Ντάξει, αγαπώ τέτοιες ταινίες. Παίζει και υπερέπος με το όνομα Sharctopus! Χαχαχαχα!
On topic:
Πρόσφατη αγορά και έκατσα και το (ξανα)είδα χτες το βράδυ…
Ντάξει, αγαπώ τέτοιες ταινίες. Παίζει και υπερέπος με το όνομα Sharctopus! Χαχαχαχα!
On topic:
Πρόσφατη αγορά και έκατσα και το (ξανα)είδα χτες το βράδυ…
Weedow,επειδη εχω καταλαβει πανω κατω τι γουσταρεις δες οπωσδηποτε το ‘‘Eden Lake’’ αν δεν το εχεις δει.
Το ‘‘Creepshow’’ καλο ειναι.Εχω γραψει και στο Horror/B Movies/Cult γι αυτο.Δεν λενε ολες οι ιστοριες βεβαια.
Δες και πες την αποψη σου κι εσυ .
Το Eden Lake ήδη κατεβαίνει, χεχεχε!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΙΝΙΑ… με εψησε να ξαναδω τα παλια…
Απίστευτη ταινιάρα
…όπως κιαυτή που είδα σήμερα ‘‘Ο Μαύρος Κύκνος’’…αριστούργημα
:):!:
Τρομερη ταινια και απιστευτη ερμηνεια Αντονι Χοπκινς!!!
Μόλις είδα κι εγώ το Eden Lake. Not bad, not at al…
χαχα έχω το creepshow 2
εκείνη η ιστορία με έναν μαύρο που κάνει ωτοστόπ σε μια βλαμμένη και σε όλο το επεισόδιο λέει ‘thanks for the ride’ μας είχε κολλήσει κάναν μήνα
Ντάξει, μιλάμε για μεγάλη θεΐλα συνεργασία. Γενικά έπαιξε άπειρο cultιλίκι σε αυτές τις ταινίες.
Μετά από καιρό, το πεθύμησα φαίνεται το ‘‘Τέλος Του Κόσμου’’:):!:
Τι ταινιαρα θεε μου;;Οσες φορες και να το εχω δει ακομα ανατριχιασω στο freedom του Μελ Γκιπσον:cry:
…κρίμα για την κατιέρα του Μελ Γκίμσον, που και ο ίδιος, αλλά κυρίως η βιομηχανία του σινεμά, την ισοπέδωσαν:):!:
Καλύτερα, είναι σιχαμένος.
Πολυ καλο!!!
[B]Green Zone[/B]
Γάμησε άπειρα. Ο πρόσφατος πόλεμος στο Ιρακ, τα παιχνίδια εξουσία των ΗΠΑ στην περιοχή και τα ψέματα που κατασκεύασαν προκειμένου να ξεκινήσουν την επέμβαση μέσα από τα μάτια ενός αξιωματικού του στρατού που ψάχνει τις αποθήκες στο Ιρακ όπου υποτίθεται βρίσκονταν τα όπλα μαζικής καταστροφής και φυσικά δεν βρίσκει τίποτα. Το σενάριο βέβαια λίγο ξεφεύγει από το επίπεδο των απλών συνωμοσιών αλλά ακόμα και δεν σε πείσει για τις προθέσεις του η πολύ σφιχτή και δυνατή σκηνοθεσία (από τον Paul Greengrass) θα σε κάνει να περάσει ευχάριστα την ώρα σου αφού η ταινία δεν έχει σχεδόν καθόλου νεκρούς χρόνους.
Dead καινουργιο ειναι αυτο;;;
2010 το βρίσκεις εύκολα πάντως και σε καλή ποιότητα
To The Lovely Bones:):!:
Ωραιος!!!Ευχαριστω
Ω ναι!