Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Αρκετα καλο :smiley:

+πολύ ταινιάρα…η σκηνή με τον Μάρευ να παίζει τον εαυτό του, όλα τα λευτά:):!:

Το shaun of the dead το βρηκα πιο εξυπνο παντως

[B]The Crying Game[/B]

Πολύ καλή…μου άρεσε!
Αν την έβρισκα και σε καλύτερη κόπια…
Η “ανατροπή” πάντως που είχα διαβάσει/ακούσει πριν τη δω δε με εξέπληξε και τόσο

Μπαμ έκανε ότι είναι άντρας[/SPOILER]

Not bad. Ενδιαφέρουσα ταινία με ωραία δομημένη βία και έξυπνο χιούμορ.

αρχίδας Kitano. με άρεσε
αλλά θα έπρεπε να διαβάζω, τσκ

[B]Κοντσερτο Για Πολυβολα(1967)[/B]

Eιπα εδω και μερες να κανω ενα αφιερωμα στον ελληνικο action κινηματογραφο.Ξεκινησα με αγαπημενες Κουρκουλοταινιες που ειχα ξαναδει και ειπα να δω κι αυτο.
Ανευρο.αψυχο κατασκοπικο film με την Βουγιουκλακη Νο2,κατα κοσμον Τζενη Καρεζη.Ο Φωσκολος μπορει τοτε να εκανε τα χατηρια της χουντας και να εγραφε εθνικοπατριωτικα σεναρια(αν και για μενα ο τυπος ηταν μεγαλη πενα στο σινεμα κι ας μνημονευεται για Λαμψη και Καλημερα Ζωη),αλλα εδω η ταινια ουτε αυτους τους σκοπους δεν εξυπηρετει τοσο μονοτονη που ειναι.Περα απο το γιγαντα Μανο Κατρακη και καποιους λατρεμενους βηταρολαδες/καρατεριστες(Σ.Καλογηρου/Βασος Ανδρονιδης/Μακης Ρευματας/Zωρας Τσαπελας) παιζουν οι ανυποφοροι σε σημειο αηδιας Αντρεας Μπαρκουλης και Κωστας Καζακος(τραγικος οπως παντα).
Εχουν γυριστει παρα πολυ καλυτερες ταινιες τετοιυ ειδους παντως!!!Η συγκεκριμενη ειναι λιγο γραφικη θα ελεγα!

πολυ ωραιο θριλερ,το οποιο αν και δεν εχει παρει καλες κριτικες εμενα μ αρεσε:roll:
τζονι ντεπ αψογος σε ψυχακικους ρολους οπως παντα
παντως αν καποιος εχει δει αρκετα θριλερ ευκολα καταλαβαινει τι συμβαινει

…και ο Τζον Τορτούρο, είναι καταπληκτικός
…κιεγώ διαφωνώ με τις κριτικές…πολύ καλό θρίλερ
:):!:

September 12 2011
Star Wars Complete Saga on Blueray !

ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι

[B]My Soul To Take[/B]

Ψιλομαλακιούλα αλλά έχω δει και πολύ χειρότερες
Ξενέρωσα με το τέλος και τον δολοφόνο(η κοπέλα μου τον βρήκε από το πρώτο 10λεπτο)

Στο πρωτο που επαιζε ο τζον σινα μου αρεσε.Αυτο εδω ομως δεν βλεπετε!!!

Ετσι κ’ ετσι.

[SPOILER]ΜεγαΛη Ξενερα στο τελος[/SPOILER]

ετσι κι ετσι λεει. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι. ετσι κι ετσι.

το σποιλερ δεν μπαινω καν στον κοπο να το σχολιασω.

Νταξει ομως.

Επειδη σ’αρεσε εσενα ή επειδη εχει παρει καμια εικοσαρια βραβεια δεν παει να πει οτι ΠΡΕΠΕΙ να αρεσει και στον αλλο ρε φιλε.

[SPOILER]Δηλαδη δεν ξερω ισως να μην εχω πιασει το νοημα της ταινιας(πολυ πιθανον) αλλα για πες. [/SPOILER]

Εμ, ναι. Ξέρω’γω…

lol τι πηγες και ειδες και εσυ :stuck_out_tongue:
παω να το το The Return τωρα , για να παρω θεση :smiley:

Έλα μου ντε. Τα θέλει κι εμένα ο κώλος μου…

Ανάλογη αντίδραση είχα χωρίς καν να δω την απάντηση αυτή για το the return :lol: