Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

είδα το [B]Down By Law[/B] από τζάρμους! Δεν έχω δει πολλές ταινίες του για να συγκρίνω.

Χωρίς να τρελάθηκα, μου άρεσε… Ανά σημεία με κούρασε το οδοιπορικό, αλλά γενικά γαμώ. Ο μπενίνι γλύκας<3. Θα προτιμούσα επίσης να είχε λίγο παραπάνω μουσική η ταινία.

Παιδια,ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.Τι να κανουμε δηλαδη,να το κρεμασουμε το παιδι?Δικαιωμα του ειναι να μην ξετρελαθηκε!!

imho, η επιστροφή πρέπει να διδάσκεται σε σχολές κινηματογράφου σαν πρότυπο σινεμά.

Bασικα στην ταινια δεν μου αρεσαν οι συνεχεις μεταφορες που γινονταν,απ την αλλη μου αρεσε οι φωτογραφια και η σκηνοθεσια αρκετα.Νταξει ισως πρεπει να την δεις αρκετες φορες πριν τη λατρεψεις,μιας και δεν βλεπω πολυ τετοιου ειδους ταινιες.Θα την ξαναδω στο μελλον,σιγουρα.

Δες το Night on Earth !

Συμφωνω απολυτως!!!

Εντάξει έχει να κάνει και με το σινεμά που ψάχνεις να δεις για να μην είμαστε και άδικοι. Απλά όταν μια ταινία καταφέρνει να σου μεταφέρει έντονα συναισθήματα (όπως έχει κάνει το the return) κάπου αντιδράς αντανακλαστικά όταν βλέπεις τέτοια σχόλια όσο άδικο και αν είναι στην τελική για αυτόν που κάνει τα σχόλια.

οταν μια ταινια εχει καλο εξωφυλλο δε πα να πει οτι ειναι και καλη…οταν εχει κακο εξωφυλλο ομως,σημαινει πως ειναι αθλια

εχει δει κανείς αυτή την τριλογία?? (σκέφτομαι να τις δω)

[COLOR=“DarkRed”][SIZE=“4”][B][U]Red Riding[/U]: In the Year of Our Lord[/B][/SIZE][/COLOR] [B](1974 1980 1983)[/B] ημερομηνίες στον τίτλο είναι, και οχι το πότε γυρίστηκαν.
[B]
Official Trailer[/B]

???

Την ταινια εγω την ειχα βαλει σε φαση chillin’ στο καναπε,για να χαλαρωσω.Ενας σβαρτσενεγκερ δεν θα με χαλαγε εκεινη την ωρα δηλαδη…Απλα περιμενα κατι αλλο και πηρα κατι αλλο.Ειναι ταινια που θελει χρονο.

The Shutter Island

Απορώ γιατί δεν την είχα δει νωρίτερα…ταινιάρα

Έντονη ταινία με άψογη σκηνοθεσία και πολύ καλή ερμηνεία από τον Fassbender…
…οι καρδούλες όμως πάνε αλλού :p…

[SPOILER]
[/SPOILER]

:roll:

Επαθα ενα σοκ οταν τον ειδα πως καταληγει στο τελος! Πολυ δυνατη

ναι, αλλα ειναι διαφορετικος ο σκηνοθετης(αμερικανος, μπλιαχ:p)

εχουν πει ομως πως οι συντελεστες των shawn of the dead και hot fuzz θα κανουν και τριτη ταινια καποια στιγμη:wink:

Τρομερη ταινια παιδια!!!:wink:

σκατά στα βίντεοκλαμπ πραγματικά! Εχω πάει χιλιάδες φορές να το ζητήσω, τη μία δε το βρίσκουν, την άλλή το έχουν νοικιάσει, την άλλη μου δίνουν άλλη ταινία, whateva

Προφανως γουσταρα απειρα !!! :bow:

Λες και εβλεπα το karate kid 1 μονο που αντι για τον ραλφ ματσιο και τον πατ μοριτα ειναι ο πιτσιρικας και ο τσακι τσαν!!!

[B]True Grit
[/B]
Πολύ μέτριο. Ισως η χειρότερη ταινία των Κοεν. Κανένα στοιχείο δικό τους, λογικά έκαναν πλήρη αντιγραφή του παλιού. Σώζεται από τις εξαιρετικές ερμηνείες, αλλά μέχρι εκεί.

Μην είσαι υπερβολικός κι εσύ τώρα. Το Ladykillers είναι με διαφορά το χειρότερο τους και μάλλον δεν πρόκειται να ξαναβγάλουν χειρότερο από αυτό.

Το True Grit δεν είχει τίποτα δικό τους, όντως. Επέλεξαν να το κινηματογραφήσουν με πολύ safe τρόπο, χωρίς να αποκλίνουν πολύ του τρομερού ορίτζιναλ, αλλά και χωρίς να αποτελεί αντιγραφή. Η σκηνοθεσία ήταν καταπληκτική, χωρίς να έχει τα φετίχ των Κοέν.
Την ταινία, προσωπικά, την καραγούσταρα, αλλά θα προτιμούσα να σταμάταγαν να γυρίζουν ταινίες με σενάριο άλλων (πλέον η 4η ταινία που δεν είναι δικό τους το σενάριο, μετά τα Intolerable Cruelty, Ladykillers και το υπεραριστουργηματικό έπος, No Country For Old Men). Τα δικά τους τα ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο (με το NCFOM, να αποτελεί εξαίρεση βέβαια), ακόμα και στις πιο μέτριες ταινίες τους (Burn After Reading για παράδειγμα).