Το θρησκευτικό περιεχόμενο φαίνεται στα βιβλία πολύ οπότε μην απορείς. Δυστυχώς δεν την έχω δει και δεν θα ήθελα, έχοντας δει βέβαια τις άλλες 2. Δεν θέλω να την δω μόνο και μόνο για να μη μου χαλάσει την εικόνα που έχω στο μυαλό μου.
Ειδα ξανα προχθες το Silent Hill
το οποιο καλα θυμομουν οτι μου αρεσε. Πολυ ωραια μεταφορα του videogame (ειχα παιξει λιγο παλια), ωραια εφε και ατμοσφαιρα… Ειδικα η ατμοσφαιρα ειναι ολα τα λεφτα, οπως και το τελος… Μου αρεσει πολυ.
Και χθες ειδα το I Spit On Your Grave
που εχει να κανει με μια κοπελα που την βιαζουν και μετα παιρνει την εκδικηση της… Βαρια ταινια στην αρχη, γουσταρα πολυ με την εκδικηση και τους τροπους που την πηρε… Καλη ταινια, προκαλει δυνατα συναισθηματα.
- [B]The Long Goodbye[/B] : ένα θαυμάσιο “πολυτασικό” detective film, που συνδυάζει μυστήριο, αστυνομική χροιά, σασπένς, νουάρ στοιχεία και δράμα. Eξαιρετικός ο Ελιοτ Γκουλντ. Κατά τη διάρκεια της ταινίας μου φάνηκε οτι έπαιξε και ο “Αρνι” τελειως παιδαρέλι σε χαμαλίστικο ρόλο, έψαξα μετά το cast και όντως είχα δίκιο.
[B]Βαθμός : 8[/B]
- [B]Before the Devin Knows You Are Dead[/B] : η υποκριτική είναι σπουδαία τέχνη. Και αυτό το τρομερό οικογενειακό δράμα είναι η επιτομή της υποκριτικής τέχνης. Η τριάδα των Χόφμαν, Φίνει και Χωκ δίνει συντριπτικές ερμηνείες, με τον Φίλιπ Σειμουρ Χόφμαν να είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ !
[B]Βαθμός : 10[/B]
The Pianist[2002]
Πολύ ωραία ταινία.Πολύ ατμοσφαιρική.Δείχνει την ιστορία ενός πιανίστα στην Βαρσοβία το 1940,πριν μπουν οι Γερμανοί και την κατακτήσουν μέχρι να απελευθερωθούν και τον αγώνα που ακολουθεί ώστε να επιβιώσει.Ο σκηνοθέτης, καταφέρνει να μεταδώσει επακριβώς το κλήμα και τις κακουχίες που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο, και τι τραβούσαν οι Εβραίοι απο τους ναζιστές.Αυτό σε συνδιασμό με τον ήρωα ο οποίος παρουσιάζεται ώς ένας απλός άνθρωπος, κάνει τους τηλεθεατές να νιώθουν πως οι ίδιοι βρίσκονται μέσα στην ταινία.
Της βάζω 7,5/10.
^^^^^
“Ο Πιανίστας” και “Πριν ο Διάβολος Καταλάβει ότι Πέθανες” μου άρεσαν και μένα πάρα πολύ
Εγώ είδα το Blue Valentine
Πολύ καλό :thumbup: Ο Gosling αποδεικνύεται ότι είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και αφήνει για άλλη μια φορά πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Πόσο μεγάλη ηθοποιάρα ήταν και στο Half Nelson :respect: Η Williams επίσης πολύ καλή. Δραματική-ρομαντική ταινία είναι. Ωραίο και το μπρος πίσω που κάνει. Αν δεν είστε πολύ αγαπούληδες, μπορεί να μην την εκτιμήσετε τρελά, αλλά οι ερμηνείες αξίζουν
Χμμ οκ!
DONE!
πολυ καλο το blue valentine… :thumbup:
[SPOILER]
ειμαι ο μονος που με νευρίασε η γκόμενα με την συμπεριφορά της??
