τον μικρο τοτε Harold Perrineau (που παιζει στο Matrix, στο Lost και στο 28 Weeks Later). Μου αρεσε πολυ η ροη της…

Και τελος ειδα και το Due Date

το οποιο ηταν μετριοτητα. Ειχε καποιες ωραιες σκηνες, αλλα πολυ μετριο γενικα. Δεν γελασα ιδιαιτερα σε καμμια σκηνη… Καμμια συγκριση με το κατα πολυ ανωτερο Hangover.

Εν τω μεταξυ μιλαγατε για το Silent Hill και τυχαια το κατεβασα προχθες να το ξαναδω γιατι θυμαμαι οτι μου αρεσε οταν ειχε βγει. Θα το δω συντομα.

Η κλασσική ταινία του 1962 που άργησα πολύ μέχρι να την δω.

Καταπληκτικό, ωραίο τέλος.