Ο Mike Flaherty είναι ένας δικηγόρος μικροϋποθέσεων που δύσκολα τα βγάζει πέρα, με αποτέλεσμα να κάνει και δεύτερη δουλειά ως προπονητής ελεύθερης πάλης. Αναγκάζεται να στείλει έναν ηλικιωμένο πελάτη του στο γηροκομείο εν αγνοία των δικαστικών αρχών, ενώ είχε δεσμευθεί ότι θα γίνει ο νόμιμος κηδεμόνας του. Η αιτία είναι τα 1,500 δολλάρια σύνταξη που παίρνει κάθε μήνα ο πελάτης του στο σπίτι του, τα οποία και κρατά για την οικογένειά του. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν καταφθάνει ο Kyle, εγγονός του ηλικιωμένου, που τυγχάνει να είναι και καλός παλαιστής. Κάπως έτσι εντάσσεται στην ομάδα που προπονεί ο Flaherty και ξεκινά η πλοκή του Win Win.
Δεν είναι κακή ταινία και ο Giamatti είναι κλασικά καλός στο ρόλο του, όμως ίσως είναι λίγο πιο υποτονική από όσο πρέπει, και εδώ που τα λέμε η υπόθεση δε συναρπάζει. Αν την έβλεπα στον κινηματογράφο, μάλλον θα με κούραζε λιγάκι. Προτείνεται στους φαν της ελεύθερης πάλης.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι ο νεαρός που κάνει τον Kyle είναι αληθινός παλαιστής με επιτυχίες στα σχολικά πρωταθλήματα.
*Παίζεται αύριο, Σάββατο 17/9, στις Νύχτες Πρεμιέρας. Στις 20:00 στο Αττικόν.
καταπληκτικη ταινια που πραγματευεται γεγονοτα της ανατολικης γερμανιας.ενας πρακτορας της σταζι αναλαμβανει να παρακολουθησει εναν συγγραφεα με την γκομενα του,η οποια ομως ειναι ερωμενη ενος υπουργου που ουσιαστικα ορισε την παρακολουθηση.δεν γνωριζω αν οτι εδειχνε ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα(μου φανηκε οτι σε μερικα σημεια παραηταν υπερβολικο),αλλα παρολα αυτα ειναι σοκαριστικο να βλεπεις την καταπατηση της ιδιωτικης ζωης.
σταρ ο πρακτορας,που απο ενας αντιπαθητικος χαφιες μετατρεπεται σ εναν τραγικο αντιηρωα(ο ηθοποιος πεθανε ενα χρονο αργοτερα:( )
με τον Jason Statham και τον Ben Foster στους πρωταγωνιστικους ρολους. Η υποθεση εχει να κανει με εναν hit man που εκπαιδευει τον γιο ενος γνωστου του. Καλο, ειχε ωραιο τελος, αλλα ως εκει. Αν και τον παω γενικα εχω βαρεθει να βλεπω τον Statham στον ρολο του σουπερ-ντουπερ-υπεργαμια…
Και ειδα και το Rio
το οποιο ηταν αρκετα καλο και ειχε γελιο, αλλα δεν ξεχωριζε σε συγκριση με τα πολλα καλα animation που βγαινουν γενικα. Και μου την σπαει ελεεινα η φωνη (και η φατσα) του Jesse Eisenberg που επαιζε τον Mark Zuckerberg στο The Social Network.
Ξαναείδα το Lost In Translation μετά από χρόνια, απλά για την πόλη του Τόκυο. Επειδή με έπιασε ένα μικρό κόλλημα τελευταία με τα φώτα και τη περιοχή αυτή, όσοι ξέρετε άλλες ταινίες που να έχουν γυριστεί εκεί, προτείνετε μου ανεξάρτητα είδος (μόνο μην είναι anime) και ημερομηνία κυκλοφορίας (κατά προτίμηση μετά τα 90s).
Ευχαριστώ αλλά ήμουν απ’τους πρώτους που το είδαν μόλις κυκλοφόρησε, κι αυτό ευθύνεται για το κόλλημα μου. To Enter The Void είναι μιά απ’τις αγαπήμενες μου ταινίες ακριβώς γιατί συνδιάζει αυτά τα φώτα του Τόκυο, ωμό ρεαλισμό και ναρκομανία. Είναι ένα ψυχεδελικό μελόδραμα όπως το χαρακτήρισε κι ο δημιουργός του ο Gaspar Noé.
Τέσπα αυτό για σήμερα μετά από αρκετό ψάξιμο στο imdb μπάς και βρώ κάτι εξίσου συναρπαστικό από εκεί. Δράμα/μυστηρίου είναι, έχει κάτι σχετικό και με κόμιξ, και το γκομενάκι φαίνεται ωραίο…
Η Τοκυομανία συνεχίστηκε και με βγάλε σ’αυτή τη μαλακιούλα, ας το πούμε κωμωδία, δείχνει τη περιπέτεια δύο ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ή κάτι τέτοιο στο περίπου. Δεν άξζε δυστυχώς.
το οποιο ηταν τεραστια ευχαριστη εκπληξη. Απο τα αλλα 3 X Men μου αρεσε αρκετα το 1ο και το 2ο, το 3ο μετριοτητα. Ε αυτο εδω παιζει να ειναι το καλυτερο απ’ ολα. Και δεν το περιμενα με τιποτα, περιμενα να ειναι ψιλομουφα. Πολυ ενδιαφερον το σεναριο, καλογραμμενο, ωραια δραση και πολυ καλες ερμηνειες, ειδικα απο τον James McAvoy στον ρολο του Charles Xavier και τον Michael Fassbender στον ρολο του Erik Lehnsherr που εγινε ο γνωστος Magneto. Οσοι δεν το εχετε δει και σας αρεσουν οι ταινιες του ειδους δειτε το, θα σας αρεσει πολυ…