[/SPOILER]
Νεο θα το δω και θα σου πω
Μπω μπω, το πιο ξενέρωτο πλάσμα που’χω δει στη ζωή μου, ο τυπάς άνετα ο πιο βάρετος στον πλανήτη, η ταινία ένα μεγάλο αχμμμμμμ. Μη με ξαναπεί κανείς για ταινίες που δείχνουν “πραγματικές σχέσεις” (βλ. και 500 days with Summer) κέτσι, θα τον πάρω με το δίκαννο. Καλύτερα χιλιομασημένοι γλυκανάλατοι έρωτες παρά ξεχειλωμένα τίποτα. Βγήκα από την αίθουσα και αισθανόμουν πως ο κόσμος έχει γεμίσει βαρετούς ανθρώπους και πως δεν έμεινε τίποτα άλλο να κάνω πια σ’αυτήν τη ζωή.
scott pilgrim vs the world
περιεργο αλλα μαρεσε
και
bronson
πολυ καλο και αυτο
ο τομ χαρντι γαμαει στο ρολο αυτο!!
Το τελευταίο Μποντ…τό’χα ξαναδεί αλλά όχι με ιδιαίτερη προσοχή…τώρα μάρεσε:):!:
[SPOILER]ναι, η συμπεριφορά της τύπισσας στην ταινία ήταν εκνευριστική. Αυτός έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και αυτή είχε μια πολύ αχάριστη συμπεριφορά. Βέβαια, το γεγονός ότι αυτός επίνε επιβάρυνε τη θέση του και δεν μπορούσες να του δώσεις όλα τα ελαφρυντικά που θα άξιζε σε διαφρορετική περίπτωση. [/SPOILER]
Γιατί τέτοια απογοήτευση? Σίγουρα δεν ήταν χαρούμενη ταινία, αλλά όχι και έτσι. Και ούτε υπερβολική ήταν η ταινία σε αυτό που έδειχνε και στο τρόπο που χειρίζονταν τη σχέση τους.
Το πέτυχα χτες και δεν μπόρεσα να μην το (ξανα)δω…
Excelleeeeent !
Ειδα το Red
μου αρεσε πολυ και δεν το περιμενα. Εχει να κανει με εναν συνταξιοδοτημενο πρακτορα που προσπαθουν να τον σκοτωσουν και μαζευει την παλια του ομαδα για να βρει ποιοι τον κυνηγανε. Αν και εχουν βγει πολλες ταινιες με αυτη την υποθεση τελευταια, αυτη ηταν η καλυτερη. Ωραια δραση, ωραιες ερμηνειες, πολυ ευχαριστη…
Kαι ειδα και το Valentine’s Day
το οποιο ηταν μετριοτατο, κλασικη ταινια του ειδους. Ασχολειται με διαφορες ερωτικες ιστοριες την ημερα του Αγιου Βαλεντινου και αυτες μπλεκονται μεταξυ τους. Ειχε καποιες ωραιες ιδεες, αλλα μεχρι εκει.
Πιο πολυ μου αρεσε με την Julia Roberts που πηγαινε να δει τον γιο της και με τους γκει, που δεν το περιμενες…
Αφιέρωμα στα ζόμπι τις τελευταίες μέρες
Το ξαναείδα μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια. Όπως πάντα στην κλασική ασπρόμαυρη εκδοχή του και όχι στην φλώρικη έγχρωμη. Ίσως το πιο συγκλονιστικό φινάλε σε ταινία του είδους.
Η καλύτερη ταινίας της σειράς μετά το day of the dead. Εδώ επιστρέφουν οι κοινωνικές προεκτάσεις μαζί με το χιούμορ που χαρακτήριζε τα dawn of the dead και day of the dead. Βέβαια δεν είναι στην ίδια φόρμα με τότε αλλά εμένα μου κάνει. Έχει πάντως μια από τις πιο ευφάνταστες δολοφονίες ζόμπι ever (που φυσικά δεν αποκαλύπτω)
Εντάξει εγώ τις ευχαριστιέμαι αυτές τις ταινίας και μόνο που βλέπω την Milla γενικά πάντως τίποτα το ιδιαίτερο στο στυλ των προηγούμενων ταινιών.
ο ρομπερτο μπενινι στο ρολο το καλοκαγαθου ιταλου κλεβει τη παρασταση
Γλυκεια ταινια για μενα
Ομορφες ιστοριες
[SPOILER]Ειδικα της Τζουλια Ρομπερτς[/SPOILER]
Δεν θα το κρυψω οτι δακρυσα κιολας (What a crying little baby!?)
Ναι ειμαι αρκετα :lol:
Πολυ ωραια ταινια,με πολλες grunge συμμετοχες (Αlice in chains,Soundgarden,Pearl Jam,Chris Cornell…klp)
Το Resident Evil…ότι πρέπει για χασομέρι:):!: