Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Εγω γτ δεν καταλαβα καν την συμπεριφορα της προς τον αντρα της;:-s

Stella εχεις πιασει ολα τα valentine? :stuck_out_tongue:
Παντως η κοπελιτσα που λετε ειναι υποψηφια για Oσκαρ.

Ναι!Τα ειδα τυχαια μαζι βεβαια! :stuck_out_tongue:
Ποια; Η Michelle Williams?Για ποια ταινια;

Για το Blue Valentine.

οκ προσκυνω ε.το τελος ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και με το που πεφτουν οι τιτλοι μπαινει το παιντ ιτ μπλακ…ποσο μεγαλειο ποσο?

Ε 'νταξει,επαιξαν παρα πολυ καλα και οι 2 τους:)
Αλλα την συμπεριφορα της δεν μπορεσα να την ψυχολογησω…

Tις τελευταίες 3-4 μέρες με έριξε κάτω μαι κωλοαρρώστια…αν εξαιρέσεις την πρώτη μέρα που έιχα πυρετό τις υπόλοιπες μέρες απλά έπρεπε να μείνω μέσα…:frowning:
Και είδα τις παρακάτω:

1.How to train your dragon

Ωραία ταινία…Πλάκα είχε!Κάτι παραπάνω από το να περάσει η ώρα.

2.Τwilight

Eίχα να επιλέξω ανάμεσα σε Καραμεροχαριτατο,Λιάγκα-Σκορδά,Μενεγάκη…Ακομά και το Twilight ήταν καλύτερη επιλογή…

3.Twilight New Moon

Για να δω την συνέχεια

4.Twilight Eclipse

Ομοίως με το προηγούμενο

5.Τhe Social Network

Ωραία ταινία.Πολύ καλές ερμηνίες.Εγω περίμενα λίγο περισσότερο geek stuff με coding και λοιπα…:stuck_out_tongue: αλλά παρόλα αυτά πολύ ωραία ταινία.

Και η κινεζούλα που έπαιζε την γκόμενα του “ριγμένου” πολύ καλή!!!:wink::wink:

Στα γνωστά standar Tony Scott βασικά, βασισμένο σε πραγματική ιστορία. Προβλέψιμο μεν αλλά για τα 94 λεπτά που διαρκεί σε κρατάει καρφωμένο στην καρέκλα πολύ άνετα.

1. [B]Talladega Nights[/B] : εκτός από κάποιες ευχάριστες και αρκετά διασκεδαστικές στιγμές από το δεύτερο μισό και μετά, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Νούναρος η Λέσλι Μπιντ.

[B]Βαθμός : 5[/B]

1. [B]Τhe Revenge Of The Nerds[/B] : μια από τις κλασικές νεανικές κωμωδίες των 80s, όπως γεννήθηκαν απο το Animal Ηouse του Μπελούσι και μεσουράνησαν στις αρχές και μέσα των 80s. Ευχάριστη και μεστή.

[B]Βαθμός : 7[/B]

ήταν και το 2006 υποψήφια για το Brokeback Mountain…λέτε να το πάρει αυτή τη φορά?
μάλλον θα το χάσει από την Portman…

Splice και dogtooth

το πρωτο μαρεσε αρκετα

το δευτερο μια ταινια χωρις σκοπο υπαρξης…καποιες σοκαριστικες σκηνες χωρις κανενα παντελως νοημα.πρωτοτυπο μεν,παπαρια δε

Aκρως ενδιαφερουσα ταινια (ψυχολογικο θριλερ/μυστηριου). Ο Sam Neill παιζει καλα και πειθει, οκ τα τερατακια θα μπορουσαν να ειχαν σχεδιαστει λιγο πειστικοτερα και το σεναριο και η εξελιξη του σε κραταει.

Δεν ειναι και η ταινια που εγραψε ιστορια στο ειδος, αλλα ειναι καλο και το προτεινω!

[SPOILER]Χαρηκα που δεν ειχε happy end :p[/SPOILER]

H.P. Lovecraft respect!
Cultiλα

Πολυ καλο το In The Mouth Of Madness, εχει μια πολυ πειστικη Lovecraft ατμοσφαιρα…

Εγω ειδα το Touch Of Evil

του [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΥ[/SIZE][/B] Orson Welles… Πολυ καλη ταινια με καποιους αστυνομικους που ερευνουν μια δολοφονια σε μια πολη στα συνορα Αμερικης και Μεξικου. Και γινονται πολλα και διαφορα. Δυνατες ερμηνειες και γενικα πολυ ωραια νουαρ ατμοσφαιρα.

[SPOILER] Το μονο τελειως ακυρο ηταν που ο Charlton Heston επαιζε τον Μεξικανο… Ο,τι να’ναι… [/SPOILER]

Γενικά οι ταινίες του Wells σου δίνουν λιγάκι την εντύπωση ενός αριστουργήματος που δεν έγινε ποτέ, εξαίρεση φυσικά ο Πολίτης Κειν που είναι μια από τις καλύτερες ταινίες όλων τον εποχών ένα πραγματικό διαμάντι αλλά και υπεύθυνο που όλες οι υπόλοιπες ταινίες του σκηνοθέτη ποτέ δεν βγήκαν στην οθόνη (μεγάλη η μικρή) όπως τις φανταζόταν ο δημιουργός τους.

Αξίζει να γίνει ένα thred αφιέρωμα στο Wells είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση σκηνοθέτη και αν δεν βαριέμαι ίσως κάτσω να το κάνω εγώ καμιά μέρα εκτός αν με προλάβει κανένας Lupin :stuck_out_tongue:

Αλλο ενα αριστουργημα απο τον Sylvan Chomet…
Ο,τι και να κανει αυτος ο ανθρωπος ειναι πανεμορφο…Μου λειπουνε αυτα τα σκιτσα…
Αν σας αρεσε, να δειτε κι ενα παλιοτερο του…

Λεβέντικη ταινία… Αίμα βυζιά και διαμελισμοί…:thumbup:
Υπάρχουν σκηνές που θα ήθελα να ήμουν στο 3Δ…

Την Τιτανομαχία θα δω…ότι πρέπει για χαλάρωμα μετά το ντέρμπι:):!:

καλα εγω γελαγα συνεχεια
ανετα στις καλυτερες του φερελ
τι να πρωτοθυμηθω?
την προσευχη στο τραπεζι?
τον Σασα Μπαρον Κοεν σαν τον γαλλο αντιπαλο?
το γαματο soundtrack με sepultura και skid row?
τoν “τελικο” αγωνα με το We belong to the night απο την Pat Benatar??
τον clark michael Duncan να εξομολογειται οτι ντυνεται σαν την Donna Summer??
τα τηλεοπτικα διαφημιστικα??
η σκηνη με το faithfully των Journey??
το SHAKE IT AND BAKE IT???
την Λεσλι Μπιντ???