Xαλαρές βραδιές τις τελευταίες ημέρες ως επί τω πλείστων με κωμωδίες.
[B]Scary Movie 3[/B] : τουλάχιστον βλέπεται σε κάποιο βαθμό σε σχέση με την οικτρή προηγούμενη πρώτη συνέχεια της σειράς. Μαλλον ( η καλύτερα σίγουρα η καλύτερη από τις 3 συνέχειες ). Μορφή ο σπόρος Ντρου Μικούσκα…!! Πολύ funny hillarious φατσούλα.
[B]Bαθμός : 5[/B]
:lol::lol::lol:
[B]Scary Movie 4[/B] : τουλάχιστον δε βλέπεται η ταινία…
Εκπληκτική ταινία. Αν και αποστασιοποιείται τελείως από τις ιστορικές πολιτικές εξελίξεις που τρέχουν από πίσω τελικά αυτό δεν κοστίζει σε τίποτα, ίσα ίσα αφού μάλλον θα ήταν στην προκειμένη περίπτωση λιγάκι άστοχο. Στέκεται λοιπόν κυρίως στο ανθρώπινο στοιχείο και στην φίλια που αναπτύσσεται μεταξύ των 2 αντρών και κάνει μικρά θαύματα. Ερμηνεία θρίαμβος για τον Colin Firth που κλέβει άνετα την παράσταση στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πολλοί καλοί σχεδόν όλοι οι β ρόλοι (με εξαίρεση ίσως το Τσόρτσιλ).
Γενικά ειχα μεγαλες απαιτησεις απο αυτή την ταινία λόγω clint…αν και η ταινία ειναι ωραία σαν ιδέα και concept με απογοητευσε μερικώς η σκηνοθεσια…βλέπεις ας πουμε μερικους χαρακτηρες να αλλαζουν ξαφνικα την συμπεριφορα τους διχως να εχουν προηγηθει εξελιξεις…π.χ ο ολιγομιλητος και ντροπαλος ΤΑΟ που μετα ξαφνικα γινεται εξωστρεφής…γενικά υπάρχουν και μερικοί ‘‘κουφοί’’ διαλογοι και μερικοι τυποποιημενη δεν ξερω αν το θετω σωστα αλλα οποιος εχει δει την ταινια θα με καταλαβει…υπαρχουν και μερικες καλες eastwood-ικες σκηνες όπως η τελική που τις ευχαριστηθηκα αρκετα…με λιγα λογια περίμενα περισσότερο μαεστρία και ατμόσφαιρα στην σκηνοθεσια…αυτααα
που ειναι anime και η υποθεση κινειται γυρω απο την προσπαθεια ενος αγοριου και της μικρης αδελφουλας του να επιζησουν στην Ιαπωνια κατα την διαρκεια του Β’ Παγκοσμιου Πολεμου. Αν και δεν ειμαι φαν των anime, αυτο ηταν αρκετα καλο, δυνατη ταινια και μου αρεσε αρκετα, χωρις να τρελαθω κιολας.
Και μετα ειδα το Seven Pounds
που εχει να κανει με εναν εφοριακο που παρακολουθει και μαθαινει πραγματα για την ζωη 7 αγνωστων με σκοπο να αλλαξει την ζωη τους. Πολυ καλη ταινια και επισης πολυ πειστικος ο Will Smith στον ρολο του. Μου αρεσε παρα πολυ.
To pi του αρονόφσκι. Πολύ καλύτερη από όσες δικιές του έχω δει μέχρι τώρα.(δεν έχω δει το wrestler). Μήπως μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι θέλει να πει η τελευταία σκηνή;(σε σποιλερ μην τη χαλάσουμε για τους υπόλοιπους)
[SPOILER]αν θυμαμαι καλα αυτος ξεκολλησε απο την εμμονη του με τα μαθηματικα και ισιωσε,οταν τον ρωτησε ενα πολλαπλασιασμο το παιδακι δεν ηξερε το αποτελεσμα ή κατι τετοιο.[/SPOILER]
[SPOILER]Στην προηγούμενη σκηνή τρύπαγε το κεφάλι του. Όμως ήταν παραίσθηση λόγω των πονοκεφάλων του μάλλον. Παράτησε τα μαθηματικά ή έπαθε εγκεφαλικό;[/SPOILER]
Για 1 ωρα και 20 λεπτά είναι απλά καλό να περνάει η ώρα με ποπ κορν και κοκα κόλες, το φινάλε όμως είναι τόσο ότι να ναι που κινδυνεύεις να βγάλεις και το ποπ κορν και την κοκα κολα.
Ωραία ατμόσφαιρα, καλές ερμηνείες αλλά μάλλον υπόσχεται περισσότερο από όσα τελικά δείχνει. Άνιση ταινία, κάπως κακογραμμένος ο χαρακτήρας του McGregor.
κωμωδια με εναν πρακτορα που επιστεφει στην δραση για να σταματησει εναν επικινδυνο εχθρο με πυρηνικα οπλα. Τραγικη απλα, ηλιθια ταινια και ειδικα ο πρωταγωνιστης αθλιος…
Στις μονες σκηνες που ελιωσα στα γελια ηταν οταν εβγαζε τις “απεριγραπτες” κραυγες του στο σεξ… :lol2::lol3: Μονο αυτο αξιζε…
Επισης ειδα το The Kids Are All Right
που η υποθεση εχει να κανει με 2 λεσβιες που εχουν οικογενεια με 2 παιδια, ενα η καθεμια τα οποια εχουν γινει με τεχνητη γονιμοποιηση. Τα παιδια σε καποια φαση θελουν να γνωρισουν και γνωριζουν τον δωρητη σπερματος και απο εκει και περα τα πραγματα περιπλεκονται… Καλη ηταν, βασικα πολυ καλυτερη απ’ οτι περιμενα, περναει ευχαριστα η ωρα.
[B]Inside Man[/B] : αξιοπρεπές crime film. Ο Ντενζελ Ουάσινγκτον, ένας ηθοποίος που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, εδώ δίνει καλή ερμηνεία.
[B]Βαθμός : 7[/B]
[B]The Social Network[/B] : είδα το πολυθρύλητο Social Network και καταρχήν το πρώτο που θέλω να πω είναι οτι πρόκειται για μια πολύ καλή και σοβαρή δουλειά από τον Ντέιβιντ Φίντσερ. Η ταινία σκηνοθετικά έχει μια αφηγηματική πλοκή που εξελίσσεται σαν “ρυάκι” και δεν παίρνεις χαμπάρι πως φθάνει στο τέλος. Σαν το Avatar ( το οποίο ήταν και πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια ). Είναι δίωρη ταινία, αλλά όταν τελειώνει με τίποτα εγω δε θα την έκανα πάνω απο μιαμισάωρο. Αυτό σημαίνει καλή σκηνοθεσία. Απο εκέι και ύστερα, αφορά κυρίως τη δικαστική διαμάχη του Ζακεμπεργκ και λιγότερο την καθεαυτή ιστορία του πως δημιουργήθηκε το Facebook αναλυτικά. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύερη σε διάρκεια η ταινία χωρίς πάλι να κουράζει. Παρουσιάζει πράγματα και λεπτομέρειες που δεν ήταν ευρέως γνωστά στο ευρύ κοινό, όπως τον Ζάκεμπεργκ οτι ήταν τόσο μεγάλη ιδιοφυία στους υπολογιστές ( οχι οτι δε μπορούσε να μην είναι ), τια extreme γραφεια της εταιρείας, και οτι σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ιδρυτής του Ναπστερ κατι το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει. Ο Αιζενμπερκ ήταν καλός στο ρόλ οτου ζακεμπεργκ, αν και φατσικώς κόλλαγε περισσότερο ο Τιμπερλεικ. Ο καλύτερος είναι ο ηθοποιός που κάνει τον οικονομικό σύμβουλο του Ζακεμπεργκ. Εν κατακλέιδι είναι σοβαρή, πολύ καλά φτιαγμένη ( σκηνοθεσία-σενάριο-χαρακτήρες ) και σε σέβεται σα θεατή.
Είναι η τρίτη ταινία της σειράς. Δεν έχω καμία επαφή με τα βιβλία αλλά όπως και οι προηγούμενες ταινίες έτσι και αυτή μου φάνηκαν μια μίξη μεταξύ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και του Χάρι Πότερ με αρκετές δόσεις disney-ικης αφέλειας και διάσπαρτες θρησκευτικές παραβολές. Καλό για να περνάει η ώρα αλλά τίποτα παραπάνω, δεν μου κάνει εντύπωση που οι ταινίες αυτές δεν είχαν επιτυχία στο box-office.