Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

αυτοί είναι παλιοί ρε φίλε, δε μιλάμε για ασπρόμαυρα εδώ τώρα…

Το Άμιτβιλ το ρημέηκ του 2008 που τουλάχιστον σαν ατμόσφαιρα, πλησιάζει αρκετά τα παλιά Άμιτβιλ:):!:

[SIZE=“6”]ΕΠΟC[/SIZE] [SIZE=“7”].[/SIZE] +[SIZE=“7”] _[/SIZE]

ειχα καιρο να γελασω ετσι!άξια!!

Moλις ειδα τη ταινια αυτη, και μπορω να πω οτι ηταν καταπληκτικη !
Φρεσκια κωμωδια με εναν πολυ καλο Σερα ( στον κλασσικο ρολο του βεβεα, του awkward teenager ) και με εναν ανανεωμενο ειδος χιουμορ! Προτεινεται ανεπιφυλακτα !!!

Το στόρυ: στη μεταπολεμική Γερμανία ο 15χρονος Μάικλ ερωτεύεται την 30+ Χάννα…κάποια στιγμή αυτή εξαφανίζεται και αυτός πληγώνεται… μετά από οχτώ χρόνια κατά τη διάρκεια μιας δίκης για τα εγκλήματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης συναντίουνται ξανά, ο Μάικλ σαν φοιτητής νομικής και η Χάννα κατηγορούμενη…

πολύ καλά ερμηνεία της Winslet (το άξιζε το όσκαρ το κορίτσι), πολύ συγκινητική ταινία

απιστευτη ταινια ^

βάζουμε και κανένα σποιλερ…δεν έχει και κάτι άλλο να πεις…:stuck_out_tongue:

[B]barfly[/B] (1987)

σκηνοθεσια: [B]μπαρμπετ σρεντερ[/B], παραγωγη: [B]francis ford copola[/B], σεναριο: [B]Charles Bukowski[/B], παιζουν: [B]Mickey Rourk, Faye Dunaway[/B]

TΑΙΝΙΑ επικών/θρυλικών διαστάσεων. Απλά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είμαι τόσο αναβλητικός με διάφορες ταινιάρες. Τελοσπάντων. Ημιαυτογραφικό φιλμ, γραμμένο από τον Θεό, με τρομερή σκηνοθεσία, που για κάποιο λόγο ήμουν πεπεισμένος πως ήταν από τον τζάρμους, και θρυλική ερμηνεία από τον αγαπητό Μίκι Ρουρκ, στον ρόλο του πιο τελειωμένου μεθύστακα/μπαρόβιου και ταυτόχρονα ταλαντούχου ποιητή, που παρ’ ολα αυτά εχει βρει το δικό του νόημα στη ζωή, απορρίπτοντας πλούτη, υλικά αγαθά, πλασματικές ανάγκες, και ψευδαισθήσεις ευτυχίας…

(+cameo εμφανηση απο μπουκοφσκι)

Το έχουν πει και οι [B]nofx[/B] ρε μαλάκες!!

[B]
NOfx - Green Corn[/B]

"Sometimes I think of all the places where I don’t wanna go
Then I think of all the things that I never wanna do
And when I think of all the people that I don’t wanna meet
I close my eyes and go to sleep

Tully, baby, you’re trapped behind your golden bars
I’m the prince of poverty I hang around in bars
Your life’s a Mercedes, a mansion with a pool
My life’s on a bus stop just waiting for some fuel

Your obviousness disgusts me I see thru your macho lies
I’ll fight everything you stand for
There’s something in your purse baby, my head is getting sore
Maybe what we had was just green corn"
[B]

(τραγουδι υπεραγαπημενο πολλα χρονια, ηξερα τους στίχους απ’ εξω, αλλα μονο οταν αρχισα να ακουω λεξεις απο το κομματι στην ταινια χθες, καταλαβα περι τινος προκειται. Ανατριχιλα σκετη:p

Ποπο που την θυμήθηκες, μια απ’τις αγαπημένες μου ταινίες τότε που την πρωτοείδα στο σινεμά…ελπίζω νά’χει κυκλοφορήσει σε dvd, να την ψάξω:):!:

άλλη μιά ταινιάρα μάγκες! Όσοι νιώθουν μόνοι επειδή είναι παράξενοι, να τη τσεκάρουν, παίζει να ερωτευτούν τη τύπισα όπως εγώ. Γενικά δείχνει αυτό που μόλις περιέγραψα, με λιγάκι πιο ματωμένο σκηνικό στο τέλος…

‘‘Τhe Reader’’ και ‘‘Barfly’’ ταινιαρες!!!

Το barfly θα τσεκαριστεί σύντομα…

γρηγορα μη το αναβαλλεις!

‘‘Enigma’’ (1983)του Jeannot Szwarc

Κατασκοπικη περιπετεια,cold war thriller δηλαδη με τους Sam Neil κ Martin Sheen.
Ταινια γυρισμενη το 1983,αλλα με αισθητικη που ειναι πιο κοντα στα '70’s ,παρα στα '80’s.Εννοω δηλαδη οτι ειναι παλιομοδιτικο κι αυτο προσωπικα μ’αρεσει.Αν και υστερει σε ρυθμο,εχει καλες ερμηνειες και το τελευταιο μισαωρο οδηγει στην κορυφωση καθως γινεται η ταινια πιο γρηγορη και αποκτα ενταση και μυστηριο.
Αν ειστε λατρεις του ειδους τσεκαρετε το,δεν ειναι κακο.

σατανιάρικο γυναικάκι τα κάνει λίμπα, μία ταινία του 1975 που νομίζω οι περισσότεροι έχετε δεί, προσωπικά με κούρασε λίγο, ειδικά με όλες αυτές τις υποτιθέμενες πίπες σκεφτόμουν να βάλω καμιά τσόντα καλύτερα, αλλά μου άρεσε το τέλος.

…και όμως δεν τό’χω δει…θα το ψάξω όμως γιατί δείχνει καλό:):!:

μπά προτίμησε τη προηγούμενη που πόσταρα καλύτερα, περισσότερο θα σ’αρέσει παρά αυτή.

πολύ καλή ταινία που ισχύει και για την εποχή μας, με πρεζάκια Matt Dillon να κινήται σ’αυτά τα μονοπάτια. Ένα remake με περισσότερα effects κατά τη διάρκεια της δόσης (σαν το Limitless ή ακόμα καλύτερα σαν το Fear and Loathing in Las Vegas), και περισσότερη δράση με το ζευγάρι (σαν το Natural Born Killers) θα ήταν καλό, αλλά εδώ το σκέφτονται ακόμα και για το Falling Down (με Michael Douglas). Όσοι γουστάρουν ναρκοταινίες να το τσεκάρουν!

Αυτή είναι ταινιάρα, και την έχω δεικαμιά δεκαριά φορές…πάρα πολύ καλή επιλογή:):!:

Tώρα τι να πω?
Τα έχουν πει άλλοι πιο πίσω…όποιος δεν την έχει δει να το κάνει!
Αύριο το 2ο μέρος

Αρκετα καλο παιδια :wink: