Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Intolerable Cruelty μακράν το χειρότερο από Κοεν, πάντως και το burn after reading ψιλοχαζομάρα μου είχε φανεί. Προσωπικά το ladykillers μου φάνηκε συμπαθητικό.

on topic

[B]The Rite[/B]

καιρό είχα να δω θρίλερ με εξορκισμούς, τα είχα βαρεθεί και αυτή η ταινία μου θύμισε το γιατί. Το ίδιο σχεδόν copy paste σενάριο με όλα τα υπόλοιπα, με τα ίδια “τρομακτικά” τρικ. Περισσότερο απευθύνεται σε πιτσιρικάδες που δεν έχουν δει κάτι ανάλογο. Ο Hopkins πάντως φαίνεται να το διασκεδάζει περισσότερο από ότι συνήθως και καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον χωρίς να σε πάρει ο ύπνος.

The Birds

Ψιλοαπογοήτευση…την περίμενα καλύτερη
Ίσως να φταίει πως η πρώτη ταινία που είδα από Χίτσκοκ ήταν το Psycho και δύσκολα να ξεπεραστεί το feeling που βγάζει
Eπίσης με ξενέρωσε το τέλος που δεν αποσαφηνίζει τίποτα

Η επόμενη που θα τσεκάρω μάλλονε είναι η “Rear Window”

Warriors 1979:):!:

Πασχαλακο,απογοητευση το ‘‘The Birds’’’???8O
Eνταξει σεβαστη η αποψη σου βεβαια,αλλα προσωπικα το θεωρω ταινιαρα!!!

Αυτο κι αν ειναι ταινιαρα!Για μενα ισως η καλυτερη ταινια με συμμοριες!!!
Walter Hill,γαρ!!!

To Running Scared ειχε στο Star. Γαμω τις ταινιουλες. Eμπαινε ανετα και στο θρεντ με το νομο του Μερφυ σε ολη τη φαση του κυνηγητου για το οπλο.

πάντως ντάξει, δε το βάζεις και στ’ αριστουργήματά του ή στις ταινίες που ξεχωρίζουν.

δηλαδή; :-k

εδιτ/ πώς βρέθηκα στα posts που σχολίασα, δε θα το μάθω ποτέ :expressionless:

Aπογοήτευση γιατί την περίμενα πολύ καλύτερη από αυτά που άκουγα/διάβαζα
Kαλή αλλά όχι ταινιάρα(κατ’εμέ πάντα)
Το τέλος δε μου έκατσε καλά

[SPOILER]Θα προτιμούσα μια εξήγηση για το “φαινόμενο” ή κάποια διαφορετική κατάληξη από ένα φινάλε χωρίς καμία απάντηση, ούτε καν τέλος[/SPOILER]
:slight_smile:

Edit:Θα έπρεπε να υπάρχει thread για τον Hitchcock(δεν βρήκα τίποτα στο search)
Ας φτιάξει κάποιος που ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω και δε βαριέται

open your eyes victoria…εεεε, pasxalako ήθελα να πω…:stuck_out_tongue:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7955&highlight=alfred+hitchcock

Η προφορα με ξενερωνει απιστευτα φιλαρακο :slight_smile:

:roll:
Aυτό το γαμωsearch δεν το πάω σε κανένα forum
Thanks πάω να το διαβάσω

:D:D:D

Το ‘‘Red Riding Hood’’…μετριότατο:):!:

ε κανε δυο δευτερόλεπτα παραπάνω και εσυ…πήγαινε στην εξελιγμένη και πάτα και την επιλογη/κατηγορία που μπορεί να υπάρχει αυτό που θες…ας πούμε τώρα Κινηματογράφος & Τηλεόραση …
γιατι αλλιώς ψάχνει τα πάντα , ακόμη και το καθένα ποστ…ετσι βγάζει τα πάντα

Charlie Bartlett
δεν το ειδα ολο αλλα ειχε τη φαση του

Ναι είχα ξεχάσει το Ladykillers. Ακόμη και σε αυτό πάντως περνάς καλά, αυτό θέλω στους Κοέν. Να περνάω καλά είτε γελώντας είτε να με προβληματίζουν με κάτι αριστουργήματα τύπου N.C.F.O.M.
Αυτό το βρήκα ανούσιο για 1η φορά. Αυτό που είπες. Παραήταν safe.

