Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

12 angry men

ΕΠΟΣ!!!

και

candy

…α ρε χιθ…:frowning:

…απίστευτη ταινιάρα:):!:

Βλεποτανε αλλα δεν ητανε και τιποτα το ιδιαιτερο!!!

Ε ντάξει, απλοϊκό σενάριο,για Σαββατόβραδο οκ. Σε καλύτερη περίπτωση να σαι στο χωριό σου πχ και να την έχει η τηλεόραση το βράδυ που ξέρεις ότι θα μείνεις μέσα και θα προσπαθήσεις να περάσεις την ώρα σου. Γουστάρω ταινίες με εξορκισμούς και σατανάδες, απλά όπως και με τις βρυκολακικές, θέλω να χουν κάτι διαφορετικό, την προσωπική σφραγίδα του σκηνοθέτη, να σε συγκλονίσουν κάπως.

Mια πολύ σκληρή ταινία που εστιάζει στην ρώσική μαφία του Λονδίνου, με έναν θαυμάσιο Βίγκο Μόρτενσεν που παίζει σε σε πολλαμπλό ταμπλό. Εξαιρετική, σπεύσατε.

Προχτες είδα τα δύο Iron Man.Ωραία ήτανε δε λέω, πέρασε ευχάριστα η ώρα.
Γενικότερα μ’ έπιασε τελευταία η όρεξη μάλλον, μετά το X-Men που είδα στο cinema.

να δεις THORR.

Το Lost Souls…μέτριο θριλεράκι, αλλά με κράτησε:):!:

Αγαπάμε mega…

Επιτρέψτε μου μια παρένθεση στην κανονική ροή του θρεντ.

Λοιπόν, μιας και βρισκόμαστε σε ένα μουσικό φόρουμ και ταυτόχρονα υπάρχουν και πολλοί λάτρεις της 7ης τέχνης, νομίζω το παρακάτω αφορά αρκετούς.

Ανέβασα σήμερα ειδικά για σας ένα ντοκυμαντέρ που είχε προβληθεί στην τηλεόραση κάποια στιγμή με θέμα την κινηματογραφική μουσική.

[B]“L’âge d’or de la musique de film 1965-1975”[/B] ο πρωτότυπος τίτλος του.

[I]http://www.imdb.com/title/tt1498803/[/I] (The golden age of film music, 1965-1975)

Γαλλική, τηλεοπτική παραγωγή του 2009.

5 σπουδαίοι συνθέτες (Quincy Jones, John Barry, Michel Legrand, Lalo Schifrin, Peter Thomas) της χρυσής περιόδου 1965-1975 όπως προδίδει και ο τίτλος, μιλούν για τη μουσική στο σινεμά, μαζί με μερικούς νεότερους καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από αυτούς όπως ο David Holmes, το γαλλικό συγκρότημα AIR καιιιιιιιιιι…ο “δικός μας”, [B]Mike Patton[/B] !!

Το ντοκυμαντέρ είναι απολαυστικότατο, άκρως ενδιαφέρον και πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε όλοι οι σινεφίλ του φόρουμ :!:

Έχει διάρκεια 52 λεπτά και έχει ελληνικούς υπότιτλους. Enjoy !

[B][SIZE=“3”]http://vimeo.com/25618742[/SIZE][/B]

Nice job :thumbup:

καλη ταινια,αλλα οχι για τον μεσο θεατη…απευθυνεται σε πιο εξιδικευμενο κοινο απο τι περιμενα…και ισως κραταει και λιγο παραπανω αποσο επρεπε,ενω περιμενα και περισσοτερα απτο φιναλε

Είδα και Θορ στο σινεμά, δε μ’ έπεισε ιδιαίτερα είναι η αλήθεια :stuck_out_tongue:

έλα πές την αλήθεια,είναι εντελώς

[SPOILER]μαλακία[/SPOILER]

Μια χαρά ήταν το Θορ μωρέ απλά μόνο για Marvel φανμπουδες :stuck_out_tongue:

on topic

[B]Limitless[/B]

Κακή ταινία. 1-2 καλές (:wink: ιδέες δεν κάνουν καλό σενάριο. Τέρμα υπερβολή, πολλές ευκολίες και σκηνοθετικά τρικ αλλά Γκαι Ριτσι που δεν πείθουν. Άχαρος ρόλος De Niro δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δέχεται μερικούς ρόλους τελευταία.

ειδικά για marvel φανμπόυδες!!! Μετά τη δόξα των κόμικ πώς αντέχετε η ταινία; :stuck_out_tongue:

Παλιο αλλα καλο :smiley:

[B]Brick(2005)
[/B]
Συγγραφεις οπως ο Dashiel Hammett και ο Raymond Chnadler,προσωπικα συγκαταλεγονται στους αγαπημενους μου,αρα ταινιες που βασιζονται σε βιβλια τους η ειναι επηρεασμενες απο το στυλ των δυο αυτων συγγραφεων μου κινουν το ενδιαφερον και τις κυνηγαω!!!Εδω ο σκηνοθετης Rian Johnson,λατρης της pulp/noir λογοτεχνιας των 30’s δημιουργει ενα συγχρονο film noir,με πρωταγωνιστες μαθητες σε ρολους gangsters και drug dealers.Στον πρωταγωνσιτικο ρολο βρισκουμε τον Joseph Gordon-Levitt στο ρολο του ατομου που ψαχνει να βρει την αληθεια πισω απο τη δολοφονια της πρωην κοπελας του.
Αν εξαιρεσει κανεις οτι εμενα προσωπικα οι χολυγουντιανες πιτσιρικοφατσες δεν μου καθονται πολυ καλα,η ταινια εχει ρυθμο,μυστηριο και γενικως στεκεται πολυ καλα στο ειδος της,αλλα κατι της λειπει και μαλλον ειναι η μαγεια ενος αυθεντικου noir σκηνικου.
Βλεποντας την ταινια σκεφτομουν οτι ο Weedow,o Stef κι ο Κen θα κανουν τουμπες μολις δουνε την ταινια και παιδια σας την προετινω.

Υ.Γ.Σε εναν μικρο ρολο συνανταμε και τον Richard Roundtree,τον γνωστο Shaft!!!

Ωραίο είναι αυτό του αποπάνω, συμφωνώ.
Αν και μάλλον θα είχε θαφτεί στα βάθη της μνήμης αν δεν το ανέφερε κάθε τόσο μια φίλη που την πώρωσε.

εεε, μιλάω για το Brick.