Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Απο τις καλυτερες περισυνες ταινιες για μενα.Φοβερη!!!

Ισχυει…! Ηταν οντως πολυ καλη

Το πόσταρα και στο thread των Arcade Fire, αλλά επειδή ξέρω ότι δε θα το δείτε, το ποστάρω κι εδώ.

Το Scenes from the Suburbs, η μικρού μήκους ταινία του Spike Jonze βασισμένη στο “Suburbs” των Arcade Fire, είναι διαθέσιμη για να την παρακολουθήσετε online [U]δωρεάν[/U] μόνο για χθες και σήμερα.

Αξιοποιήστε υπεύθυνα 30 λεπτά από τη ζωή σας [B]εδώ[/B].

Thanks…το τσεκάρω στο imd, θα το δω σύντομα:):!:

έχει αυτό στο star.Πολεμική ταινία.Καλή μου φαίνεται ως τώρα

The Boy In The Striped Pyjamas

Β παγκόσμιος,παιδί αξιωματικού SS και εβραιόπουλο σε concetration camp γίνονται φίλοι,ενώ τους χωρίζει ένα συρματόπλεγμα,η παιδική αθωότητα πάει κόντρα στην φασιστική παράνοια και όλο αυτό οδηγεί στο ψιλοαναμενόμενο αλλά και πάλι συγκλονιστικό τέλος.Εξαιρετική ταινία του είδους κατ’εμέ με μοναδική μου ένσταση την βρετανική προφορά των πρωταγωνιστών που “φαλτσάρει” σε σχέση με την εικόνα.

The Town(2010)

Οι Αγγλοι,και πολλοι αλλοι λαοι στη γλωσσα τους,λενε:’‘Don’t Judge A Book By The Cover’’.Η εν λογω ταινια αποτελει τρανη αποδειξη κι επιβεβαιωση του παραπανω γνωμικου.Το να δει κανεις στα credits το ονομα του Ben Affleck και μαλιστα σε τριπλο ρολο,μαλλον αποθαρρυντικο παρα ενθαρρυντικο ειναι,ποσο μαλλον για μενα που ακουω το ονομα του και βγαζω σπυρια!!
Κι ομως οι τοσο καλες κριτικες που πηρε αυτη η ταινια ,αλλα και η heist θεματολογια της,με εκαναν να δοκιμασω να τη δω και η αληθεια ειναι οτι προκειται για πολυ καλη ταινια με ρυθμο,δραση,απαραιτητο love story,ωραιους διαλογους και πολυ καλους δευτερους ρολους.Η αληθεια ειναι οτι δεν θα δειτε κατι που δεν εχετε ξαναδει,αλλα η ταινια διαθετει αξιοπροσεκτη σκηνοθετικη δυναμη και σφιχτο δεσιμο,στοιχεια που ενισχυουν τη ρυθμικη της εξελιξη!!!
Το να σας πω βεβαια οτι ερμηνευτικα ο Affleck δεν ειναι ουτε καν υποφερτος,μαλλον δεν αποτελει εκπληξη!

Y.Γ.Κen,η ταινια γραφει το ονομα σου!!!
Υ.Γ.Οι ληστειες και οι μεταμφιεσεις στα συν της ταινιας!

Ναι φιλαρακι jiopa την εχω δει και μου αρεσε αρκετα:D

Iσχύει. Προσωπικά ως πρώην marvel nerd και νυν marvel φίλος, γούσταρα τίγκα. Και κατά τη γνώμη μου για ταινία διασκευή της μαρβελ, ήταν σωστά στοιχειοθετημένο. Δηλαδή είχε σωστή δόση ξύλου και δράσης, σωστή δόση love affair-γλυκανάλατου, σωστή δόση κλάψας, σωστή δόση χιούμορ κλπ, όλα αυτά σε αντίθεση με κάτι παναθλιότατα spiderman για παράδειγμα.

