Θα το τσεκάρω στα σίγουρα. Νομίζω πως πιάνω τι παίζει γενικά αλλά έχω περιέργεια να δω πως το rollάρουν…
Το’‘Train’’…τρόμου στυλ Χόστελ…που κακοί Ανατολικοευρωπαίοι σκοτώνουν αθώα Αμερικανάκια…αν και είχε τις στιγμές του, μετάνιωσα που το νοίκιασα:):!:
Μεγαλη ταινια!Απο τις καλυτερες του John Carpenter και απο τα καλυτερα 80’s horror films,αν κ remake ταινιας του '50!!!
Φοβερο και με θεο Kurt Russell…
- [B]The Cooler[/B] : ένα αξιοπρεπές φιλμ με θέμα τον “θαυμαστό”, αλλά και συνάμα δραματικό κόσμο των καζίνο του Λας Βέγκας, με πρωταγωνιστές τρεις εξαίρετους καρατερίστες ( Μέισι, Μπαλντγουιν και Μαρία Μπέλο ) οι οποίοι δίνουν ρέστα.
[B]Βαθμός : 7[/B]
- [B]Slither[/B] : μια από τις καλύτερες κωμωδίες τρόμου της περασμένης δεκαετίας.
[B]Βαθμός : 8[/B]
- [B]Let The Right One In[/B] : ένα horror movie-έκπληξη εκ Σουηδίας, το οποίο συζητήθηκε πολύ το 2008 και επανέφερε στο προσκήνιο το παρηκμασμένο είδος των vampire-horror films σε συνδυασμό με μια ευφυή και εξαιρετική ιστορία.
[B]Βαθμός : 9[/B]
Λοιπον.1)Το ‘‘Τhe Cooler’‘ειναι οντως πολυ καλο και σε αλλη μια ταινια ο Macy κλεβει την παρασταση,Παραδοξως ειναι πολυ καλος και ο Baldwin.
2)Το’’ Slither’’ δεν το εχω δει.
3)Για το ''Låt den rätte komma in ''διαβαζα τις αποθεοτικοτερες των κριτικων πριν το δω και ημουν προετοιμασμενος για το αριστουργημα των αιωνων,αλλα ειλικρινα δεν επαθα την πλακα που περιμενα να παθω.Ειναι φυσικα πολυ ωραια ταινια,ο πιτσιρικας ο ξανθος ειναι φανταστικος,αλλα εγω θα εβαζα 8/10!!!
Ο Μέισι είναι τρομερός καρατερίστας και ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Ο Μπάλντγουιν ήταν υποψήφιος για Οσκαρ για την ερμηνεία του στο Cooler.
Το Let The Right One In δεν είναι το απόλυτο αριστούργημα των αιώνων, αλλα μια πολύ καλή ταινία με ένα εξυπνο storytellig. Είτε 8 είτε 9 στη βαθμολογία δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.
Ναι[COLOR=“White”]…[/COLOR]
και εγω διαβασα καλες κριτικες αλλα ουτε εγω πορωθηκα. ηταν μια ευχαριστη ταινια και τιποτα παραπανω. τι παραπανω μπορεις να ζητησεις απο ενα εργο με βαμπιρ?
βασικα εγω ξενερωνω οταν βλεπω ταινιες με βαμπιρ που διαδραμματιζονται στο “σημερα”. μου φαινεται πολυ ξεπερασμενο. γουσταρω πολυ περισσοτερο ταινιες οπως το συνεντευξη με ενα βρικολακα που το ολο περιβαλλον σε βαζει πιο βαθια στο θεμα και σε κανει να το πιστεψεις πιο πολυ.
απο εμενα παιρνει 7αρακι για να πω την αληθεια αλλα ειμαι λιγο ζορικος στη βαθμολογηση ταινιων (το αντιθετο απο οτι με τη μουσικη :lol:)
Και γω το ιδιο επαθα με το 'Låt den rätte komma in που οταν το ειδα ειπα απλα “ok”
Επιτέλους κατάφερα να δω όλη την τριλογία…
Το 1ο και το 3ο αξίζουν από Maniac Cop. Υπάρχει και το Psycho Cop, άν γουστάρεις ταινίες με κακούς μπάτσους.
τέσπα αυτό για σήμερα:
Πέρασε ωραία η ώρα,είναι ευχάριστη ταινία.Πόσο θεά είναι η Olivia Wilde.Την αγαπώ.
αγαπημένη ταινια… βγαίνει το 2011 κι αλλο!!!
ον
The Mechanic… δεν ειχα απαιτήσεις οπότε καλα ηταν…
Η οποία θα είναι η τρίτη ταινία the thing. Η ταινία του Carpender είναι remake τους The Thing from another world του 1951.
ον
The Mechanic… δεν ειχα απαιτήσεις οπότε καλα ηταν…[/QUOTE]
To ‘‘The Mechanic’’ ειναι remake της ομωνυμης ταινιας με Charles Bronson.
Προσωπικα με καινουρια remake oυτε καν ασχολουμαι.Το παλιο ειναι πολυ καλο παντως!!!
και τα 3 τα εχει γράψει ο ίδιος για αυτο εχω μερικές ελπίδες για το καινούριο
αν και θα ήθελα να ηταν βασισμένο πανω στο videogame που ηταν η συνέχεια της ταινιας και γαμισε!!!
δεν το ήξερα αυτο για το The Mechanic θα το κοιτάξω και το παλιό…
Παίζει κάργα υλικό γενικά από τέτοιου στυλ ταινίες. Πάντως κι εμένα το 2ο με ψιλοξενέρωσε…
Thumbs up στον crimson_Idol για το suggestion. Η ταινία έσπειρε!
και θα ήταν πολύ καλύτερη αν μερικά πράγματα συνέχιζαν στο σενάριο…αλλά δεν πειράζει…εκεί πάνω τα βλέπουν όπως θέλουν…και καλά κάνουν.!!