Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ειδα το Burlesque…

Γαματη σκηνη οταν η Aguilera, αχωνευτη για πολλους αλλα ΦΩΝΑΡΑ κατα τ’αλλα,αρχισε να τραγουδαει στα 00:47:10 και η αλλη η μαλακω σπαστηκε (μουχαχαχα)
Κι επισης παρατηρησα κι ενα λαθος στα 1:12:30 η Aguilera (Alis) φοραει το αριστερο σκουλαρικι…και παει για το αλλο και στα 1:12:36 ξαναφοραει το ιδιο αριστερο σκουλαρικι :stuck_out_tongue:
Απορω κανεις δεν το παρατηρησε απο την παραγωγη η μηπως φταιω εγω που ειμαι πολυ παρατηρητικη;:-k

μιας και η Annette Bening είναι υποψήφια για oscar, είδα επιτέλους το American Beauty
πολύ περίεργη ταινία με εξαιρετική σκηνοθεσία, πιστεύω η καλύτερη του Sam Mendes…
πολύ καλές ερμηνείες…

Μιλάμε για μεγάλη μπάλα! Δίπλωσα στο γέλιο!

Πολύ καλή σκηνοθεσία, και πολύ καλός Κέβιν Σπέησυ:):!:

[B]12 Angry Men[/B]

Άψογο.

[SPOILER]Όλη η ταινία σε ένα δωμάτιο και 12 πρόσωπα. Αγωνία μέχρι το τέλος για το πως θα πειστούν για την αθωότητα του ενόχου(νταξ από την αρχή το ήξερες ότι έτσι θα πάει) απλά περίμενες να ακούσεις τα επιχειρήματα, τις υποθέσεις που κάνει ο καθένας. Στο τέλος δεν περίμενα να λυγίσει έτσι ο τελευταίος ένορκος(και ο πιο σπαστικός:p). Όσοι δεν την έχουν δει να σπεύσουν.[/SPOILER]

^^Γαμαουα.!! (το κανονικό λες έτσι? οχι το remake…που δεν το έχω δει)

[B]edit:[/B] nice (:

Tο κανονικό του '57. Ασπρόμαυρο κλπ.

Μόλις είδα το Wolfman με Ντελ Τόρο και Χόπκινς. Εντελώς άνευρη σκηνοθεσία και ερμηνείες όχι ιδιαίτερα καλές. Βαρέθηκα αρκετά μπορώ να πω, δεν προκαλεί σε κανένα σημείο το ενδιαφέρον. Ευτυχώς που δεν είχα πάει να το δω σινεμά να κλαίω και τα λεφτά.

:oops::oops::oops:

ον τοπι ο μυθος του ακεφαλου καβαλαρη

ξανα…

1. [B]Clerks[/B] : μια πολύ αξιοπρεπής και έξυπνη low budget ( μόλις 30.000 δολλάρια ! ) indepedent ταινία από τον Kέβιν Σμιθ. Γυροφέρνει σε Smoke του Xάρβει Καιτέλ.

[B]Βαθμός : 8[/B]

1. [B]127 Hours[/B] : πολύ καλό, άκρως παραστατικό ( τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρο ) και με σόκιν σκηνές σε κάποια σημεία. Μόνη παραφωνία η σχετικά μακρόσυρτη αυτο-ανασκόπηση στο παρελθόν του πρωταγωνιστή στο μέσο της ταινίας που κάνει κάποια κοιλιά στο φιλμ.

[B]Βαθμός : 8[/B]

Είδα το Unstoppable…

Αν και με πρώτη ματιά πιστεύεις ότι θα είναι άλλη μια κλασσική ταινία με ακυβέρνητο τρένο, χωρίς να προσφέρει κάτι καινούριο, για να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, τελικά όσο προχωράει η ταινία τείνει προς το “κακή”…
[B]4/10[/B]

^και γαμω!

[B][SIZE=“3”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE][/B], απο τις αγαπημενες μου ever… Πολυ μπροστα και [B]κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-η[/B] ερμηνεια απο τον Henry Fonda. 10αρι ακατεβατο.

Γαμω τις ταινιες και αυτη, πολυ γελιο… Εχει βγει και 2, δες το, αν και το πρωτο ηταν καλυτερο…

Από το trailer περίμενα να δω κάτι διαφορετικό. Καλή ήταν, λίγο ψυχοπλακωτική όμως.

Στα χνάρια του hunt for gollum φτιαγμένη από φαν των βιβλίων αλλά και της ταινία. Αντιγράφει όσο καλύτερα μπορεί την ατμόσφαιρα των ταινίων του Peter Jackson μεταφέροντας μας στην περίοδο του Άραθορν και την γέννηση του Άραγκορν. Καλό ήταν αλλά όπως είναι αυτονόητο νομίζω από τέτοιες προσπάθειες αφορούν κυρίως τους κολλημένους με Τολκιν όπως εμένα. :stuck_out_tongue:

και εκλαψα…ξανα.

Αυτό το σκυλάκι το αγαπάω ρε συ.Ήταν πολύ συγκινητική ταινία.

Άσε και γω έλιωσα στο κλάμα…

Μετά το πρώτο ήμουν προετοιμασμένος…κάποτε θα δω και το 3