Τα Σπιντερμαν μαρεσαν περισσοτερο! Πιστευω μιλας για το τελευταιο που ηταν το χειροτερο απολα, αλλα και παλι , απο τη στιγμη που εχει Venom !!!

Ωραία ήταν τελικά :slight_smile:

[B]The trip[/B]

Ο Steve Coogan και Rob Brydon υποδύονται τους εαυτούς τους σε αυτό το road trip όπου γυρίζουν διάφορα εστιατόρια στην Βρετανία με σκοπό να γράψουν κριτικές για μια εφημερίδα. Η κάμερα του Winterbottom τους καταγράφει στους διαλόγους τους όπου σατιρίζουν τα πάντα και τους πάντες (κυρίως τηλεοπτικές και κινηματογραφικές περσόνες χωρίς να αφήνουν εαυτούς απ’ έξω της Αγγλίας). Αυτό λειτουργεί λίγο και σαν μπούμεραγκ όμως. Ναι μεν είναι έξυπνη, αληθινή και ενίοτε ξεκαρδιστική αλλά ώρες ώρες σου δίνει την εντύπωση πως δεν σε αφορά και τόσο, πως απευθύνεται σε Βρετανούς και μόνο. Είναι σαν να κάθεσαι και να τρως μαζί τους στο τραπέζι, αλλά σε στιγμές νιώθεις σχεδόν αμήχανα αφού είσαι ο μόνος που δεν πιάνει πάντα το αστείο. Ευτυχώς συνήθως τα πρόσωπα και οι καταστάσεις που σχολιάζονται είναι ευρέως γνωστά κάτι που κάνει την συνολική θέαση απολαυστική. Τα 107 λεπτά πάντως είναι μάλλον πολλά για μια τέτοια ταινία.

[B]The way back[/B]

Όχι και η καλύτερη ταινία του Weir. Ο οποίος εδώ δεν είναι σίγουρος αν θέλει να κάνει μια πολιτική ταινία η απλά ένα δράμα χαρακτήρων. Η ιστορία πάντως είναι σίγουρα συγκλονιστική και θέλει μια ομάδα πολιτικών κρατουμένων (συν έναν κοινό εγκληματία) να δραπετεύουν από τις φυλακές της Σιβηρίας και να κάνουν 6.500 χιλιόμετρα με τα πόδια για να ξεφύγουν τόσο από τον Χιτλερ που προελαύνει όσο και από τον Σταλιν. Γενικά η ταινία όταν επικεντρώνεται στο ανθρώπινο κομμάτι προσφέρει μερικές συγκινήσεις, αποφεύγοντας το εύκολο μελό και τις “σκηνές σοκ” για μια πιο αληθοφανή και ψύχραιμη κινηματογράφηση. Οι πολιτικές σφήνες (με τον διαφορετικό ιδεολογικά κοινό εγκληματία, την σκηνή τη ανάκρισης και το φινάλε) περισσότερο να αποπροσανατολίζουν και τελικά να μην πείθουν και τόσο. Καλές γενικά οι ερμηνείες όλου του καστ. Γενικά πάντως καλή ταινία αλλά όχι αυτή για την οποία θα θυμόμαστε τον Weir.

Απλα ταινιαρα!!!

…ταινιάρα για την εποχή της, έχω να την δω καμιά 20ετία, αλλά θυμάμαι πόσο εντύπωση μού’χε κάνει ο τότε νεαρός Ντάγκλας:):!:

Αρκετα καλη!!Ειναι βασισμενη στην ιστορια του γυναικειου συγκροτηματος runaways.

^^

για αυτή τη σκηνή και μόνο …:p:p :wink::wink:

και είχα ένα προαίσθημα ότι η ταινία θα τα σπαγε 8)

Πριν λιγο ειδα και αυτο.Καλουτσικο ητανε και οπως αφησε να εννοηθει θα εχει και δευτερο μερος :slight_smile:

είναι δυνατή σκηνή η άτιμη :wink::wink:

Ειναι ειναι :naughty::naughty: