Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Φαίνεται ενδιαφέρον. Λέει τίποτα;

On topic:

Όταν η αϋπνία βαράει κόκκινο εκεί καταντάς…

[B]Aftershock[/B] : ένα συγκλονιστικό δράμα, γύρω από τις τραγικά γεγονότα του φρικτού σεισμού στην Tangshan to 1976 και τις συνέπειες του στη ζωή των εναπομείναντων διασωθέντων μελών μιας οικογένειας.

[B]Βαθμός : 9[/B]

Απο τα extras των Star Wars Special Edition

[B]Empire of Dreams[/B]

Αυτο που μου μεινει ειναι στο τελος που ο Lucas Λεει οτι ενω προσπαθησε και καταφερε να φτιαξει τις 2 ταινιες ανεξαρτητος απο την FOX, στεκοντας εναντι στις Α.Ε., στο τελος εφτασε να εχει ο ιδιος ομιλο επιχειρησεων :stuck_out_tongue:

Σειρα εχει το [B]Fanboys[/B]

Πολύ καλό θριλεράκι με την αγωνία και το σασπένς να χτυπάνε κόκκινο καθόλη την διαρκεια της…Σκηνοθέτης ο Ντένης Ηλιάδης του Hardcore…

μαλακιουλα ειναι το fanboys Tommy.

διαφωνω! το fanboys ειναι πολυ καλη ταινιουλα.
χτες:

επος.

θεικο τυπακι…μου αρεσε η ταινια…

μέτριο μωρέ, δεν έβγαλε και τόσο γέλιο, είχε λίγα βυζιά χωρίς να υπάρχει ανάγκη, θα μπορούσε να έχει περισσότερα εφέ και να μοιάζει καλύτερο αλλά ήταν low-budget και γενικά αρκετά λιτό παρόλη την ας πούμε πρωτότυπη ιδέα του. για εναλλακτικό του Rubber έψαχνα…

τέσπα for today:

Το μίσος, η αυτοδικία, ο πόνος γύρω από ένα βίαιο περιβάλλον είτε αυτό είναι η επαρχία στην Δανία είτε ένας καταυλισμός στην Αφρική. Όλα αυτά δίνονται άψογα σε ένα πολύ δυνατό δράμα που αποφεύγει το μελό και αποσπάει καταπληκτικές ερμηνείες ακόμα και από τους πιτσιρικάδες ηθοποιούς.

Η πρώτη ταινία έστω και άθελα της είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ψηφιακό περιβάλλον αρκετά πρωτότυπο που ίσως και άθελα τους έβγαζε ένα λυρισμό ίσως μια γλυκεία μελαγχολία καταφέρνοντας να είχε αφήσεις πίσω της τις όποιες σεναριακές απλουστεύσεις. Εδώ αν και η ταινία είναι ίσως και πιο εντυπωσιακή αλλά δεν προκαλεί τα ίδια συναισθήματα παρά μόνο με την εξαιρετική μουσική των daft punk. Ενδιαφέρον ο ρόλος του Τζεφ Μπρίτζες ως μια Μεσσιανική φιγούρα. Καλή πάντως βλέπεται κάτι παραπάνω από ευχάριστα ειδικά αν είσαι και φαν της πρώτης ταινίας.

‘‘Το Κακό Στην Εποχή Των Ηρώων’’
…λίγο πιο τραβηγμένο απ’το ‘‘Το Κακό’’, αλλά πολύ καλό κιαυτό
:):!:

καλο ητανε.ειχε αρκετο γελιο και αρκετες αναφορες σε αλλες ταινιες.το μονο κακο ηταν οτι προς το τελος παραεγινε προβλεψιμο

[B][U]Push [/U][/B]στο ΣΤΑΡ…ΓΤΠΚ…

Οh My Holy Shit!!!
Μολις το ειδα!!!
Και μονο που παιζει ο θεος φτανει!!!
Εξαιρετικο action/horror/sci-fi b movie με πολλη δραση,φοβερη σκοτεινη αναπαρασταση του Λονδινου και την επαναλμβανομενη μελωδια του ‘‘Nights In White Satin’’ σε ολη την ταινια.
Aν γουσταρετε τετοιου ειδους ταινιες,δειτε το παιδια!!!
Ειναι ψιλοσαπιο,αλλα λεει!!!

Παίζει και να είναι άρρωστη θεΐλα όπως το κόβω. Μπαίνει στα “to watch” άμεσα…

On topic:

Ναι λοιπόν, το είδα κι εγώ και γαμεί!

^^ ε.θα μπορούσε να είναι και καλύτερο…

Ντάξει, παίζει και το τι ψάχνεις σε μία ταινία. Το θέμα είναι οτι έχει αυτή τη σκοτεινή ατμόσφαιρα και την ψιλοαργή εξέλιξη που έχουν γενικά οι Σκανδιναβικές ταινίες. Πράγμα που εμένα με τράβηξε κατευθείαν…

σκανδιαναβια rules λέμε.!
απλά αυτή ειχε ενα - δυο σημεία που θα μπορούσε να είναι καλύτερα και να τραβούσε περισσότερο το ενδιαφέρον…

Καλά, σίγουρα. Σαφώς και δεν είναι top of the top or something, αλλά σίγουρα είναι παραπάνω από απλά καλή ταινία.

αυτό μου άρεσε αρκετά…απλα απο ενα σημείο και μετά το παει αλλού, και με άλλη λογική…αλλά ωραία ιδέα…

*edit…ναι να το κάνεις…