Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

dead αυτες τις ταινιές που σχετίζχονται με το Lord of the Rings τις παίρνεις απο video club ή τις κατεβάζεις απο κάπου…Στειλε μ ενα πμ με λινκ αν εχεις :wink:

Το Born Of Hope το ειχε ποσταρει καποιος εδω μεσα πριν λιγο καιρο.
Οι συντελεστες του εχουν δωρεαν streaming της ταινιας.
Google it !

Εντάξει ταινιάρα, ότι καλύτερο έχει κάνει o Ben Affleck. Heist movie στην ουσία αλλά δεν αρκείτε στην δράση και μόνο, οι χαρακτήρες είναι σε πρώτο φόντο με τους προβληματισμούς τους τις αδυναμίες τους τα πάντα. Το μόνο που μπορείς να προσάψεις σαν αρνητικό στην ταινία είναι η έλλειψη πρωτοτυπίας αλλά και πάλι πόσο πρωτότυπη μπορεί να γίνει μια ταινία με τέτοια υπόθεση;

Ειδα το Winter’s Bone

που εχει να κανει με μια κοπελα που ουσιαστικα μεγαλωνει τα 2 μικροτερα αδερφια της, αφου η μητερα της ειναι καταθλιπτικη και ο πατερας εξαφανισμενος… Καποια στιγμη της λεει ο σεριφης οτι κινδυνευουν να χασουν το σπιτι αν δεν εμφανιστει ο πατερας σε μια δικη. Και απο εκει αρχιζει η κοπελα να τον ψαχνει. Ολα λαμβανουν χωρα σε μια απομονωμενη με λιγους κατοικους περιοχη στα βουνα Ozarks στο Arkansas. Ο πατερας ηταν χωμενος σε εμποριο ναρκωτικων και η κοπελα δεν εχει να κανει και με τα “καλυτερα” ατομα στην διαδικασια να τον εντοπισει. Ειχε προδιαγραφες, αλλα δεν μου αρεσε. Περιεγραφε πολυ ωραια εκεινο το κομματι της Αμερικης και την ζωη και τις σχεσεις των ανθρωπων, αλλα ηταν πολυ αργη. Αυτο φαινοταν οτι το κανει για να σε βαλει στο κλιμα, αλλα σε κουραζε καπως. Μετριοτατη για τα δικα μου γουστα…

Το Beowolf…πολύ καλό ανιμέσιον:):!:

Το ειχα πει και εγω [SIZE=“3”]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/SIZE] και πολυ συγκινηση για οσους μεγαλωσαμε με τα Toy Story…

To Beowulf το animation δεν μου αρεσε οταν το ειχα δει, μονο η 3D επεξεργασια ηταν καλη.

Εγω ειδα το The Vikings του 1958

με τον Kirk Douglas, τον Tony Curtis και την Janet Leigh στους πρωταγωνιστικους ρολους. Φοβερη ταινια, ειδικα για την εποχη, εχει να κανει με μια φυλη Βικινγκς που κανουν συχνες επιθεσεις σε ενα βασιλειο στην Αγγλια και παιζουν πολλα. Παρα πολυ καλη, δεν το περιμενα και πολυ ωραιο το σεναριο.

βασισμένη στο αντίστοιχο κόμικ (το οποίο και δεν έχω διαβάσει), η ταινία καταφέρνει να μεταφέρει στον κινηματογράφο αυτήν την ατμόσφαιρα.αρκετά έντονα χρώματα, λογική βιντεοπαιχνιδιών των 90’s και γενικά άπειρη διασκέδαση.ενώ πρόκειται για μια τυπική αμερικάνικη νεανική κωμωδία (η υπόθεση έχει να κάνει με έναν τύπο που πρέπει να τα βάλει με τους πρώην της κοπέλας με την οποία είναι ερωτευμένος), το όλο σκηνικό και η προσέγγιση με την οποία βλέπει τα πράγματα την κάνει να ξεχωρίζει.στα συν και η τρομερή μουσική, που σιγοντάρει την ταινία καθόλη τη διάρκειά της.ο cera δε μ’αρέσει καθόλου, βασικά μου τη σπάει, αλλά εδώ είναι στο στοιχείο του.η mary elizabeth winstead είναι επικίνδυνα sexy, και το scott pilgrim vs. the world είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Μπαράζ μετριότητας τις τελευταίες μέρες.

