Monsteroustickalotis 8)
respect ταινία :D:D
[B]Βαθμός : 7[/B]
[B]Βαθμός : 7[/B]
Αρκετα καλο!!!Ισαξιο του πρωτου και αρκετα καλυτερο απο το δευτερο
[B]The Adjustment Bureau[/B]
Το matrix και το dark city αν ήταν ρομαντικές κομεντί θα έμοιαζαν με αυτή την ταινία. Φαντάζει γελοίο αλλά η ταινία τελικά βλέπεται μάλλον άνετα λόγω πρωταγωνιστών (αν και ο Damon έχει καταντήσει λίγο μαϊντανός τελευταία). Συμπαθητική ταινία που λόγω καλής διάθεσης δεν την έθαψα σε άλλη περίπτωση νομίζω θα έγραφα διαφορετικά πράγματα.
Επίσης η Emily Blunt είναι μια θεά και να δείτε την ταινία μόνο και μόνο για αυτήν. 8)
Μετά από προτροπή του jiopas…
Kανε κανα σχολιο ρε συ.Πως σου φανηκε?
Dawn Of Dead…το πάλιό:):!:
του 1978? που στον πεοντα το πρηκες? εγω δεν μπορω να το βρω πουθενα!
Το παλιο dawn of the dead το είχε βάλει κάποια στιγμή το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ σε DVD μαζί με το night of the living dead. Αλλά και σε torent το βρίσκεις εύκολα βασικά.
ναι πρεπει να αρχισω να ψαχνωμαι με τορρεντ κλπ γιατι απο ντιβινταδικο (ακομη και απο 1 πολυ μεγαλο 3οροφο που πηγαινω που εχει σχεδον τα παντα) αλλιως δεν παιζει… και τα βαριεμαι τα κατεβασματα με τις ωρες…
Ντάξει, η αλήθεια είναι δεν τρελάθηκα. Αλλά προσκύνησα τραγική ηθοποιία πρωταγωνίστριας, χαχαχα!
Ουτε εγω τρελαθηκα,αλλα ειχε ατμοσφαιρα και πολυ ομορφη φωτογραφια-μουσικη.
Καποιες σκηνες επισης ηταν πολυ καλες,αλλα κουραζε καπως ο αργος ρυθμος της.
Εμενα παλι η πρωταγωνιστρια για ταινια b διαλογης μου φανηκε πολυ Οκ μεσα στη σαπιλα της.Μαλλον το ιδιο λεμε τελικα!!
Οσον αφορα στο Dawn Of The Dead ,επειδη δεν ειμαι και πολυ fan ταινιων με zombies,το βρηκα ψιλοσαχλα!
Ξαναλεω ομως οτι δεν ειμαι fan των zombies.
Απλα προσκυνησα μουσικη των Goblin,μονιμων συνεργατων του Dario Argento o oποιος εχει κανει και παραγωγη στην ταινια!!!
Καλά, μουσική uber respect. Παράνοια σκέτη! Απλά όπως είπες ήταν υπερβολικά αργή η ροή της για τέτοιου είδους ταινία. Και το τέλος ήταν λίγο σφηνάκι…
[B]The Shout(1978)[/B]
Εσκεμμενα αυτη την ταινια δεν την παρουσιαζω στα b-movies,αλλα εδω.Ταινια που διεκδικησε επι ισοις οροις τον Χρυσο Φοινικα το 1978 ,σκηνοθετημενη απο τον πολυ σπουδαιο Πολωνο σκηνοθετη Jerzy Scolimowski και με cast που περιλαμβανει τον απιστευτο και σε αυτην την ταινια και γενικοτερα Alan Bates(Zorba The Greek),αλλα και τον John Hurt δεν την λες b-movie,αλλα σιγουρα την λες cult.
Προκειται για ενα ιδιαιτερα ιδιαιτερο horror film,πολυ καλλιτεχνικα φτιαγμενο και πολυ αλλοκωτο,ακαταλαβιστικο σε σημεια,αλλα ακρως γοητευτικο.
Ο Alan Bates και οι σκηνοθετικες πινελιες του Skolimowski δεσποζουν στην ταινια που πραγματευεται τις υπερφυσικες/μαγικες ικανοτητες ενος ταξιδευτη που εισαβαλλει απροκαλυπτα στη ζωη ενος ζευγαριου.
Η ελαχιστη μουσικη που υπαρχει στην ταινια,χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο,ειναι δημιουργια των Tony Banks και Michael Rutherford των progressive rock masters Genesis.
Υ.Γ.Weedow,αν γουσταρεις τρελα και παρανοια δες το!!!
Από περίπτερο πριν 7-8 χρόνια…το remake μου φαίνεται το ίδιο καλό
…πάντως πριν λίγο, είδα και το Land Of The Dead, και το αφιέρωμα στον Ρομέρο, μάλλον τελείωσε εδώ
:):!:
[B]Mega shark vs giant octopus[/B]
Τελικά από αυτήν την εταιρία (asylum) είχα δει και άλλες ταινίες αλλά ήταν μεγάλο χάλι. Όχι πως αυτή είναι καλύτερη αλλά εδώ μπορώ να πω ότι το διασκέδασα περισσότερο αφού κάποιες σκηνές είναι πραγματικά επικές. Μόνο με πολύ ποπ κορν και κανιβαλιστική διάθεση αλλιώς δεν λέει. Έχει και σικουελ αλλά δεν μπόρεσα να βρω υπότιτλους ακόμα.
Πολυ ωραια ταινια
[B]Eden Lake(2008)[/B]
Εχετε καταλαβει οτι βλεπω σχεδον αποκλειστικα παλιες ταινιες και οτι με τις καινουριες ειμαι πολυ επιλεκτικος.
Η συγκεκριμενη ταινια απο την αφισα της μου εκλεινε το ματι και μου ελεγε :’‘Eλα!!!’’.Και πηγα και δε το μετανοιωσα καθολου!!!Ισα ισα!!!ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!
Απο το πρωτο δεκαλεπτο εχει εναν ρυθμο σταθερο και δεν τον χανει πουθενα και για τιποτα.
Ενα ζευγαρι παει σε μια λιμνη για ρομαντικο weekend και τους την πεφτει μια συμμορια απο 6-7 12χρονα μαλακισμενα.
Καλα να περασετε…
ξαναειδα αυτο το διημερο τα 2 batman…οτι και να πεις ειναι λιγο…
τα τελευταια 6 λεπτα του Dark Knight ειναι το καλυτερο φιναλε σε ταινια,απο οποια αποψη και να το δεις
Οντως ωραιο αυτο,με πολυ αγωνια αλλα λιγο μου την εσπασε το τελος:D