[B]Caddyshack[/B]

Από μια μακρινή περίοδο που και εκεί στην Αμερική έκαναν κωμωδίες με τις οποίες γελούσες.

Λέμε ΝΑΙ στα Ice Age.

Κατα τ’ άλλα. Δε ξέρω τι τρέλα μ’έπιασε σήμερα, αλλά έφαγα μια απίστευτη φλασιά και ξέθαψα απ’τα άδυτα του παιδικού μου υποσυνείδητου μια ταινία που είχα καραγουστάρει μικρός, και την είχα ξεχάσει εντελώς!

Οι λίγο μεγαλύτεροι εδώ μέσα (που έχετε ζήσει λίγο τα '80ς) θυμάστε αυτό το ΚΑΛΤ ΕΠΟΣ που ακούει στο όνομα [B]Teen Wolf[/B]??? Ο Michael J Fox στον ρόλο κλασικού αγχωμένου αμερικάνου έφηβου, σε κλασικό highschool της εποχής, ο οποίος είναι ένας loser και συνεχώς χάνει με την ομάδα του μπάσκετ, μέχρι που ανακαλύπτει οτι… μπορεί να μεταμορφωθεί σε λυκάνθρωπο!

Και αυτομάτως έρχονται οι επιτυχίες, γίνεται δημοφιλής, κερδίζει τη γκόμενα που ως τότε τον σνόμπαρε και εξοργίζει τον δικό της γκόμενο (κλασικό επίσης έφηβο/κακό/μορφονιό των teen ταινιών της εποχής, που έχει αντιζηλίες με τον ήρωα κλπ). Μέχρι που στο τέλος επέρχεται η ανατροπή όταν συνειδητοποιεί οτι θέλει να είναι ο “εαυτός” του και να μη τον γουστάρουν ως λυκάνθρωπο αλλά γι’αυτό που είναι πραγματικά… Και κλασικά έχουμε μια μάχη μπάσκετ στο τέλος όπου όλα κρίνονται στο λεπτό κλπ κλπ.

Όλα αυτά συνοδευόμενα απο κλασική επίσης ποπ καρακιτσαρία της εποχής, στερεότυπα “teen parties”, ξεπερασμένες κόντρες του ήρωα με τον διευθυντή του σχολείου, καλτ ατάκες την ώρα του σεξ “you’re an animal” κλπ. [B]EIGHTIES[/B] λέμε!!! \:D/

Εντάξει. Το είδα πάλι μετά απο πάρα πολλά χρόνια. Υπήρξαν στιγμές που πραγματικά σκεφτόμουν: Θεε μου, τι [U]μαλακίες[/U] έβγαιναν τότε! :lol: Αλλά τίμιες μαλακίες ομολογουμένως. :stuck_out_tongue:

Πραγματικά η απόλυτη απομυθοποίηση. Τουλάχιστον το Καράτε Κιντ εξακολουθεί να με καβλώνει και τώρα. :stuck_out_tongue: (άλλης κλάσης ταινία το Καράτε Κιντ).

Πέρασε ευχάριστα η ώρα πάντως, γέλασα. Α και η ξανθιά γκόμενα στην ταινία είχε επίσης μια σκηνή που είχα απωθήσει στα άδυτα του νου μου και θυμήθηκα μετά ευχαρίστησης.

:lol::lol:

το teen wolf είναι η μεγαλύτερη ένοχη απόλαυση των '80 :stuck_out_tongue:

Δεν έχει πολύ καιρό που είχα βάλει το soundtrack και έπαιζε. \:D/

εδω ειναι η ουσία…ολες αυτές οι ταινιες, εκείνης τις εποχής μοιάζουν να ειναι αυθεντικές…οι ταινιες σε τέτοιο στυλ πλέον μοιάζουν όλες επιτηδευμένες και δεν τις αντέχεις με τίποτα