Η ανεξάρτητη παραγωγή της χρονιάς. Με το ίδιο copy paste σενάριο της δυσλειτουργικής Αμερικανικής οικογένειας απλά για να μην μας πάρουν και χαμπάρι στην θέση των γονιών βάζουμε ένα λεσβιακό ζευγάρι. Κατά τα άλλα τα ίδια και τα ίδια, ακόμα και η σκηνοθεσία αυτών των ταινιών έχεις καταντήσει μανιέρα. Καλές οι ερμηνείες αλλά δεν προσθέτουν τίποτα απολυτός.

Για πρώτη φορά επιτέλους. Αν και μάλλον δεν θα μου έλειπε καθόλου. Μπορεί την χρονιά που βγήκε να ήταν μια γροθιά στην υπερ-συντηρητική Αμερική αλλά αυτό που εγώ είδα ήταν ένα πλούσιο παιδαρέλι και μια πλούσια μεσήλικη γκόμενα να παίζουν αλλαξοκωλιές επειδή… βαριούνται, με την προφανώς βλαμμένη κόρη της δεύτερης να είναι στην μέση. Με τον Dustin Hoffman σε μια ακόμα δική του φοβερά υπερτιμημένη “κλασική ταινία” (μετά τα kramer vs kramer και rain man).

Και τελικά αυτή ήταν η… καλύτερη από όσες είδα. Ποιος να μου το έλεγε όταν ξεκίνησα να τις κατεβάζω. Βασικά και αυτό μια μετριότητα ήταν αλλά είχε ένα τόσο εξωφρενικά γελοίο σενάριο που σχεδόν ήταν γαμάτο. Κρίμα μόνο που έπεσε στα χέρια κακού σκηνοθέτη. Αν το είχε αναλάβει κανένας Rodriguez ίσως να είχαμε και κάτι πραγματικά καλό.

χμ…είναι τόσο καλό?
Δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το δω και μάλλον πρέπει!

Εχθές το βράδυ είδα το The Fighter

Ο Bale πολύ καλός στον ρόλο του και πραγματικά αγνώριστος.Έχασε τόση μυική μάζα!!Να δω πως θα πάιξει πάλι τον Batman…

διαβασετοκομικδιαβασετοκομικδιαβασετοκομικδιαβασετοκομικδιαβασετοκομικ

*στη real news εχει το dvd της ταινίας [B]Ο Άνθρωπος με το Γαρύφαλλο[/B]

Πολύ σπουδαία ταινία
…είδα σήμερα πάντως τον ‘‘Κόμη Μόντε Κρίστο’’ με Καβιζιέλ, Γκάη Πιρς…πολύ καλή ταινία
:):!:

νταξξξξξξ…πόσο ταινιάρα???
Darren Aronofsky :bow2::bow2::bow2:

[SPOILER]η τελευταια σκηνη οταν μπαινει στο ρινγκ για την τελευταια μαχη με υποκρουση γκανς εντ ροουζις ειναι ανατριχιλα:bow2:[/SPOILER]

εδώ ανατρίχιασα κι εγώ που δε μου αρέσουν οι guns n’ roses.

τόσο καλό είναι ε?
σίγουρα θα γίνει κι αυτό.με έψησε η ταινία.

Απορω που σας αρεσε το Scott Pilgrim vs. the World, εμενα με ειχε εκνευρισει απιστευτα…

Οχι απλα πολυ καλη, [B]ΤΑΙΝΙΑΡΑ[/B]… Οπως φοβερο και το βιβλιο.

well,ειναι για καπως ‘‘συγκεκριμενο’’ κοινο εδω που τα λεμε.

χορρορ,αν σου αρεσε αρκετα η ταινια λογικα το κομικ θα το λατρεψεις

+και ‘‘Το Πουλί Με Κρυστάλινα Φτερά’’…του Αρτζέντο…άλλη μια φοβερή ταινία:):!:

Ωραία ταινία, σασπένς, αλλά κάτι του 'λειπε!

Και μετα “ψηθήκαμε” για κλασσικούρα! Εντάξει, απλά έπος! (Stephen King λέμε)